- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.621
ne guzel iste canim benim birak yaramaz olsun ole kuzu kuzu olmasin benim yaramaz cocuk siddetle tercihimdir sahsenay kızlar yaa benimki şimdiden yaramaz galiba sonumuz ne olacak merak ediyorum
inşallah sizin söylediğiniz gibidir ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum
atıştıra atıştıraa yarım dünya olcam valla.
zuhalcim bende çok acıkıyorummm açlık nedir bilmezdim şimdide doyduğumu bilmiyorum
herkes kilo aldın diyo ama tartı hep aynı gösteriyo bende bu aralar buna taktım kızlar yaa....
rose ve serfik muhteşem bi karar almışsınız. allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin inş. siz düşünmemeye devam edin erkenden gelr bebişler....
bende ilk doktora gittiğimde 58,8 kg dum geçen hafta gittiğimde 60,2 olmuşum doktorum hızlı bir giriş yapmışsın dedi benim canımda ekşi şeyler istiyor portakal mandalina narr öffff canım nasıl istiyor bilemezsin bi zamanları gelsede yesem
ayyyy su topigin begen linki ni kim nereye koyduysa cikarsin abicim ya olmuyo ama bolee
alinti yaz cevapla derken sahsen benim 20dakikam geciyo zaten sayfa guncellenmiyo yorumsuz kaliyo hep cevaplar bi cozum bulmak lazim yada sadece begen yazip ole mi atsam cevabimi heheheeee
ye zuzummm sende tadını çıkar yaaaa boşver kiloyu falan , bebiş acıkıyor demek ki
ohh acikman demek minik melosun buyumesi demek pamukcuk pamukcuk elleri ayaklari burnu organlari.... kisaca gelisimi oluyo ayy ne guzel ne mucizevi yaaa bi dsunsene
bgun bizdensin madem ne ismarlayalim tatlims sana sole bakalim
kuzum sen tam ne kadarlıksın suan?
canım herzaman olumlu düşün. zıpır zıpır bi ufaklığın olur ne güzel işte düşünme gerisini sen ve bebeğin iyi olun yeter.
içini ferah tut herşey çok güzel olacak....
biraz daha zaman geçsin sende doymıcaksın bizim gibi
ne guzel iste canim benim birak yaramaz olsun ole kuzu kuzu olmasin benim yaramaz cocuk siddetle tercihimdir sahsen
bende ilk doktora gittiğimde 58,8 kg dum geçen hafta gittiğimde 60,2 olmuşum doktorum hızlı bir giriş yapmışsın dedi benim canımda ekşi şeyler istiyor portakal mandalina narr öffff canım nasıl istiyor bilemezsin bi zamanları gelsede yesem
aaaaa kız geliyor o zaman ye ekşiyi çıkar ayşe yi derler yaaaa
sata göre 6+5 usgye göre 6+2 canım
ben normalde de doymak bilmezdim son 2 aydır iştahsızlık vardı biraz düzeldi ama hala devam ediyor bu iştahsızlık
aslında şöyle sürekli birşeyler yiyesim var ama midem bulanıyo canım hiç birini yemek istemiyor
çok yaramaz olursa bakmaya yardıma gelirsin teyzesi ben usluları tercih ediyorum da
ben de ekşi şeyler yiyorum hatta hamile olduğumu öğrenmeden 1-2 gün önce canım feci turşu istedi ki ben yılda bir ancak yerim o da öylesine işte
normalde tatlıya bayılan ben hiç istemiyorum varsa ekşi yoksa ekşi
ay bunun tutmadığını söylediler yaa tutsa keşke ben sevinicem yaa :97:
aaaaa kız geliyor o zaman ye ekşiyi çıkar ayşe yi derler yaaaa
biri ekşimi dedi
ne duysam canım istiyo sanki... geçen gün eve gittim koca bi tabak salata bol ekşili yaptım yedim eşim hayretle yüzüme bakıyo sen bu kadar yemezdin yarasın diyo...
ben bu sene kiraza doyamadım kızlar yaa...
zuhal ve mfalcon bol bol ceviz yiyin kızlar. şiddetle herkes aynı şeyi söylüyo bana bebeklerimiz çok zeki olurmuş. bide elma cildinizin fazla bozulmasını engellermiş...
haticemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyidir canım sen nasılsın, iyileştin mi , yeni gebe haberimiz yok inş bu ay olacak,
senin de geçmiş bayramın kutlu olsun canım
ne zaman belli olcak hayrlisiyla cinsiyeti zuzu??
hergün 5-6 taqne yiyorum zaten evet kızlar gercekten çok yararlı sizinde aklınızda bulunsn ceviz çok önemli
biri ekşimi dedi
ne duysam canım istiyo sanki... geçen gün eve gittim koca bi tabak salata bol ekşili yaptım yedim eşim hayretle yüzüme bakıyo sen bu kadar yemezdin yarasın diyo...
ben bu sene kiraza doyamadım kızlar yaa...
zuhal ve mfalcon bol bol ceviz yiyin kızlar. şiddetle herkes aynı şeyi söylüyo bana bebeklerimiz çok zeki olurmuş. bide elma cildinizin fazla bozulmasını engellermiş...
kuzum inş. hayırlısıyla bu haftasonu belli olur 2 testim var bazı doktorlar söyleyebiliyorlarmış bende o şanslı o gebelerden olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?