Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ay kızlar yaa benimki şimdiden yaramaz galiba sonumuz ne olacak merak ediyorum
inşallah sizin söylediğiniz gibidir ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum
ne guzel iste canim benim birak yaramaz olsun ole kuzu kuzu olmasin benim yaramaz cocuk siddetle tercihimdir sahsen

bende ilk doktora gittiğimde 58,8 kg dum geçen hafta gittiğimde 60,2 olmuşum doktorum hızlı bir giriş yapmışsın dedi benim canımda ekşi şeyler istiyor portakal mandalina narr öffff canım nasıl istiyor bilemezsin bi zamanları gelsede yesem

aaaaa kız geliyor o zaman ye ekşiyi çıkar ayşe yi derler yaaaa

ayyyy su topigin begen linki ni kim nereye koyduysa cikarsin abicim ya olmuyo ama bolee
alinti yaz cevapla derken sahsen benim 20dakikam geciyo zaten sayfa guncellenmiyo yorumsuz kaliyo hep cevaplar bi cozum bulmak lazim yada sadece begen yazip ole mi atsam cevabimi heheheeee

beğen

ye zuzummm sende tadını çıkar yaaaa boşver kiloyu falan , bebiş acıkıyor demek ki

bebek acıkmıyor canım ben acıkıyorum midem hamileliği fırsat biliyor ayrıca onun yediğinde ne olacak çoğu bana gidiyor

ohh acikman demek minik melosun buyumesi demek pamukcuk pamukcuk elleri ayaklari burnu organlari.... kisaca gelisimi oluyo ayy ne guzel ne mucizevi yaaa bi dsunsene
bgun bizdensin madem ne ismarlayalim tatlims sana sole bakalim

evet gerçekten çok mucizevi insan şasırıyor ellerini ayakkalrını gördüm teyzesi kıpır kıpıırdı inş. en kısa zamanda rabbim bu güzel duyguları sizede tattırr ama siz böyle yaparsanız biz tosun paşa oluruz rabbim izin verirse ben normal doğum yapmak istıyorum çok kilo alırsam bunun imkansız olduğunu söyledi doktorumm o yüzden az yicez faydalı şeyler yices ama canım su günlerde mandalina portokal nar istiyorrrr

kuzum sen tam ne kadarlıksın suan?

sata göre 6+5 usgye göre 6+2 canım

ben normalde de doymak bilmezdim son 2 aydır iştahsızlık vardı biraz düzeldi ama hala devam ediyor bu iştahsızlık
aslında şöyle sürekli birşeyler yiyesim var ama midem bulanıyo canım hiç birini yemek istemiyor

ne guzel iste canim benim birak yaramaz olsun ole kuzu kuzu olmasin benim yaramaz cocuk siddetle tercihimdir sahsen

çok yaramaz olursa bakmaya yardıma gelirsin teyzesi ben usluları tercih ediyorum da

ben de ekşi şeyler yiyorum hatta hamile olduğumu öğrenmeden 1-2 gün önce canım feci turşu istedi ki ben yılda bir ancak yerim o da öylesine işte
normalde tatlıya bayılan ben hiç istemiyorum varsa ekşi yoksa ekşi

ay bunun tutmadığını söylediler yaa tutsa keşke ben sevinicem yaa :97:

bncede senin kiz giymis pabucu cikmis yola gelio oleyse zuhalcim eksi konusunda katiliyorum serfik e
ayy portakal mandalina cok erken olur bizim oralarda hatta ilk orda cikar eger kisa kadar hala asermeye devam edersen ben yollarim sana istanbulda, ankara da tezgaha dusmeden elinde olur

benimde batıma 2-3 gün var bende iştah açıklığı başladı bende ekşi şeyleri daha çok tüketmeye başladım bayramda ne güzel çikolatalar lokumlar vardı hiç çekmedi hep ekşi şeyler canım istedi gece millet tıka basa doydum diyor ben gizli gizli mutfaga gidip bişeler yiyorum onun haricinde başka belirtiler yok zati bide karnım ve kasıklarda batma bakalım hayırlısı...

kız erkek fark etmez hayırlısıyle cinsiyetini biran önce öğrenseydik çok merak ediyorum ama biz kendimizi erkek die hazırlıyoruz nedense ben erkek çocuklarını çok seviyorum ama kızım olsa fark etmez evlat bu sonuçda

çok yaramaz olursa bakmaya yardıma gelirsin teyzesi ben usluları tercih ediyorum da

ayy gelmemi kosa kosa gelirim hemde kiz teyzesi bi yakaladi mi yir onu yiiirrrrrr

biri ekşimi dedi
ne duysam canım istiyo sanki... geçen gün eve gittim koca bi tabak salata bol ekşili yaptım yedim eşim hayretle yüzüme bakıyo sen bu kadar yemezdin yarasın diyo...
ben bu sene kiraza doyamadım kızlar yaa...
zuhal ve mfalcon bol bol ceviz yiyin kızlar. şiddetle herkes aynı şeyi söylüyo bana bebeklerimiz çok zeki olurmuş. bide elma cildinizin fazla bozulmasını engellermiş...

hergün 5-6 taqne yiyorum zaten evet kızlar gercekten çok yararlı sizinde aklınızda bulunsn ceviz çok önemli

haticemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyidir canım sen nasılsın, iyileştin mi , yeni gebe haberimiz yok inş bu ay olacak,
senin de geçmiş bayramın kutlu olsun canım

Canım baya iyiyim artık çok şükür, günlük hayatıma döndüm en azından.
Vee 1-2 ay sonra aranıza geri döneceğim, bat'larım sat'larım ve belirtilerim ile inşş :)))
Bu seferrr gerçek olsun hepsi amma birsürü gebe olsun şu topicte yaaaaa

hergün 5-6 taqne yiyorum zaten evet kızlar gercekten çok yararlı sizinde aklınızda bulunsn ceviz çok önemli

hamiş olmadan da yesek bi faydası olur mu sonradan acaba kızlar bişey soracağım hep aklımda şüphe var , folik asit kullanıyorum 3 aydır bu ara hiç istekli içmiyorum zaten bitmek üzere acaba diyorum bu mu benim bebeğim olmasını engelliyor , yumurtalara etki mi yapıyor, biliyorum alakası yok ama içim hep şüpheli zaten içmeyeceğim içimden gelmiyor içmek saldım kendimi bebek fikrini de iyice sildim kafamdan, sizce ilgisi var mıdır

anlasilan kizlar ikiser ikiser gelicek topigimize ohh ne guzel pembe pembe kelebekler ucusucaklar etrafimizda
ayrica hepinize soluyorum hamisler mfalcon,zuhal,lugesma ...
sizin bol bol omega3 almaniz lazim zeka gelisimini etkileyen en onemli gidaymis deniz urunlerinde oluyo ama eger benm gibi deniz urunu yiyemeyenlerdenseniz acigi semiz otu yiyerek kapatabilirsiniz cunku balik disinda bitkisel olarak yeryuzunde sadece semiz otunda bulunuyor
ustelik uzmanindan bizzat aktarayim kizlar zekanin %70lik kisminin kalitsal kalan %30luk kismininsa gidalarla gelisebilecegini son yapilan klinik calismalar kanitlamis oleyse napiyoruz hamisler bol bol ceviz, balik, semiz otu tuketiyoruz
ben henuz hamis olamadim ama cok arastrmaciyimdr havaya girerim hemende bolee aile doktoru gbi hissettim bi anda kendimi be

kuzum inş. hayırlısıyla bu haftasonu belli olur 2 testim var bazı doktorlar söyleyebiliyorlarmış bende o şanslı o gebelerden olurum

Hadi bakalım inş öğrenirsin canım erkenden, cinsiyet öğrenme işi çok heyecanlı ya :)
Ama başlarda fazla güven olmayabiliyor, oyun yapıyor sıpalar
Benim bir arkadaşıma 8. aya kadar kız dediler, odası eşyaları herşeyi ona göre alınmıştı,
Son ay doktor yok bu bebek erkek deyince kızcağızda neye uğradığını şaşırdı,
Artık bozukluk doktorda mııııı bebeğin mi oyunudur bilmem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…