- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.861
canımm ben duydum :)) ben 5 hafta 2 günlükken ilk doktor muayeneme gttim iki kese vardır..takip edicez dedi ilaçlara bağlıda ola bilir, kimyasal gebelik tarzı bişide olabilir demiti 1 ay sonra gel içi dolmuşmu ona bakalım demişti bir ay sonra gittiğimde iki keseden biri kaybolmuştum öteknin içide dolmuş gözüküyordu..iki kesede dursaydı ikiz gebelik olucaaktı :)
hayırlısı olsnn sıkma canını doktorun herşeyi yapmak istiyo işte ne güzell...zaten hamiş olmasan direk der yani dii uğraştırmaz ümitlendirmez yani...sen hiçç takmaa rahat ol bebemm....biz yanındayızzz kuzucummmm
hayırlısı olsun canımmmmmmm tüm dualarım seninlee...sen rahat ol stres yapmaa...allah gönlüne göre verir inşallahhhhh...Iki bucuk saat sonra hersey asagi yukari kesinlesir benim icin canim dua et mucezem olsun
selamlarr birincic benşm anlamammm geldiğimde kimsecikler yoktu avatarını değiştirenlerr...çok şeker olmuşsunuzzzzz değiştirmeyeneler çok demodesinizz hıhhhhhhhhşaka bi yanaa tabiiii:))
evett kızlarrrr 8 gibi evden çıkıcammmmmm bugün yatış yapıcam bazı tetkikler flan yapılıcakkk kısmetse yarında ameliyat olucammmm durumum iyi olursa hastaneden girmeye çalışıcam..yoksamm artık eve gelince görüşürüz..hepinizi sevioummm kendinize iyi bakın...beni özleyin tamammm mııı :)
Iki bucuk saat sonra hersey asagi yukari kesinlesir benim icin canim dua et mucezem olsun
günayydınnn kızlarrr.....
kristal bebek gçmiş olsun cnm umarım iyi geçer ameliyat :)
mfalcon nasılsın tatlımm... 2 saat içinde belli olur demişsin. güzel haberler ver bize. dualarım seninle canım.
selamlarr birincic benşm anlamammm geldiğimde kimsecikler yoktu avatarını değiştirenlerr...çok şeker olmuşsunuzzzzz değiştirmeyeneler çok demodesinizz hıhhhhhhhhşaka bi yanaa tabiiii:))
evett kızlarrrr 8 gibi evden çıkıcammmmmm bugün yatış yapıcam bazı tetkikler flan yapılıcakkk kısmetse yarında ameliyat olucammmm durumum iyi olursa hastaneden girmeye çalışıcam..yoksamm artık eve gelince görüşürüz..hepinizi sevioummm kendinize iyi bakın...beni özleyin tamammm mııı :)
Iki bucuk saat sonra hersey asagi yukari kesinlesir benim icin canim dua et mucezem olsun
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Her gün bitiminde birşeyler öğreniyorsan, ömrün sana vazgeçilmez insanlar kazandırıyorsa,
sabaha gülerek açabiliyorsan gözlerini...
Büyüdüğüne üzülme,bırak günler sende iz bıraksın,
bırak çizgilerin ve akların artsin.Yeter ki yarın dünü aratmasın...
HEPINIZE KOCAMANNN GUNAYDIN MINIK KUSLARIM........
bnde seni {{begendim}} cicim :))rose beğendimmmm :86:
benim acilen cikmam gerekti kizlar oglenden sonra carsi pazar isimiz vardi gorumcemle ani bi kararla planlarimiz degsti hemen cikmam lazim hepinizi opuyorum en kokulusundann
belki gremem bgun bi dha
serfik cim senin icin 110 tane okudum unutmadan eklersiniz tamam mi !!!!!!!!!!!!!!!
hadi ben kactim cicisler see u
Her gün bitiminde birşeyler öğreniyorsan, ömrün sana vazgeçilmez insanlar kazandırıyorsa,
sabaha gülerek açabiliyorsan gözlerini...
Büyüdüğüne üzülme,bırak günler sende iz bıraksın,
bırak çizgilerin ve akların artsin.Yeter ki yarın dünü aratmasın...
HEPINIZE KOCAMANNN GUNAYDIN MINIK KUSLARIM........
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?