Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selamlarr birincic benşm anlamammm geldiğimde kimsecikler yoktu avatarını değiştirenlerr...çok şeker olmuşsunuzzzzz değiştirmeyeneler çok demodesinizz hıhhhhhhhh şaka bi yanaa tabiiii:))
evett kızlarrrr 8 gibi evden çıkıcammmmmm bugün yatış yapıcam bazı tetkikler flan yapılıcakkk kısmetse yarında ameliyat olucammmm durumum iyi olursa hastaneden girmeye çalışıcam..yoksamm artık eve gelince görüşürüz..hepinizi sevioummm kendinize iyi bakın...beni özleyin tamammm mııı :)

Iki bucuk saat sonra hersey asagi yukari kesinlesir benim icin canim dua et mucezem olsun

bu arada kızlarr yazmadan edemicemm :)) okullara gıcık oluorummmmmm en çokta bakırköydeki ahmet hamdi tan pınar okuluna :) dün gittim ameliyattan öncee çocuğun sabahçı öğlenci oluşu hakkında yok efendim veliye bırakamazlarmış, öyle bişi olamazmış,kendileri ayarlamış öyle kalıcakmş....yaw diorum bu çocuk ayda 2-3 kess capaya tahlile gidiyor...zaten topu topu 4 saat bişi okul. sabahçı olsa yandı bütün günü çocuğun mazeretimiz var diorum öğlenci olmasını istioruz dioruz...yok efendimm doktordan yazı almalıymışım offfff çıldırcamm tamam kabul ettim ama bizim doktora nasıl ulaşıcam. kadın prof. haftada 2 gün hizmet hastanesine gliyor, telefonu var en başından beri mesaj atın arayınca açamıorum demişti ben size mesajla dönerim sonra demişti dünden beri 2 mesaj çektim cevap yok gerçi teli kapalı kadının..hizmeti aradım bugün 5 ten sonra gelicek dedi artık eşi bi çat kapı gidicek kadına galibaa...bu arada aile hekiminden öyle bi yazı alsak olurmu acaba yaa? görümcem öğretmen..öyle yazı mazı isteyemez diyor mazaeretim var dedimi yapmak zorunda diyor..gideyim ben konuşayım diyor..bizde bi dur bakalım dedim nolcak bilmemmm inşallah öğlenci yaparız...grçi daha sabahçımı öğlencimi onu bilmioruz:)))

günayydınnn kızlarrr.....
kristal bebek gçmiş olsun cnm umarım iyi geçer ameliyat :)
mfalcon nasılsın tatlımm... 2 saat içinde belli olur demişsin. güzel haberler ver bize. dualarım seninle canım.

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun , ameliyatın güzel geçer inş. özletme kendini:)

Iki bucuk saat sonra hersey asagi yukari kesinlesir benim icin canim dua et mucezem olsun

hadi bakalım kuzummm bebeişin sana el sallayacak göreceksin hiçbişeyi yok oyun oynadı annesine :):)

günayydınnn kızlarrr.....
kristal bebek gçmiş olsun cnm umarım iyi geçer ameliyat :)
mfalcon nasılsın tatlımm... 2 saat içinde belli olur demişsin. güzel haberler ver bize. dualarım seninle canım.

günaydın canımmmmmmm....

canım geçmiş olsun allaha emanet ol

Her gün bitiminde birşeyler öğreniyorsan, ömrün sana vazgeçilmez insanlar kazandırıyorsa,
sabaha gülerek açabiliyorsan gözlerini...
Büyüdüğüne üzülme,bırak günler sende iz bıraksın,
bırak çizgilerin ve akların artsin.Yeter ki yarın dünü aratmasın...
HEPINIZE KOCAMANNN GUNAYDIN MINIK KUSLARIM........

Canım geçmiş olsun inş kolaylıkla atlatırsın..

Canım içini ferah tut inş hayırlı haberler alacağız..

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydınnnnnnlarrrrrrrr

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr

KRISTAL BEBEK canim ameliyat olcakmissin cok gecmis olsun bi an once iyilesip aramiza don olur mu dualarimi yolluyorum sana..

MFALCON, hersey belli olacak yazmissin heyecanla gelisini bekliyoruz canim ben btun kalbimle inaniyorum guzel haberler getrceksin miniginden bize..Allah yardmcin olsun canim hem kalbim hem dualarim ayni zamnda seninle de unutma:)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

rose86,zozdemir,yokh,
burda olan olmayan hepnize tekrar gunaydin kizlarrrr!!!!!!!!!!!!!!!!

günaydın kızlar nasılsınız? ben kötüyüm dün öyle bir geçer zaman ki diziyi izleyemedim az önce izledim benim hormonlar coşmu ya beni çok ağlattı bu dizi çok etkileniyorum

benim acilen cikmam gerekti kizlar oglenden sonra carsi pazar isimiz vardi gorumcemle ani bi kararla planlarimiz degsti hemen cikmam lazim hepinizi opuyorum en kokulusundann
belki gremem bgun bi dha
serfik cim senin icin 110 tane okudum unutmadan eklersiniz tamam mi !!!!!!!!!!!!!!!
hadi ben kactim cicisler see u

allah razı olsun canım banada bişeyler al çarşıdan

günaydın sevgi pıtırcığım

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın haticemmmmm rose 110 okumuş Allah razı olsun ekledin dimi haticem , ben de okuyorum toplu söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…