Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ne güzel bi günaydın bu...:)
hoşgeldiniz kızlar...
bugün hormonlarım beynimi ele geçirdi sanki çok alıngan kırılgan ve sinirli hissediyorum kendimii off....

günaydın kızlar nasılsınız? ben kötüyüm dün öyle bir geçer zaman ki diziyi izleyemedim az önce izledim benim hormonlar coşmu ya beni çok ağlattı bu dizi çok etkileniyorum

zuhalcim al bendende okadr yaa... ağlayarak geçcek günler sanırım. gerginim bnde bugün yaa...
biz seni seviyoruz sayfa geç güncelliyo görmedm ben geldiğini...

sakin olalım annişler lütfen , bebişinizle birlikte hamileliğin tadını çıkarın

serpilcim çok tuaf bişi bu allahım sizede yaşatır inş. 1 senedir hep bunu bekledim ama öle hayal kurduğun gibi geçmiyo valla. hormonlar dengeni altüst ediyo bide şu mide bulantıları off offf...
geçecek inş hepsi ozaman doya doya çıkarıcam tadını.

güzel annecikler noldu size yaww ağlamayın bak kuzucuklarım hisseder herşeyi onlarda ağlar sonra dimi ama
kuzucuklarım iyi hadi bırakın siniri mutlu olalım yawww

inş canım , doğru diyorsun canım hamileliğinde zor tarafları var yaşayan bilir , biz ne kadar desekte aman hamile kalalım da herşeye katlanırız eminim öyle olmayacak sonuçta alt üst hormonlar istemesen de etkileniyorsun, o mide bulantılarından ben de çok korkuyorum hamile kalırsam ne yaparım diye çalışan için daha zor çünkü...
birazcık daha sabır canım hepsi gececek 4 aydan sonra rtahatlarsın herhalde şöyle gerine gerine gezersin

günaydın annelerin güzeli ne bu sinir

sinirlenirim tabi günaydın diyorum kimse cvp vermiyor hayır istenmiyorsak söyleyin bebeşimle çeker gideriz buralardan Biz istenmediğimiz yerde durmayızz

oyyyoyyyyy kıyamam hiç , sen çok mu ağlıyorsun bakıyım bu aralar, balık burcu muydun yok yok boğaydın sanırım Anladın sen

keserim seni serikcan

kizlar doktora gittim bebegimi gordu kalbi de atiyordu aksam geri gelirim

tatlım çok sevindim dedim ben sana değil mi hep böyle güzel haberlerle geliriz inş. Doktorlarımızdan Ya birde melek güzel haberler verseydi çok merak ediyorum onu

inşallah cnm inşallah geçecek. allah sabrını veriyo dayanabiliyosun. pıtırcığım sağlıklı olsunda ben biraz daha katlanırım bunlara diyorum kendime.

kızlar sabah aslında çok mutlu oldum. uzun zamandır kara incirler çıksada yesem diyip duruyodum. kardeşim dün bodruma gitti araba almaya gelirken yolda görmüş kara incir almış bana birsürü. sabahda erken geldiği için evimin kapısının koluna asmış poşeti. sabah kalkcağım saatte aradı beni abla kapının koluna bişi astım diye hiç beklemiyodum genelde çiçek falan alır öle yapar diye bi baktım ki incir. dayımız bizi çok seviyo yaa...

ayyy ne güzelmiş , ne kadar mutlu olmuşsundur aferin dayısına:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…