Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

zuhalcim al bendende okadr yaa... Ağlayarak geçcek günler sanırım. Gerginim bnde bugün yaa...
Biz seni seviyoruz Sayfa geç güncelliyo görmedm ben geldiğini...

teşekkür ederim canım benim bizde seviyoz sizi Ama duygusallık çok kötü herşeye ağlıyor insan sabah burda ağlıyorum arkadaşlarım tuaf tuaf yüzüme bakıyorlar iyi ki akşam izlememişim ya tuvalete kaçıcaktım yada yutkunucaktım eşimin yanında ağlıyamam çok gülüyor sinirlerimi bozuo ama yine ağlamak bile güzel hamileyken Bu akşam muhteşem yüzyıl varrrrrrrr!!!! Bebeğimle heyecandan kıpır kıpır olucaz eve gidip banyo yapıcam meylerimizde alıcam hemen televizyonun karşısına ay çok heyecanlı

ozaman bir an önce akşam olsun diyoruz....
bende bugün eve gidip koca bi tabak bol ekşili salata yapcam.... nerden geldiyse aklımaa

mrb kızlar tünaydın
akşam 50 tane daha okudum ekleyin
bu arada doktora gidicem 3 de bakalım benm 18 mmlik yumoş çatlamış mı

kristalbebek tatlım çok geçmiş olsun inş fazla acı çekmeden iyileşirsin

hamişlere bakıorum da agresife bağlamışlar relax kızlar bebişlerinizide etkilersiniz

ahhh ahhh ben ne zaman bu duyguyu tadıcam yaa çok özeniyorum
hep rüyalarıma giriyo bebeğimi emzirirken

hişş öyle deme inş. bigün tadacaksın demekki zamanı var benim bebişim çok şükür beni hiç bekletmedi ama bak lugesma da 1,5 sene bekledi tedavi oldu tedeviyi bıraktıktan sonra hamile kaldı rabbim hayırlısıyla hepinize tattıracak bu duygu sadece biraz zamanı var sen içini ferah tut canım arkadaşım

sağolun kızlar...2 saatliğine eve gelmiştim çocuğun okul kayıtı için bi girim bakim dedm hepinize çok teşkkür ediorum sizi seviorummm :))

canım bak zuhal anlatmış ne güzel kafana takma lütfen. ben kendimi üzdüğüm zamanlarıma acıyorum şimdi. çok ağladım ama çok şükür rabbim mücizemi verdi bana. tedaviyi bıraktım stresi attım üzülmeyi bıraktım bebeğim geldi. yumoşların heran ne durumda olduğunu ezbere biliodum iğne saatim geldi, şimdi çatlıo şukadar kaldı tekrar ilaç derken bıkmıştım. sende rahatla üzme kendini lütfn. elinde deil biliyorum ama bu psikolojiden kurtulduğun an en büyük mutluluk seninle oluyo. inan bana.

benmde 2 sene olucak tatlım elde var koca bi 0
evde iş bile yamak istemiyo canım hep aklımda bebek olayı
harcadığım para cabası özel hastaneye gidiorum muayene 150 lira ayda 2 3 sefer gidiorum
olsunda parasında değilim ama bazen bu kadar masraf boşunamı diyorum

ben çok çektim be tatlım 1 tane bebeğim öldü
zaten çok zor hamile kalıorum
her iki lafımdan biri bebek
inş bende bu güzel duyguyu tadarım

Lugesma, zozdemir hoşgeldinizzz canlar
Mfalcon canım senin adına çok sevindim, allah tamamına erdirsin inş sağlıkla,

Ayy kızlar ögle yemeğine gittiğimiz yerin yanında bir bebek mobilya mağazası vardı, görmelisiniz yaaaaaaaaaaa
Öyle tatlı şeyler vardı ki bembeyaz beşikler minicik dolaplar
yirim ben onları yirimmmmmmmmmmmmmmmmmm

lugesma ekşi demişsin bende çok seviyorum yaaaa limonları doğradım yanıma yiyorum valla çok güzel inş. tansiyonum düşmez

yokh,behiye_abg,zozdemir,serfik,srdrhly+,haticemavi

ohh ohh yokmu artırannn hepiniz hoşgeldiniz kızlarrr

ya ben hiç yaşamadığım için bilmiyorum belki ama yani 2 sene bekledim diye böyle umutsuzluğa kapılma ben 9 sene bekleyipde sonra çocuğu olanları biliyorum hem bak sen hamilede kalabiyormussun ne güzel ya hiç kalamayanları düşün sabır sabır sadece sabır umutsuzluğa kapılma hiçbir zaman ve rabbimizden hiç bir zaman dualarını şükürlerini eksik etme

hakkımda hayırlısı olsun artık ne diyyeyim
teyzemin kızınında 7 yıldır olmuyo
inş o kadar çok bekletmek rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…