- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.901
zuhalcim al bendende okadr yaa... Ağlayarak geçcek günler sanırım. Gerginim bnde bugün yaa...
Biz seni seviyoruzSayfa geç güncelliyo görmedm ben geldiğini...
kristalbebek tatlım çok geçmiş olsun inş fazla acı çekmeden iyileşirsin
hamişlere bakıorum da agresife bağlamışlar relax kızlar bebişlerinizide etkilersiniz
ahhh ahhh ben ne zaman bu duyguyu tadıcam yaa çok özeniyorum
hep rüyalarıma giriyo bebeğimi emzirirken
kristalbebek tatlım çok geçmiş olsun inş fazla acı çekmeden iyileşirsin
hamişlere bakıorum da agresife bağlamışlar relax kızlar bebişlerinizide etkilersiniz
ahhh ahhh ben ne zaman bu duyguyu tadıcam yaa çok özeniyorum
hep rüyalarıma giriyo bebeğimi emzirirken
hişş öyle deme inş. bigün tadacaksın demekki zamanı var benim bebişim çok şükür beni hiç bekletmedi ama bak lugesma da 1,5 sene bekledi tedavi oldu tedeviyi bıraktıktan sonra hamile kaldı rabbim hayırlısıyla hepinize tattıracak bu duygu sadece biraz zamanı var sen içini ferah tut canım arkadaşım
hişş öyle deme inş. bigün tadacaksın demekki zamanı var benim bebişim çok şükür beni hiç bekletmedi ama bak lugesma da 1,5 sene bekledi tedavi oldu tedeviyi bıraktıktan sonra hamile kaldı rabbim hayırlısıyla hepinize tattıracak bu duygu sadece biraz zamanı var sen içini ferah tut canım arkadaşım
canım bak zuhal anlatmış ne güzel kafana takma lütfen. ben kendimi üzdüğüm zamanlarıma acıyorum şimdi. çok ağladım ama çok şükür rabbim mücizemi verdi bana. tedaviyi bıraktım stresi attım üzülmeyi bıraktım bebeğim geldi. yumoşların heran ne durumda olduğunu ezbere biliodum iğne saatim geldi, şimdi çatlıo şukadar kaldı tekrar ilaç derken bıkmıştım. sende rahatla üzme kendini lütfn. elinde deil biliyorum ama bu psikolojiden kurtulduğun an en büyük mutluluk seninle oluyo. inan bana.
benmde 2 sene olucak tatlım elde var koca bi 0
evde iş bile yamak istemiyo canım hep aklımda bebek olayı
harcadığım para cabası özel hastaneye gidiorum muayene 150 lira ayda 2 3 sefer gidiorum
olsunda parasında değilim ama bazen bu kadar masraf boşunamı diyorum
550 canım son sayı
gızzz hatceee napıon sen ne yiyon bakem öleee hee52:
ya ben hiç yaşamadığım için bilmiyorum belki ama yani 2 sene bekledim diye böyle umutsuzluğa kapılma ben 9 sene bekleyipde sonra çocuğu olanları biliyorum hem bak sen hamilede kalabiyormussun ne güzel ya hiç kalamayanları düşün sabır sabır sadece sabır umutsuzluğa kapılma hiçbir zaman ve rabbimizden hiç bir zaman dualarını şükürlerini eksik etme
550 canım son sayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?