- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.921
gızlar benm 50 yide eklediniz mi
hımm ne desemki hamile birinede bunun cvbı verilmezki ama hiçbişey yemiyorummm
gızlar benm 50 yide eklediniz mi
canmlarım slm olsun hepımınıze kocaman optum yanaklarınızdan MFALCON cnm benım harıka haber bu bak uzulmene deymedı kalp atısınıda duıymussun daha ne olsun demek bebek turp gıbı yahu turp gıbı dıyınce erkek dogdu ıcıme neden bılmem
yavru kuşummmm hoşgeldin, geç geldin, özlettin
temızlıkle basım dertteydım dun bıraz fazla yuklendım bugun kendıme gelemedım neyse bı toz almak bıde dag kadar utum var onları saymazsak ısım bıttı hee bıde pazara cıkmam lazım evde bısıcık kalmadı ve cnm cok balık ıstıyr sezonu acmak lazım sen nasılsın cnm benım bugun 7 gunum ve hala banyo yapamadım bıtmedı adetım sınır olyorum halbukı engec 6 gnde yıkanırdım ben hala gelıyo bu nedır sımdı anlamadım
yıne topık bende ıyı deıl yazdıklarım kırk saat cıkmıyor sayfa sacma sacma atlıyor ve ben hala depresyondayım mutsusuz ıcımden gulmek bıle gelmıyor kızlar nedenı suan yoktur ama somurttum kaldım elımde dıyıl anlamadım yazık kocam duzelcem dıe bekleyıp duruyo puuuff ya bense herkeze bagarısım herkezle kusesım var kendıme gıcık oluyyorum kı ben parmakla gosterılen bı delılıge cılgınlıga sahıp ben suankı halım sacma carpıldımmı buyumu yaptılar bana ne oluyorr yaa
iş konusunda bıraz tedırgınım oyle bılaf attılr ama olmuycakmıs gıbı gelıyor esımde dun dedı sankı bu ıs olmuycak gıbı gelıyor dedı olcagını bılsem hemen tasınalım dıcem dedı en ıyı arkadaslarımdan bırı orda calısıyor esım ara bakayım varmı bı gelısme dedı aksam aradım bu hafta cıkcak kızın yerıne bugun bırı geldı gorusmeye sanırım olcak dedı kız patronun tanıdıgıymıs ama merak etme ekım sonu ogretmen cıkıcak onun yerıne alırlar senı dedı kasımdada askere bırı gıtcek yanı bırınden bırıne alcaklar dedı esımde kesın olmadan tasınmak ıstemıyor bıde sımdı ıs olsaydı ıyı olcaktı tmm 1 yada 2 ay bısı dıyılde ınadına hamıle kalırsam hıc sasırmam sorarlarsa bebek varmı dıe yokmu dıcem ayy herseyı dusunuyorum ıste esıme fırsat bı fırsat hazır ananlara demısken gel tasınalım ıs olmazsa olmadı derız baska bı iş bakarım dedım onada ıh mıh yaptı. baktıgında hersey yolunda ama ılk adım onemlı oda işe hemen baslamam sonra basamaklar cıklcakta ıste endıselıyım meraktayım hayırlısı dıyorum tabıde bakalım
hayırlısı olsun canım yaaa , belki olacak belki olmayacak olmamasında bir hayır vardır belki hep böyle düşün , lütfen umutsuz olma depresyona sokma kendini, ben o depresyonun en alasını yaşadım ilaç kullandım kendi kendini yıpratma rica ediyorum , seni mutlu etmek için ne yapalım söyle hadi
Limon yiyelmmmm tansel gel
bayılırım cnm lımonaya sen dogurcan bu gıdısle bı ayse bılesın yanı
Kızlar ya beim içimde kıpır kıpır nedense
cnm hepınızın varlıgı yeter konusuyorumya daha ne olsun hıc tanımıyorum ama butun herseyımı anlatıyorum enteresan ama bu bana cok ıyı gelıyor ve ıykı varsınız tmm bılıyorum bıgun selamete cıkıcam sabretmem lazım hersey ıyı olucak ama nezaman esıme dedı yaa bı dr gıtsem dedım aglıcan aglıcan dınlıcek yazcak bı antıdepresan sonra daha cıkmaza gıren bakalım bakalım ıyı olcam beklıcem bende cok sınırlıyım serpılya herseyı kafaya takıyorum herseyı takıntı yapıyorum hıc bıseyı oluruna bırakamam beynım okdar allak bullak seylerle dolu ve yorgunkı :85::85::85:
hiç fark etmez hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun darısı size olsunda ayşe,ali fatma fark etmez
amın cnm butun arkaslarımın basına olsun heray bırı katılıyo cok sukur en son mfalcon bakalım bu ay bebek kıme konucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?