Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hepimizin başına konsun bu ay yaaaaa

BEĞENDİM ya bu kotu oldu kk duy sesımı sıtede calısma var dedı bızım begen gıttı onsuz olmuyor luften yıne yerıne kondura bılırmısız lutfen gerekırse ımza toplamaya hazırız

maşallah canım Allah bozmasın, sen pembeleri hazırla bak ayşe geliyor ayşe

pembemi kızlar kızmayın bana ama ben pembeyi hiç sevmiyorum kızım olursada unisex kıyafetler varya onlardan düşünüyorum soft renler felan zaten aldım bi kaç bişi yaa kızlar rabbim sizede en kısa zamanda nasip ederde görürsünüz insanın herseyi alası gelıyor geçen gün zaraya girdk eşimle kız erkek çocuk kreasyonu çok güzel kız için hiç pembe renkler yok böyle hep pastel renkler vardı tam banim zevkime göre erkek için şişme yelek felan bayıldım bayıldımm eğer cinsiyeti belli olsaydı alacaktım ama daha zamanımız var

amın cnm butun arkaslarımın basına olsun heray bırı katılıyo cok sukur en son mfalcon bakalım bu ay bebek kıme konucak

canımm nasılsınnn nerelerdesin :) geçen gün seni aklımdan gçirmiştim nerde bu kız die hamişlikk nasıll gdiyor kaç haftalıksın...saülıkla kucağınıza alın inşallah hepinizz....

canımm teşekkür ederim sen nasılsın..hamileliğim iyi çok şükür bulantım fln yok 7+6 haftam cnm...bu arada geçmiş olsun umarım iyisindir..
kizlar doktora gittim bebegimi gordu kalbi de atiyordu aksam geri gelirim

canımmmm çok sevindim aferim ona üzmedi annesini kaç haftalıksın şimdi nisan annesimi olcan sende yoksa mayısmı

bi arkadaştan duydum , arkadaşının kalbi delik ilk hamileliğini doktor kontrolde geçirdi doğum yaptı, ikinci bir hamilelik yasaktı hayati tehlikesi varmış ve kaza ile hamile kalmış ve bugün kürtaj olmak zorunda kalmış, off ne diyim ki

hoşgeldin canım
hoşbulduk şekerim

yaaaaaa zoz zoz zoooooozzzzzzzzzzzzzzzz benide heveslendirdin

zozz hafif hafif sancım var yaa sol kasıkta sanada oldumu bu=(((

yok bitanem bende olmadı ama sen bnden daha tecrübelisin tutunmadan dolayı oluyordur çünkü kasık agrısı yasayan çok gebeliğin ilk zamanlarında hatta benım arkadasımın ablası hastaneye kadırıldı sırf kasık agrısından dolayı ama bende olmadı yani olduda ben onu saymıyorum çünkü kendimi dinlediğim zamanlarda hissediyordum korkma bişi olmaz

anacım tecrübeyi bu hamişliğimde yaşıyorum ben oğlumda ne kasık ağrısı gördüm ne mide bulantısı bu sefer her günüm bir action içinde geçiyor walla=))

kızlar şimdi doktordan geldim benim 18 mm yumoş çatlamış
bu ay hamilelik şansı fazla dedi
gerisi allahtan artık

evet haklısın bende çok duydum ilk hmileliğinde bişi hissetmeyipte 2. gebeliğinde belirtileri yaşayan çok

ruyada çok görüyorum abuk subuk rüyalar...mesela bugün bi genç kız iftiraya uğramış ruyamda birde bebeği var kaldığı gecekonduda kendini yakmıştı bebeğiyle nasıl uyandığımı bilemedim hala etkisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…