- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.941
hepimizin başına konsun bu ay yaaaaa
maşallah canım Allah bozmasın, sen pembeleri hazırla bak ayşe geliyor ayşe
amın cnm butun arkaslarımın basına olsun heray bırı katılıyo cok sukur en son mfalcon bakalım bu ay bebek kıme konucak
canımm nasılsınnn nerelerdesin :) geçen gün seni aklımdan gçirmiştim nerde bu kız die hamişlikk nasıll gdiyor kaç haftalıksın...saülıkla kucağınıza alın inşallah hepinizz....
canımm teşekkür ederim sen nasılsın..hamileliğim iyi çok şükür bulantım fln yok 7+6 haftam cnm...bu arada geçmiş olsun umarım iyisindir..selamlarr birincic benşm anlamammm geldiğimde kimsecikler yoktu avatarını değiştirenlerr...çok şeker olmuşsunuzzzzz değiştirmeyeneler çok demodesinizz hıhhhhhhhhşaka bi yanaa tabiiii:))
evett kızlarrrr 8 gibi evden çıkıcammmmmm bugün yatış yapıcam bazı tetkikler flan yapılıcakkk kısmetse yarında ameliyat olucammmm durumum iyi olursa hastaneden girmeye çalışıcam..yoksamm artık eve gelince görüşürüz..hepinizi sevioummm kendinize iyi bakın...beni özleyin tamammm mııı :)
kizlar doktora gittim bebegimi gordu kalbi de atiyordu aksam geri gelirim
hmm o zaman ben sana diym aksama muhtesem yüzyıl var onu izlicem izlerkende patlamış mısırım ve meyvem yanımda olacak ayy çok heyecanlıyım yaaaaaa
selammm herkeseee
ayyyy yeni bölümü müüü bendeee islicemmmm:84::86:
hoşbulduk şekerimhoşgeldin canım
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr haftayaymış yeni bölümüüüüüüüü yaaaaaaaaaaa ben neden öyle biliyorum suanda inanamıyorum kendime oysaki nasılda heveslenmiştik bebeğimle :84::84::84::84::84:
heveslendirdim mi sen birde beni düşün sabahtan beri aksamın hayalını kuruyorummmmmmmmmmm
zozz hafif hafif sancım var yaa sol kasıkta sanada oldumu bu=(((
yok bitanem bende olmadı ama sen bnden daha tecrübelisin tutunmadan dolayı oluyordur çünkü kasık agrısı yasayan çok gebeliğin ilk zamanlarında hatta benım arkadasımın ablası hastaneye kadırıldı sırf kasık agrısından dolayı ama bende olmadı yani olduda ben onu saymıyorum çünkü kendimi dinlediğim zamanlarda hissediyordum korkma bişi olmaz
anacım tecrübeyi bu hamişliğimde yaşıyorum ben oğlumda ne kasık ağrısı gördüm ne mide bulantısı bu sefer her günüm bir action içinde geçiyor walla=))
kızlar şimdi doktordan geldim benim 18 mm yumoş çatlamış
bu ay hamilelik şansı fazla dedi
gerisi allahtan artık
hadi hayırlısı canım yaa inş bebeğin gelir bu ay, iyi çalışmalar
evet haklısın bende çok duydum ilk hmileliğinde bişi hissetmeyipte 2. gebeliğinde belirtileri yaşayan çok
çalışmalar bu sabah itibariyle bitti şekerim
daha çalışmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?