Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayy bende hep güzel güzel erkek bebek görüyorummm çok tatlılar geçegün annemin varmış erkek bebeği esmer karakaşlı karagözlü kirpikleri uzun uzun çok tatlıydı anlamı nedir bilmiyorum ama bakalım

bende bazen iyi bazen kötü rüya görüyorum ama çok rüya gördüğüm kesn:86:

slm kıslar ben özge 5inci senemize girdik evneleli69: 4 asilama ve sayisis yumurta takibi ve bursadaki tüm doktorlar en iyileri(14:

sorun mu ne esimde 80milyonlarda sper var yani sorun yok bendede klomenle en az 2-3 yumurta oluyo hepside büyüyüp kendi kendine catliyo hatta degeride 20 cıktı 5 in üstü kaliteli yumurta demek bende 20 cikio
her denemede her ay doktor cogul gebelik riski var dioooooooooooooo istiyorum diorum o riski ver banaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

bitek benim kistim var polistik overim doktorum kovuyo artık git dio pisikolojik(( ara verdik tüp bebek artık onada korkuyorum ya olmassa baska ümidim kalmaz ölürüm gb gelio63:

ben anaokulu ögretmeniyim 22 yasındayım esim 29 yasında ben isi biraktim bu sene yani öle oldu esim iş degiştirio bu sıra yeni iş kurcak göcebeyiz bi orda bi burda oyüzden bu sene baslamadım okula(( :85::85::85::85:nabcam evde bilmem hoş evde calışmalar hiç bitmio

benim hikayem bu dua okuyosunuz sanirim bende 41 meryem suresi hatmini denemistim bikac kez bi hamilelim oldu bi güncük örendim ve bi gece onunla uyuyabildim aglaya aglaya hic hamileyim diyemeden gitti

41 gün okunuyo meryem suresi tavsiye ederim

tefriciye hatmide yaptim gene olmadi

kurban kesmeninde faydali oldunu duydum 3 kere felan kestik gene olmadı

hersey rabbimden her ay çalış çalış olmuyo 4 senedir o oldugu ay annem feci bi sekilde yanmıştı 2 hafta hastanede onun yanında kalmıştım ve eşimle bi kere ilişki olmustu
onunla hamile kalmışım yani rabbim ol dese olur daha zamanı var demekki

ben 22 yasındayım acelem yokta esim 29 baba olsun istiyorum bide kalan iki üç tel saçınıda cocumda görsün istiyorummmmneyse uzattım slm:)))

Selam kizlaaàaaaar nasilsiniz bakalim guzel dilek ve tebrikleriniz icin cok sagolun insallah bi dahaki ay hep berabercene hamile oluruz
6+2 filan aman cok acele bakti 10 gun sonra kontrole gel tahmini dogum tarihini soyleyelim dedi
Bu arada bugun degilmis randevum yarinmis telefondaki kiz carsamba demisti neyse dra soyledim o da gelmissin bugun bakalim dedi
Veee mujdemi verdi acele acele gitti

canım pazartesi akşam çatladı büyük ihtimal yani biz o 2 günü değerlendirdikk

hadi bakalım hayırlısı canım inşallah tutmuştur:)

serfik 26 sındamı olmuştun 10-11-12 mesala senin günlerin

evet 26 sında oldum canım ama 23 gün sonra , 10-11 12 yumurtlama günümü 10 eylül mü yoksa adetin 10. günü mü karıştım yawwww:):)

haksever;hoşgeldin canım okudum hikayeni hiç üzülme birde bakmışsın bebeğin olmuş vücudun hazır hissedene kadar onu kendi haline bırak bence:80:

mfolcon çok sevindim valla topiğimiz hamile dolsun inşallah:81:

çok sevindim canım herseyin hayırlısı olsun öncelikle.. artık sanada bebek çizelgesi hazırlama vakti geldide geçiyor bilem

haksever her şey kaafada bitiyor be canım sen azcık rahat ol bak bebeğin oluıyor ne güzel doktor bile psikolojik diyor , sen takıl bize bak nasıl rahatlıyorsun , yazdıklarını okuyunca güldüm merak etme bebeişin gelir babasının iki tel saçını da görür

Sagol canim insallah insallah bende kendi guzel habrimi ogrenince hemen haticeye tansele serfige berile filan hepinize dua ettiminsallah siz de bir an evvel bu guzel duyguyu yasarsiniz

çok sevindim canım herseyin hayırlısı olsun öncelikle.. artık sanada bebek çizelgesi hazırlama vakti geldide geçiyor bilem

Ay canim ben on gun daha bekleyip oyle yapicam cizelgemi hala ruyada gibiyim yaaa:97:

yap çizelgeni görelim artık ;:)

Haksever hayatim kalbini ferah tutmaya calis ne olur bak hersey cok guzel esin de sendebebek sahibi olmak icin cok sagliklisiniz en kisa zamanda olur insallah yeterki rahatla azcik

bence yımırtlamanı bılmemen daha ıyı cnm daha ıyı kafanda kurmazsın sen gun asırı calıs yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…