- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.961
kızlar şimdi doktordan geldim benim 18 mm yumoş çatlamış
bu ay hamilelik şansı fazla dedi
gerisi allahtan artık
çatladıktan sonra çalışma olmuyor mu 2 gün daha devam edin diyorlar da ben pek anlamıyorum bu işlerden yaaa
ruyada çok görüyorum abuk subuk rüyalar...mesela bugün bi genç kız iftiraya uğramış ruyamda birde bebeği var kaldığı gecekonduda kendini yakmıştı bebeğiyle nasıl uyandığımı bilemedim hala etkisindeyim
çatladıktan sonra çalışma olmuyor mu 2 gün daha devam edin diyorlar da ben pek anlamıyorum bu işlerden yaaa
ayy bende hep güzel güzel erkek bebek görüyorummm çok tatlılar geçegün annemin varmış erkek bebeği esmer karakaşlı karagözlü kirpikleri uzun uzun çok tatlıydı anlamı nedir bilmiyorum ama bakalım
canım pazartesi akşam çatladı büyük ihtimal yani biz o 2 günü değerlendirdikk
serfik 26 sındamı olmuştun 10-11-12 mesala senin günlerin
Selam kizlaaàaaaar nasilsiniz bakalim guzel dilek ve tebrikleriniz icin cok sagolun insallah bi dahaki ay hep berabercene hamile oluruz
6+2 filan aman cok acele bakti 10 gun sonra kontrole gel tahmini dogum tarihini soyleyelim dedi
Bu arada bugun degilmis randevum yarinmis telefondaki kiz carsamba demisti neyse dra soyledim o da gelmissin bugun bakalim dedi
Veee mujdemi verdi acele acele gitti
slm kıslar ben özge5inci senemize girdik evneleli 69: 4 asilama ve sayisis yumurta takibi ve bursadaki tüm doktorlar en iyileri ( 14:
sorun mu ne esimde 80milyonlarda sper var yani sorun yokbendede klomenle en az 2-3 yumurta oluyo hepside büyüyüp kendi kendine catliyo hatta degeride 20 cıktı 5 in üstü kaliteli yumurta demek bende 20 cikio
her denemede her ay doktor cogul gebelik riski var diooooooooooooooistiyorum diorum o riski ver banaaaaaaaaa :84::84::84::84::84:
bitek benim kistim var polistik overimdoktorum kovuyo artık git dio pisikolojik (( ara verdik tüp bebek artık onada korkuyorum ya olmassa baska ümidim kalmaz ölürüm gb gelio 63:
ben anaokulu ögretmeniyim 22 yasındayım esim 29 yasında ben isi biraktim bu sene yani öle oldu esim iş degiştirio bu sıra yeni iş kurcak göcebeyiz bi orda bi burda oyüzden bu sene baslamadım okula(( :85::85::85::85:nabcam evde bilmem hoş evde calışmalar hiç bitmio
benim hikayem bu dua okuyosunuz sanirim bende 41 meryem suresi hatmini denemistim bikac kez bi hamilelim oldu bi güncük örendim ve bi gece onunla uyuyabildim aglaya aglaya hic hamileyim diyemeden gitti
41 gün okunuyo meryem suresi tavsiye ederim
tefriciye hatmide yaptim gene olmadi
kurban kesmeninde faydali oldunu duydum 3 kere felan kestik gene olmadı
hersey rabbimden her ay çalış çalış olmuyo 4 senedir o oldugu ay annem feci bi sekilde yanmıştı 2 hafta hastanede onun yanında kalmıştım ve eşimle bi kere ilişki olmustu
onunla hamile kalmışım yani rabbim ol dese olur daha zamanı var demekki
ben 22 yasındayım acelem yokta esim 29 baba olsun istiyorum bide kalan iki üç tel saçınıda cocumda görsün istiyorummmmneyse uzattım slm:)))
haksever;hoşgeldin canım okudum hikayeni hiç üzülme birde bakmışsın bebeğin olmuş vücudun hazır hissedene kadar onu kendi haline bırak bence:80:
zuzuum bugun midem surekli bos
mfolcon çok sevindim valla topiğimiz hamile dolsun inşallah:81:
çok sevindim canım herseyin hayırlısı olsun öncelikle.. artık sanada bebek çizelgesi hazırlama vakti geldide geçiyor bilem
Sagol canim insallah insallah bende kendi guzel habrimi ogrenince hemen haticeye tansele serfige berile filan hepinize dua ettiminsallah siz de bir an evvel bu guzel duyguyu yasarsiniz
sağol canım teşekkür ederim duan için
Ay canim ben on gun daha bekleyip oyle yapicam cizelgemi hala ruyada gibiyim yaaa:97:
iyiyim canım yaaa çok rahatım bu ayy, ne zaman yımırtladığımı bilmiyorum malesef günüm şaştı yaaaSerpilll canim sen nasilsin ne zaman yimirtliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?