- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.981
bence yımırtlamanı bılmemen daha ıyı cnm daha ıyı kafanda kurmazsın sen gun asırı calıs yeter bence
bence yımırtlamanı bılmemen daha ıyı cnm daha ıyı kafanda kurmazsın sen gun asırı calıs yeter bence
Serfik tanselciime katiliyorum bilmemek daha iyi stres olmazsin hemde bugun yarin derken surekli tetikte olursun
slm kıslar ben özge5inci senemize girdik evneleli 69: 4 asilama ve sayisis yumurta takibi ve bursadaki tüm doktorlar en iyileri ( 14:
sorun mu ne esimde 80milyonlarda sper var yani sorun yokbendede klomenle en az 2-3 yumurta oluyo hepside büyüyüp kendi kendine catliyo hatta degeride 20 cıktı 5 in üstü kaliteli yumurta demek bende 20 cikio
her denemede her ay doktor cogul gebelik riski var diooooooooooooooistiyorum diorum o riski ver banaaaaaaaaa :84::84::84::84::84:
bitek benim kistim var polistik overimdoktorum kovuyo artık git dio pisikolojik (( ara verdik tüp bebek artık onada korkuyorum ya olmassa baska ümidim kalmaz ölürüm gb gelio 63:
ben anaokulu ögretmeniyim 22 yasındayım esim 29 yasında ben isi biraktim bu sene yani öle oldu esim iş degiştirio bu sıra yeni iş kurcak göcebeyiz bi orda bi burda oyüzden bu sene baslamadım okula(( :85::85::85::85:nabcam evde bilmem hoş evde calışmalar hiç bitmio
benim hikayem bu dua okuyosunuz sanirim bende 41 meryem suresi hatmini denemistim bikac kez bi hamilelim oldu bi güncük örendim ve bi gece onunla uyuyabildim aglaya aglaya hic hamileyim diyemeden gitti
41 gün okunuyo meryem suresi tavsiye ederim
tefriciye hatmide yaptim gene olmadi
kurban kesmeninde faydali oldunu duydum 3 kere felan kestik gene olmadı
hersey rabbimden her ay çalış çalış olmuyo 4 senedir o oldugu ay annem feci bi sekilde yanmıştı 2 hafta hastanede onun yanında kalmıştım ve eşimle bi kere ilişki olmustu
onunla hamile kalmışım yani rabbim ol dese olur daha zamanı var demekki
ben 22 yasındayım acelem yokta esim 29 baba olsun istiyorum bide kalan iki üç tel saçınıda cocumda görsün istiyorummmmneyse uzattım slm:)))
hepinize tesekkür ederim hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
suan ablam dogurdu onlara bakkıyorum bayramın birinci günü ikinci kızı oldu eve gidince tefriciye okurum bende katılırım halkaya banada dua edin ben hep önce baskaları iççin dua ediyorum allah izin verirse olur dua herseyin anahtarı
merhaba arkadaşlar... aranıza yeni katıldım. ben de artık bebiş istiyorumhaziran ayında düşük yaptım 3 aylıkken. ama bebiş özlemim var. inşaAllah bu ay tutar dualarım sizlerle...
ağlayan zuzummmmmm günaydınnnnnNasılsın bakalım:)
günaydın tatlım sen nasılsın
Off serfikcan off ya sana takip etme diyoruuzSen neden anlamıyorsun yavru bırak ister yımırtla ister yımırtlama oluruna bırak ya hiç olmadı beni örnek al ama olmuyor demi olmuyor yapamıyorsun anlıyorum seni
yok bee zuzumm ben bu ay çok rahatım sadece buraya girince bebek aklıma geliyor, eşimle de bebek lafı hiç etmiyoruz , geçen ay yımırtlama ile ilgili hiç belirtim olmadı yaa bu ay olunca söyliyim dedim , tamam unuttum gitti ama dediğin gibi beynimin minnacık köşesinde hep o düşünce duruyor
e o kadar olsun ama kendini dinleme takip etme aşkım benm bırak ya sonuçda sen de nede eşinde sorun yokmuş ee o zaman geriye ne kalıyor piskoloji stres rahat ol relax relax ohh ohh gelsin bebiş
günaydın kızçelerin nasılsınız bakalım bugün
benim bu yaşadığım korku dün bitti ya kendimi nasıl sıkmışsam dudağımın alt tarafı komple uçuk olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?