- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.441
cnm illaki saçma ama araştırdım biraz bebeğin cinsiyetini hareketlendiği zamanda bile doktorlar tahmn edebiliyomuş ama söylemiyorlarmış... tabi tecrübede gerektirir bu iş birazinş. canım ama o tahmin sence de biraz saçma değil mi?
günaydın serfikkk lugesma nasılsınız kızlar
günaydın tatlım biz iyiyz sen nasılsın...
günaydın serfikkk lugesma nasılsınız kızlar
günaydınnnnn günayyydınnnn.......
serfik bitcek inşallah dua allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin. hiç okuyamadım sana. çok fazla akıntım var peçete pamuk vs şeylerle hiç rahat edemiyorum çamaşır değiştiriyorum ama yinede hep ıslağım okumamak grekirmiş böle olunca bana öle dediler o yüzdn okuyamadım cnm ksuruma bakma...
cnm illaki saçma ama araştırdım biraz bebeğin cinsiyetini hareketlendiği zamanda bile doktorlar tahmn edebiliyomuş ama söylemiyorlarmış... tabi tecrübede gerektirir bu iş biraz
ben de iyiyim bir de kabız olmasamsende de var mı yaaa
günaydın kızlar nasılsınız dün gece rüya gördüm saçlarım çok uzamıstı
günaydın kızlar nasılsınız dün gece rüya gördüm saçlarım çok uzamıstı
günaydın kızlar serfikçim 724 sayı eksiğimiz var
canımm günaydın çok şükür yaaa bitti diyelim artık ben devam ediyim canım okudunuz yeteri kadar,
acaba daha okuyan var mı , canlarım yazın da ona göre tamamlayayım , başka arkadaşa başlayalım:):)
bugünde herkes sayı yazsın yarın akşam eksiği tamamlar duasını yaparsın yarında kim almak isterse o arkadaşa başlanır
günaydın canım iyiyim sen nasılsın bebek nasıl, akşam yemek yaptın mı:)):
günaydın lugesmacım bitireceğiz inşallah az kaldı sanırım hatice den haber bekliyorum , düşünmen yeterli bitanem çok sağol :)
cnm kabızlık bu hafta bitti sükür çok gaz sancısı çektim ben ağladım valla... kendini sıcak tut, çok sancı olursa kabızlıktan dolayı ılık bez yada su koy karnına bebeğe bi zararı yokmuş doktorum önermişti. bide ayaklarını havaya dik yat rahatlatır biraz seni. çok zor biliyorum allah yardımcın olsun.
hayırlara çıksın inş. bnde çok rüya görüyorum ama hatrlamıyorum yaaa
günaydın kızlar serfikçim 724 sayı eksiğimiz var
Ay canım erişte pişirdim normalde ceviz canım istemiyor bende eriştenin üzerine döküp yedim yetti yaaa
afiyet bal şeker olsun yarasın canım:):)
sağol hayatım yaa gerçekten gaz sancısı da oluyor bende can sıkıcı bir durum dediklerini denicem
kız serfiiik baksana bitmiş sayılır hadi bakalım stres yapmıştın ama sağolsun arkadaşlar yardım etti bitmek üzere sayı
bitti valla canımcım Allah razı olsun hepsinden Rabbim kabul eder inşallah bebeğim bu ay gelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?