Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın kızlarr...

haticem 100 ekler misin , toplam kaç oldu fazlaya kaçmayalım kızlar son sürat okuyor Allah razı olsun

günaydınnnnn günayyydınnnn.......

serfik bitcek inşallah dua allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin. hiç okuyamadım sana. çok fazla akıntım var peçete pamuk vs şeylerle hiç rahat edemiyorum çamaşır değiştiriyorum ama yinede hep ıslağım okumamak grekirmiş böle olunca bana öle dediler o yüzdn okuyamadım cnm ksuruma bakma...

inş. canım ama o tahmin sence de biraz saçma değil mi?
cnm illaki saçma ama araştırdım biraz bebeğin cinsiyetini hareketlendiği zamanda bile doktorlar tahmn edebiliyomuş ama söylemiyorlarmış... tabi tecrübede gerektirir bu iş biraz

günaydın serfikkk lugesma nasılsınız kızlar

günaydın canım iyiyim sen nasılsın bebek nasıl, akşam yemek yaptın mı:)):

günaydın lugesmacım bitireceğiz inşallah az kaldı sanırım hatice den haber bekliyorum , düşünmen yeterli bitanem çok sağol :)

ben de iyiyim bir de kabız olmasam sende de var mı yaaa

cnm kabızlık bu hafta bitti sükür çok gaz sancısı çektim ben ağladım valla... kendini sıcak tut, çok sancı olursa kabızlıktan dolayı ılık bez yada su koy karnına bebeğe bi zararı yokmuş doktorum önermişti. bide ayaklarını havaya dik yat rahatlatır biraz seni. çok zor biliyorum allah yardımcın olsun.

günaydın kızlar nasılsınız dün gece rüya gördüm saçlarım çok uzamıstı

hayırlara çıksın inş. bnde çok rüya görüyorum ama hatrlamıyorum yaaa

canımm günaydın çok şükür yaaa bitti diyelim artık ben devam ediyim canım okudunuz yeteri kadar,
acaba daha okuyan var mı , canlarım yazın da ona göre tamamlayayım , başka arkadaşa başlayalım:):)

bugünde herkes sayı yazsın yarın akşam eksiği tamamlar duasını yaparsın yarında kim almak isterse o arkadaşa başlanır

bugünde herkes sayı yazsın yarın akşam eksiği tamamlar duasını yaparsın yarında kim almak isterse o arkadaşa başlanır

tamam haticem 24 daha okudum küsüratı tamamladım kalan 700.....

kızlarrrrrr 5 e kadar haber edin olur mu toplayalım kalanı akşam tamamlayayım , evden nete giremiyorum çünkü anlaştık mı pıtırcıklarım

Ay canım erişte pişirdim normalde ceviz canım istemiyor bende eriştenin üzerine döküp yedim yetti yaaa

sağol hayatım yaa gerçekten gaz sancısı da oluyor bende can sıkıcı bir durum dediklerini denicem

günaydın kızlar serfikçim 724 sayı eksiğimiz var

kız serfiiik baksana bitmiş sayılır hadi bakalım stres yapmıştın ama sağolsun arkadaşlar yardım etti bitmek üzere sayı

günaydınn topikin hatunları...anne adayları ve anne aday adayları inşallah hepiniz için en hayırlısı olur..

dün akşam itibariyle içimde bir ağlama isteği var ki anlatamam size zaten sizde olmasanız kime anlatırım kim dinler beni..dinleyen en fazla 2-3 dk dinler sonra dikkatini başka şeye verir.

ay kızlar bende de var o kabızlık ve gaz arada çok kötü canımı yakıyor sancısı şu iki gündür azaldı ama

ZOZZZZZZ bebişin erkekmiş canım hayırlı ve sağlıklı olsun....

6 gün sonra muaynem var ama benimki henüz belli değildir zaten..

eeeee anlatın bakalım 2 saat sonra arkadaşımın bebişini görmeye gidicemm biraz sohbet edelim

bitti valla canımcım Allah razı olsun hepsinden Rabbim kabul eder inşallah bebeğim bu ay gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…