- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.401
bnm öğrenmem çok erken oldu adetime 5 gün kala öğrendim idrar testiyle. herkeste farklı bu endişelenmeyin kmisinde çıkmaya biliyo.
lekelenmemde mfalconun dediği gibi 5-6. hafta arasında yani adet tarihimden sonraki 10 günlük dönemde oldu. silinince peçetede gördüm.
ve sakın sakın umutsuz olmaaa... rabbim zamanını biliyor ve onu bekliyor. bn koca 1 sene bekledim tedavilerle çok şükür bu günlerime....
Bende 2 yıldır bekliyorum ve tedavi oluyorum..
Ama hala bi sonuç alamayınca umutsuzluğa kapılıyor işte insan...
Bu ay ilk defa adetim 2 gün gecikti ve kahverengi lekelenmeler var. Ama başka da hiç bir belirti yokTest alıp yapmak için de erken gibi geliyor..
kimse yok muuuuuu
kizlar nerdesiniz yahuuuu
hepiniz birden kactiniz mi yoksa beni birakip
mrb lugesmacimm
sesleniyorum sesleniyorum kimse ses vermiyo beni begenmiyolar sanirim
anlat bakalim sen nasilsin gorusmeyeli bebisin nasil?
roseeee hayatım çalışıyordum o yüzden
serfikkk kuzucuk mesgul musun:82:
ufff rosee sıkıldım çalışmaktan son yarım saat bitse de çıksam , bide eve gidip yemek yapacağım
ayyy ben de bende
keşek bitse de gitsem bi de yemek stresine girdim yaaa nasıl yapcam gözümde büyüyo
ayyy ben de bende
keşek bitse de gitsem bi de yemek stresine girdim yaaa nasıl yapcam gözümde büyüyo
ayyy cok iyi anliyorum sizi calismanin da bu yani kotu yakinimda olsaniz walla ben pisirirdim size borcam lara koyar verirdim ohh miss gibi bi gunluk stresiniz biterdi..
hem gozunuzde buyutmeyin hemen cabucak yapilcak bseyler bulun usenmezsiniz o zman
aksama davetliyiz bizde benim yok bgun yemek telasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?