Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Bende 2 yıldır bekliyorum ve tedavi oluyorum..
Ama hala bi sonuç alamayınca umutsuzluğa kapılıyor işte insan...
Bu ay ilk defa adetim 2 gün gecikti ve kahverengi lekelenmeler var. Ama başka da hiç bir belirti yok Test alıp yapmak için de erken gibi geliyor..

deryacım inş bebeişin seninledir. ben yeter artık tedavi istemiyorum diyip tedaviyi bıraktım ve bebiş geldi. inş en yakn zamanda sizlerinde önce göbişleri sonrada kolları dolar.
kimse yok muuuuuu
kizlar nerdesiniz yahuuuu
hepiniz birden kactiniz mi yoksa beni birakip

roseeee ben burdayımmmmm... nasılsın

mrb lugesmacimm
sesleniyorum sesleniyorum kimse ses vermiyo beni begenmiyolar sanirim
anlat bakalim sen nasilsin gorusmeyeli bebisin nasil?

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

rose86,serfik,haticemavi,lugesma,mfalcon,
(lugesma ciimm haric )
kustum size iste beni zaten bu topikte hic duyan goren merak eden yok ask olsun sizeee

ben geldim neydiniz kızlar serfik ekledim 3100
rose bende şimdi geldim canım nasılsınız bakalım işler yoğun yaw denetimdeyiz bide isocular var

mrb lugesmacimm
sesleniyorum sesleniyorum kimse ses vermiyo beni begenmiyolar sanirim
anlat bakalim sen nasilsin gorusmeyeli bebisin nasil?

cnm site kendini yenilemiyor. eee bide çalışınca geç cvp yazılıyor. seni beğenmeyen ölsün
bebiş iyidir inş. geçen hafta gördüm kıpır kıpır zpp zııpp hop hoppptu valla. şimdide acaip meraklardayım

tamam tamam affettim hepinizi
lugesma cim senin bebisin cinsiyeti belli miydi canim??
erkek gibi hissediyorum ben senin pitircigini

ayyy cok iyi anliyorum sizi calismanin da bu yani kotu yakinimda olsaniz walla ben pisirirdim size borcam lara koyar verirdim ohh miss gibi bi gunluk stresiniz biterdi..
hem gozunuzde buyutmeyin hemen cabucak yapilcak bseyler bulun usenmezsiniz o zman
aksama davetliyiz bizde benim yok bgun yemek telasim

benim de dün vardı yemeğim yarın da arkadaşlarla dışarı çıkcaz ama bugün gerçi zeytinyağlı yeşil fasülyem var kociş yer de benim canım hiç istemiyor kiii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…