- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.421
ay kızlar benimde yemeğim yok ne yapıcağınız
yeşil fasülyem var bi de erişte yapsam diyorum arkasına ben makarna yerim kociş fasülye :97: nasıl olur
tamam tamam affettim hepinizi
lugesma cim senin bebisin cinsiyeti belli miydi canim??
erkek gibi hissediyorum ben senin pitircigini
roseee sözünü unutma borcam bıorcam yemek yapcen bizeeee:):)
çıkıyorum kızlarrrr sizi seviyorum yarın görüşürüzzzz
canim madem gtceksiniz dye alisveris yapmiyosun bnce sen eve giderken hazir yufka al bde lor peyniri hemen ver firina borek kalsa bile tukenir zatendaha ne olsun fasulye yeni bitti.gitçem diyede eve bişey almadım dolap tamtakır yumurta yeriz artık
rose daha belli deil cinsiyetimiz tatlım ama zozdemir öğrendi tosun paşamız gelio. oğluşu oluyo
bnm pıtırcık için ben artık bişi hissedemiom herkes farklı bişiler söylüyo. netten okuyorum belirtiler kız gibi, görenlerin bi kısmı kız bir kısmı erkek diyo, babamızda, dayımızda kız olduğunu hissediyomuş. anlayacağın bi kaosa dönüştü bizim cinsiyet. hakkımızda hayırlısı. sağlıklı sıhatli hayırlı bi evlat oslunda gerisi problem deil.
yemek dedinizde of bnde ne yapcamı bilmiyorum. gerçi bnm docacım yemek seçen biri deil taştan yumuşak ne koysan önüne yer illa yemekde istemez. annemle evlerimiz çok yakın yürüme mesafesnde bebeği öğrendğimzden beri doğru düzgün yemek yapmadım evmde ama bugün çok yorgunum oraya gidip eve dönemk gözümde büyüyo...
canim madem gtceksiniz dye alisveris yapmiyosun bnce sen eve giderken hazir yufka al bde lor peyniri hemen ver firina borek kalsa bile tukenir zaten
hiç merak etme senin ki kız
canım inşallah öledir. Bi kızım olsun süsleyip püsleyim onu mini mini etekler giydirim falan çok isterim. Ama bi oğlum olsada aynı şey küçük adamım olur.
Kız olduğunu duysa babmız havalara ucar hep kız diye hayaller kuruyor. Tabi önce sağlıklısını diliyor.bnmde içimden kız geçiyor. Ama mart ayı erkek bebek ayı gbi oldu kimi görsem erkek diyo
tabiki öyle öncelikle sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda kız erkek fark etmıyor ama hatırlıyormusun sana bakmıştım yasına ve hangı ayda hamıle kaldıgına kız görünüyordu çin takviminde benımde erkek görünüyordu öyle cıktı o takvim genelde dogru cıkıo ben kıme baktıysam ve bakanlarda söyledi hep doğru çıkmış yinede allah bilir orasınada rabbimm gönlünüze göre versin
ewet cnm öle çıkıo çin takviminde. Bide rus takvimi var ona baktım ondada kız çıkıyo. Sende bi baksana mrak ettim...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...i-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi-41.html
tabiki öyle öncelikle sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda kız erkek fark etmıyor ama hatırlıyormusun sana bakmıştım yasına ve hangı ayda hamıle kaldıgına kız görünüyordu çin takviminde benımde erkek görünüyordu öyle cıktı o takvim genelde dogru cıkıo ben kıme baktıysam ve bakanlarda söyledi hep doğru çıkmış yinede allah bilir orasınada rabbimm gönlünüze göre versin
ozaman hakkımızda hayırlısı. bu hafta kontrolumuz var 2li testi yaptırcaz bakalım belki bi tahmnde bulunur doktorumuz. kimisi yatış pozisyonuna göre tahmn ediyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?