Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

roseee sözünü unutma borcam bıorcam yemek yapcen bizeeee:):)

çıkıyorum kızlarrrr sizi seviyorum yarın görüşürüzzzz

tamam tamam affettim hepinizi
lugesma cim senin bebisin cinsiyeti belli miydi canim??
erkek gibi hissediyorum ben senin pitircigini

rose daha belli deil cinsiyetimiz tatlım ama zozdemir öğrendi tosun paşamız gelio. oğluşu oluyo
bnm pıtırcık için ben artık bişi hissedemiom herkes farklı bişiler söylüyo. netten okuyorum belirtiler kız gibi, görenlerin bi kısmı kız bir kısmı erkek diyo, babamızda, dayımızda kız olduğunu hissediyomuş. anlayacağın bi kaosa dönüştü bizim cinsiyet. hakkımızda hayırlısı. sağlıklı sıhatli hayırlı bi evlat oslunda gerisi problem deil.

yemek dedinizde of bnde ne yapcamı bilmiyorum. gerçi bnm docacım yemek seçen biri deil taştan yumuşak ne koysan önüne yer illa yemekde istemez. annemle evlerimiz çok yakın yürüme mesafesnde bebeği öğrendğimzden beri doğru düzgün yemek yapmadım evmde ama bugün çok yorgunum oraya gidip eve dönemk gözümde büyüyo...

unutur muyum canim benim istedgniz yemek olsunn
ahh ahh diyorum ya keske daha yakin olsaydik birbrmize
burdan konusurken bile cok mutlu oluyorum bde yan yana olsak ne kaynatrz kimbilir
yarin grusruz bebis hoscakallllll:80:

burdan konusurken bile cok mutlu oluyorum bde yan yana olsak ne kaynatrz kimbilir

kizlar afedersiniz ya ust uste gekmis ayni msjm yanlisliklaaa
yemek olarak esiniz de severse kahvalti hazrlayn bence biz cok severiz bazen yemek yaparim esim kalsin onu yarn yiyelim bgun kahvalti yapalim der
fasulyenin yanina makarna ii gider mfalcon cumm sen bu gunu boyle kurtar bence
kizlar sizde kizartma, menemen, tavuk sote gbi pratik seyler yapin bnce kahvalti sevenleriniz pizza yapsin mesela o da cok guzel oluyo yanina da cay demleyin peynir zeytin ohh daha ne olsunnn

hiç merak etme senin ki kız

canim madem gtceksiniz dye alisveris yapmiyosun bnce sen eve giderken hazir yufka al bde lor peyniri hemen ver firina borek kalsa bile tukenir zaten

bugün okadar çok yoruldumki anlatamam şaşıbeş bakıyorum resmen artık bittim.artık eşim ne ytaparsa onu yeriz böyle zamanlarda mutfağa o girer

hiç merak etme senin ki kız

canım inşallah öledir. bi kızım olsun süsleyip püsleyim onu mini mini etekler giydirim falan çok isterim. ama bi oğlum olsada aynı şey küçük adamım olur.
kız olduğunu duysa babmız havalara ucar hep kız diye hayaller kuruyor. tabi önce sağlıklısını diliyor.bnmde içimden kız geçiyor. ama mart ayı erkek bebek ayı gbi oldu kimi görsem erkek diyo

tabiki öyle öncelikle sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda kız erkek fark etmıyor ama hatırlıyormusun sana bakmıştım yasına ve hangı ayda hamıle kaldıgına kız görünüyordu çin takviminde benımde erkek görünüyordu öyle cıktı o takvim genelde dogru cıkıo ben kıme baktıysam ve bakanlarda söyledi hep doğru çıkmış yinede allah bilir orasınada rabbimm gönlünüze göre versin

ewet cnm öle çıkıo çin takviminde. bide rus takvimi var ona baktım ondada kız çıkıyo. sende bi baksana mrak ettim...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...i-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi-41.html

ozaman hakkımızda hayırlısı. bu hafta kontrolumuz var 2li testi yaptırcaz bakalım belki bi tahmnde bulunur doktorumuz. kimisi yatış pozisyonuna göre tahmn ediyomuş.

kızlarrr 300 ekleyin

çıktığımdan beri okuyorum yolda metroda hatta dişçi koltuğunda

allah kabul etsin bütün dualarımızı inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…