Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın tatlımm, sen anlat derdini canım benim biz dinleriz hiç bıkmadan usanmadan:):)
kayısı icir falan yesene kuzum sıcak suyu da iç üstüne rahatlasın bağırsakların olmaz mı yiyemez misin?

bende de çalışmalar son gaz, ateş ölçüyorum sabahları takip ediyorum bu ay full çalıştık , Allah affetsin sabaha kadar hiç yerimden kalkmadan bekledim tutsun diye Rabbim inşallah ol der de olur

ben hamile olduğumu bilmediğim dönemde çok ağlardım
eve gidiyorum araba kullanıyorum radyoda bi şarkı çalar ne olduğunu bile bilmeden ağlamaya başlardım şimdi geçti

teşekkür ederim canım çok sağol ama işte biz tam sevinemedik doktorum ense ölçümğnde normal değerlerden biraz fazla çıktı dedi ama bi sorun olduğunu zannnetmiyorum çünkü diğer ölçümleri tam anneninde yaşı genç ama yinede kan sonuçlerinla değerlendirices dedi sen tecrübelisin bi sorun çıkmaz değil mi?

teyzeleri buarada dün tosun paşama 2 çift ayakkabı aldık çok tatlı görseniz yersiniz

oyyy erkekime ayakkabımı aldınız Rabbim giymeyi nasip eder inşallah,

ayrıca ense kalınlığını kafana takma zuzummm yaa erkek çocuğu ensesi kalın olcek tabiiiii:):), doktora da gıcık oldum hemen ölçümü değerinden fazla korkutmaktan başka bişey yapmıyorlar.

amin teyzes amin inş. görseniz yersiniz çok komikler

ense kalınlığı kafana takma diyorsun ama insan korkuo ne biliyim c.tesi nasıl gelicek bilmiyorum deli olucam ALLAH'ıma dua edip duruyorum inş. bi sorun çıkmaz :18::18:

çek resmini ekle görelim zuzum yaaaa merak ettim:):)

Allah ın izni ile bişey çıkmayacak içini ferah tut üzmeyecek toprak bizi annesi inan sadece

yerim tabi tatlım sağol walla hiç aklıma gelmediki:26:
senin için çok kalpten inşallah dedim umarım Allah bebişimin hatrına sana bu ay bir melek verir

onu hiç dert etme çünkü böyle baş çevresi haftasından önde giden çok tanıdığım oldu hepsininde bebişi sağlıklı korkma canım..hatta geçenlerde bi arkadaşımıza bebek görmeye gittik..bebeğin babaannesi koca kafam die seviyordu çocuğu bende niye öyle diyorsun dedim..arkadaşım anlattı onun kafası normalden büyüktü hep karnımda dedi sonra düzelir demiş doktor..böyle stres yaparsan stresli bir bebek getirirsin dünyaya unutma canım

ben hamile olduğumu bilmediğim dönemde çok ağlardım
eve gidiyorum araba kullanıyorum radyoda bi şarkı çalar ne olduğunu bile bilmeden ağlamaya başlardım şimdi geçti

ayy sorma yaaa dün gece eşime çaktırmadan olur olmaz şeyleri düşünüp düşünüp ağladım sabah bir kalktım gözlerim balon gibi:82:

Ayyy canım yaaa inşallah bebeğim bu ay süpriz yapar ban çünkü adet tarihimi de tam kestiremiyorum geçen ay düzensiz olduğumdan , dua et bizim için bitanem:):) dediklerimi yap en azından yumuşatır bağırsaklarını iyi geleceğine eminim ama mutlaka dene

canlarım bebelerım asklarım benım nabersınız bakalım cnm duayı sen yrınmı yapcaksın

yaaaa cevap verınnn dunyanın en guzel annelerı mfalcon zuzummm oglusumuzun annesı nasılsınız yahu

canlarım bebelerım asklarım benım nabersınız bakalım cnm duayı sen yrınmı yapcaksın

canımmmmmmm nasılsın ben iyiyim çok şükür, evet canım yarın duasını yapacağım 700 kaldı , okuyan var mı daha bilmiyorum akşam 5 e kadar haber bekliyorum kalanı tamamlayacağım az da kaldı fazla okunmaz inşallah, bir tek haberi olmayan srdrhly kaldı o da sağolsun bayağı okuyor bi girse de topice haber etsem ona da senden de Allah razı olsun bitanem çok okudun helal et

kustum sonra tansel tansel seslenır durursunuz ozamanda ben sıze sl vermem odesırız

ask olsun cnm helal olsun tabıykı merak etme okunsada 700 gecmez sen kendıne eklemez yenı baslayana eklersın hmmm 100 benden ozaman cnm ıstersen yarınkadar 100 yıne yaparım 200 dusersın okuyayımmı bı 100 daha

tamam canım kayısı yiyip su içicem motoru bozmam inşallah

ask olsun cnm helal olsun tabıykı merak etme okunsada 700 gecmez sen kendıne eklemez yenı baslayana eklersın hmmm 100 benden ozaman cnm ıstersen yarınkadar 100 yıne yaparım 200 dusersın okuyayımmı bı 100 daha

sağol canım benim....600 kaldı o zaman olur bitanem okurum dersen 100 daha düşelim 500 kaldı diyelim ben de burada okuyorum okudukça düşüyorum yazıyorum sürekli yanlışlık olmasın diye haticem de takip ediyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…