- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.461
günaydınn topikin hatunları...anne adayları ve anne aday adayları inşallah hepiniz için en hayırlısı olur..
dün akşam itibariyle içimde bir ağlama isteği var ki anlatamam size zaten sizde olmasanız kime anlatırım kim dinler beni..dinleyen en fazla 2-3 dk dinler sonra dikkatini başka şeye verir.
ay kızlar bende de var o kabızlık ve gaz arada çok kötü canımı yakıyor sancısı şu iki gündür azaldı ama
ZOZZZZZZ bebişin erkekmiş canım hayırlı ve sağlıklı olsun....
6 gün sonra muaynem var ama benimki henüz belli değildir zaten..
eeeee anlatın bakalım 2 saat sonra arkadaşımın bebişini görmeye gidicemm biraz sohbet edelim
günaydınn topikin hatunları...anne adayları ve anne aday adayları inşallah hepiniz için en hayırlısı olur..
dün akşam itibariyle içimde bir ağlama isteği var ki anlatamam size zaten sizde olmasanız kime anlatırım kim dinler beni..dinleyen en fazla 2-3 dk dinler sonra dikkatini başka şeye verir.
ay kızlar bende de var o kabızlık ve gaz arada çok kötü canımı yakıyor sancısı şu iki gündür azaldı ama
eeeee anlatın bakalım 2 saat sonra arkadaşımın bebişini görmeye gidicemm biraz sohbet edelim
teyzeleri buarada dün tosun paşama 2 çift ayakkabı aldık çok tatlı görseniz yersiniz
oyyy erkekime ayakkabımı aldınız Rabbim giymeyi nasip eder inşallah,
ayrıca ense kalınlığını kafana takma zuzummm yaa erkek çocuğu ensesi kalın olcek tabiiiii:):), doktora da gıcık oldum hemen ölçümü değerinden fazla korkutmaktan başka bişey yapmıyorlar.
amin teyzes amin inş. görseniz yersiniz çok komikler
ense kalınlığı kafana takma diyorsun ama insan korkuo ne biliyim c.tesi nasıl gelicek bilmiyorum deli olucam ALLAH'ıma dua edip duruyorum inş. bi sorun çıkmaz :18::18:
günaydın tatlımm, sen anlat derdini canım benim biz dinleriz hiç bıkmadan usanmadan:):)
kayısı icir falan yesene kuzum sıcak suyu da iç üstüne rahatlasın bağırsakların olmaz mı yiyemez misin?
bende de çalışmalar son gaz, ateş ölçüyorum sabahları takip ediyorum bu ay full çalıştık , Allah affetsin sabaha kadar hiç yerimden kalkmadan bekledim tutsun diye Rabbim inşallah ol der de olur
teşekkür ederim canım çok sağol ama işte biz tam sevinemedik doktorum ense ölçümğnde normal değerlerden biraz fazla çıktı dedi ama bi sorun olduğunu zannnetmiyorum çünkü diğer ölçümleri tam anneninde yaşı genç ama yinede kan sonuçlerinla değerlendirices dedi sen tecrübelisin bi sorun çıkmaz değil mi?
ben hamile olduğumu bilmediğim dönemde çok ağlardım
eve gidiyorum araba kullanıyorum radyoda bi şarkı çalar ne olduğunu bile bilmeden ağlamaya başlardım şimdi geçti
teyzeleri buarada dün tosun paşama 2 çift ayakkabı aldık çok tatlı görseniz yersiniz
yerim tabi tatlım sağol walla hiç aklıma gelmediki:26:
senin için çok kalpten inşallah dedim umarım Allah bebişimin hatrına sana bu ay bir melek verir
onu hiç dert etme çünkü böyle baş çevresi haftasından önde giden çok tanıdığım oldu hepsininde bebişi sağlıklı korkma canım..hatta geçenlerde bi arkadaşımıza bebek görmeye gittik..bebeğin babaannesi koca kafam die seviyordu çocuğu bende niye öyle diyorsun dedim..arkadaşım anlattı onun kafası normalden büyüktü hep karnımda dedi sonra düzelir demiş doktor..böyle stres yaparsan stresli bir bebek getirirsin dünyaya unutma canım
ayy sorma yaaa dün gece eşime çaktırmadan olur olmaz şeyleri düşünüp düşünüp ağladım sabah bir kalktım gözlerim balon gibi:82:
canlarım bebelerım asklarım benım nabersınız bakalım cnm duayı sen yrınmı yapcaksın
canımmmmmmm nasılsın ben iyiyim çok şükür, evet canım yarın duasını yapacağım 700 kaldı , okuyan var mı daha bilmiyorum akşam 5 e kadar haber bekliyorum kalanı tamamlayacağım az da kaldı fazla okunmaz inşallah, bir tek haberi olmayan srdrhly kaldı o da sağolsun bayağı okuyor bi girse de topice haber etsem ona da senden de Allah razı olsun bitanem çok okudun helal et
kustumsonra tansel tansel seslenır durursunuz ozamanda ben sıze sl vermem odesırız
Ayyy canım yaaa inşallah bebeğim bu ay süpriz yapar ban çünkü adet tarihimi de tam kestiremiyorum geçen ay düzensiz olduğumdan , dua et bizim için bitanem:):) dediklerimi yap en azından yumuşatır bağırsaklarını iyi geleceğine eminim ama mutlaka dene
ask olsun cnm helal olsun tabıykı merak etme okunsada 700 gecmez sen kendıne eklemez yenı baslayana eklersın hmmm 100 benden ozaman cnm ıstersen yarınkadar 100 yıne yaparım 200 dusersın okuyayımmı bı 100 daha
tamam canım kayısı yiyip su içicem motoru bozmam inşallah
kayısı da iyi de incir fena bozuyor sen kayısı ile başla güzelimmm sonra da motor bozuldu diye kızma bana:60.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?