Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

teyzeleri buarada dün tosun paşama 2 çift ayakkabı aldık çok tatlı görseniz yersiniz

Canımmm oğluşun oluyomuşş çok sevindim, topiğe erkekkk geliyorr omna göre kızlar toplayın etekleri

kızlarrrrr çokk sıkılldımmm

Bende bugün çok sıkıldım, böyyle bağırasım geliyor.......

Ya bugün ofise bi arkadaş geldi 3,5 aylık kız bebeğiyle ayyyy kızlar görseniz nasıl tatlı birşeyyy,
Yine kabardı bebek hormonlarım,
Daha 1 ay oldu ben ameliyat olalı 2 ay daha nası bekliycem ben yaaaa :84:
Bi de 2 ay sona da hemen olucak mı bakalım bekletirse bizi ya bebiş

şaka yaptım canım benim, hamiişlik böyle bişey olması lazım karmaşık duygular , sıkıntılar , yorgunluklar, tam olarak ne kadarlık oldu bebiş canım

Haticemmmmmm okumuyorum şuan bıraktım canım son rakamı alalım senden bitanem, hülya nın 200 dahil miydi 4100 e okuyacağı ben çok karıştım yaaa çıktın gittin sende kaldım bitap buralarda

haticemmmmmm okumuyorum şuan bıraktım canım son rakamı alalım senden bitanem, hülya nın 200 dahil miydi 4100 e okuyacağı ben çok karıştım yaaa çıktın gittin sende kaldım bitap buralarda

canım ben burdayım gitmedim henüz sadece işim çok yazamıyorum fazla
hülyanın 200 dahil son rakam 4300 canım yarın akşam duanı yap

yarın kim almak istiyor bu arada

şaka yaptım canım benim, hamiişlik böyle bişey olması lazım karmaşık duygular , sıkıntılar , yorgunluklar, tam olarak ne kadarlık oldu bebiş canım

cnm bebeişim tam 11 hafta 4 günlük. zaman nasılda geçti çok şükürrr.........
eewet karmakarışık duygularrr ne düşünceğini ne hissedeceğini bilmiyosun...

canım ben burdayım gitmedim henüz sadece işim çok yazamıyorum fazla
hülyanın 200 dahil son rakam 4300 canım yarın akşam duanı yap

yarın kim almak istiyor bu arada

hülyacım gördün dimi canım sana zahmet 200 ü okursun dediğin için diyorum canım yanlış anlama, ben de kalanı tamamlarım 144 taneyi, tansell de 100 okuyacaktı , yarın da duamı yaparım, hepinizi seviyorum

Grenmoon,mfalcon,tansel,hatice,serfik okundu .46: :13:

Ay kızlar ben size çok alıştım ya hergün beraberiz nerdeyse 15 gün olmıycam ben ama belki arada girerim :)
beni özleyin

Grenmoon,mfalcon,tansel,hatice,serfik okundu .46: :13:

Ay kızlar ben size çok alıştım ya hergün beraberiz nerdeyse 15 gün olmıycam ben ama belki arada girerim :)
beni özleyin

özlemez miyiz hiç hayatım uğrayabilirsen uğra ya da vazgeçtim 15 gün kafanı dinle sonra gelirsin ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…