Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

maşallah canım yaaa çok sağol Rabbim en kısa sürede bir yavru versin sana, isteyen herkese , bende 100 ü tamamlamaya çalışıyorum canım o zaman bitireceğim 5 e kadar bitti diyeceğim::)

paylaşalım o zaman tatlım sen çalışıosun ben evdeyim işim de yok 30 daha okuyorum kaç kaldı

serfik inşallah cnm güzel haberlerinle bende yeni çıkmaya başalayan göbeğimle göbek atıcam söz:)
dua kimde olcak hala kimse bişi dememiş kızlar. bi öneride bulunayım ozaman zuhale okuyalım bu sefer.onunda içi rahatlar biraz doktorunun söylediğinin tam tersi çıkıncada derinden ohh çeker büyüyen göbişinin keyfini sürer. arada hamiş olmayan kaldımı bilmiyorum ama bi öneriydi sadece..

ayyy canım benimmmm atarız karşılıklı inşallah heveslendim bak yine olur canım zuzu da kimse istemiyor diğer arkadaş ulaşmak lazım haberi olsun diye belki girer buraya olmadı ona okuruz sonra

bu akşam kuzey güney var kızlar mutlaka izlemem lazım bayıldım 1. bölümüne ben çıkayımda evimi temizliyim 8e kadar

haticem 15 gün sonra görüşmek üzereye iyi tatiller evin tadını çıkar kendine iyi bak

kime okuncaksa heber verin de başlayayım.. benm canım çok tez hemen bitirmek istiyorum başlayınca

günde 1000 tane okuduğumu bilirim

kocam diyo motoru soğut biraz çok hızlandınn

allah sendende razı olsun canım benim en kısa zamanda rabbim duanı kabul eder inşallah ohh bee rahatladım valla kasmıştım kendimi hülya hızır gibi yetişti sağolsun valla

cidden motora bağlıyorsun canım maşallah haber veririz merak etme.....hatice yi gönderdin hemen yaa daha iki günü var

teşekkür ederim canım yarında çalışıyorum cuma günüde sabahtan dr işlerim var cuma gece de bi aksilik olmazsa çıkıcaz evede ayın sonunda 30 gelicem :) ayın 1 iş başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…