- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.541
200+44 okudum sana 100 kaldı tamam mı kızz
hayırlıısı olsun canım inşallah tutar bakalım sen olumsuz düşünme olucakmış gibi düşün :)yumoşu değerlendirdik tatlım bakalım bekliyorum bi kaç güne regl olmassam test yapıcama ama büyük ihtimal olcam gibi ağrılarım varr
maşallah canım yaaa çok sağol Rabbim en kısa sürede bir yavru versin sana, isteyen herkese , bende 100 ü tamamlamaya çalışıyorum canım o zaman bitireceğim 5 e kadar bitti diyeceğim::)
paylaşalım o zaman tatlım sen çalışıosun ben evdeyim işim de yok 30 daha okuyorum kaç kaldı
kimse istemiyor muuuuu, bi arkadaş vardı haticem adı neydi ki arkadaşı için istiyordu okutmak , istemey olursa ona başlayalım ama o arkadaşa da haber vermek lazım
haticemmm döndüğünde belki teyze olacağını öğrenirsin
ay inşallah rabbim allah söyletti kız ay valla iki göbecik atarım şerefine
bitti kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah bin kere razı olsun sizden hepinizi çok seviyorummmmm
serfik inşallah cnm güzel haberlerinle bende yeni çıkmaya başalayan göbeğimle göbek atıcam söz:)
dua kimde olcak hala kimse bişi dememiş kızlar. bi öneride bulunayım ozaman zuhale okuyalım bu sefer.onunda içi rahatlar biraz doktorunun söylediğinin tam tersi çıkıncada derinden ohh çeker büyüyen göbişinin keyfini sürer. arada hamiş olmayan kaldımı bilmiyorum ama bi öneriydi sadece..
hadi allah kabul etsin inş tez zamanda bebişin gelir çok bekletmeden
allah sendende razı olsun canım benim en kısa zamanda rabbim duanı kabul eder inşallah ohh bee rahatladım valla kasmıştım kendimi hülya hızır gibi yetişti sağolsun valla
bu akşam kuzey güney var kızlar mutlaka izlemem lazım bayıldım 1. bölümüne ben çıkayımda evimi temizliyim 8e kadar
haticem 15 gün sonra görüşmek üzereye iyi tatiller evin tadını çıkar kendine iyi bak
kime okuncaksa heber verin de başlayayım.. benm canım çok tez hemen bitirmek istiyorum başlayınca
günde 1000 tane okuduğumu bilirim
kocam diyo motoru soğut biraz çok hızlandınn
cidden motora bağlıyorsun canım maşallah haber veririz merak etme.....hatice yi gönderdin hemen yaa daha iki günü var
ayy pardon tatlım ben bugün izine çıkıyo sandım
bu akşam kuzey güney var kızlar mutlaka izlemem lazım bayıldım 1. bölümüne ben çıkayımda evimi temizliyim 8e kadar
haticem 15 gün sonra görüşmek üzereye iyi tatiller evin tadını çıkar kendine iyi bak
kime okuncaksa heber verin de başlayayım.. benm canım çok tez hemen bitirmek istiyorum başlayınca
günde 1000 tane okuduğumu bilirim
kocam diyo motoru soğut biraz çok hızlandınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?