Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kızlar mart anneleri diye bir topic orda bunu paylaşmıslar nasıl bayımdım ben normalde örgü tarzı seyler sevmem eme bu çok hoşuma gitti

selam kızlar nasılsınızz.....hemen hemen 1 haftadır foruma girmiodum konu almış başını gitmişş ee ne var ne yok bakalım...

Grenmoon,mfalcon,tansel,hatice,serfik okundu .46: :13:

Ay kızlar ben size çok alıştım ya hergün beraberiz nerdeyse 15 gün olmıycam ben ama belki arada girerim :)
beni özleyin

aynen canım , özleyeceğim seni arada gir özletme çok , bol bol da resim ekle face hasret giderelim canım benimmm:):)

okuyorum tatlım başladım 1 2 saata kalmaz biter bu arada bitince kime başlıycazz

tamam canım sağolasın Allah razı olsun

Kızlar mart anneleri diye bir topic orda bunu paylaşmıslar nasıl bayımdım ben normalde örgü tarzı seyler sevmem eme bu çok hoşuma gitti

Eki Görüntüle 256281

zuzummmm çok basit bi örnek aslında örülebilir , çok güzel duruyor canım

200 okudum tatlım
geriye 144 kaldı demi istersen 44ü okuyayım okumadıysan hazır abdestim var

sağol canım hoşbulduk evet girmiodum 1 haftadır biraz dinlendim :)) uyudumm ee okullarda açıldı :)) sen neler yapıosun bakalımmm yumoşun noldu

yumoşu değerlendirdik tatlım bakalım bekliyorum bi kaç güne regl olmassam test yapıcama ama büyük ihtimal olcam gibi ağrılarım varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…