- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.521
Grenmoon,mfalcon,tansel,hatice,serfik okundu .46: :13:
Ay kızlar ben size çok alıştım ya hergün beraberiz nerdeyse 15 gün olmıycam ben ama belki arada girerim :)
beni özleyin
okuyorum tatlım başladım 1 2 saata kalmaz biter bu arada bitince kime başlıycazz
Kızlar mart anneleri diye bir topic orda bunu paylaşmıslar nasıl bayımdım ben normalde örgü tarzı seyler sevmem eme bu çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 256281
özlemez miyiz hiç hayatımuğrayabilirsen uğra ya da vazgeçtim 15 gün kafanı dinle sonra gelirsin ne de olsa
selam kızlar nasılsınızz.....hemen hemen 1 haftadır foruma girmiodum konu almış başını gitmişş ee ne var ne yok bakalım...
kızlar mart anneleri diye bir topic orda bunu paylaşmıslar nasıl bayımdım ben normalde örgü tarzı seyler sevmem eme bu çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 256281
sağol canım iyi olmaya çalışıorum burnum hala tıkalı açılmış deil yani bakalım cuma kontrolum var hayırlısı artık iyileşicek inşallah:)hoşgeldin canım nasılsın nasıl oldun
hatcemm nereye gidion gııııı:))
face adreserinizi verinde bende bakim size gııı:)
selam kızlar nasılsınızz.....hemen hemen 1 haftadır foruma girmiodum konu almış başını gitmişş ee ne var ne yok bakalım...
Bu hafta dua yı almak isteyen yokmu ya bak duayı es geçmeyin sakın kontrol edicem
sağol canım hoşbulduk evet girmiodum 1 haftadır biraz dinlendim :)) uyudumm ee okullarda açıldı :)) sen neler yapıosun bakalımmm yumoşun nolduhoşgeldin tatlım nasılsın tekrar geçmiş olsun bayadır göremiyorum seni
sağol canım sen nasılsın nasıl oldun , ağrı sızı var mı[/QUOTE
iyi olmaya çalışıorum tatlım vall ağrım sızım oluyor tabi olmuyor deil sağolsun oğlum 3 kere kafa atınca :)) çok sızımm oluyorr çok yaramaz 2 yumruk 1 kafa yedim burundan :)
sağol canım hoşbulduk evet girmiodum 1 haftadır biraz dinlendim :)) uyudumm ee okullarda açıldı :)) sen neler yapıosun bakalımmm yumoşun noldu
aman allahım ya küçük adam çok güzel hemde basit canım yelek çok lazım olur
sweter çok hoşuma gider erkeklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?