Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

teşekkür ederim canım yarında çalışıyorum cuma günüde sabahtan dr işlerim var cuma gece de bi aksilik olmazsa çıkıcaz evede ayın sonunda 30 gelicem :) ayın 1 iş başı

amin canım sağol, beklemedeyim adet günümü bilmiyorum geçen aylarda ki gibi olursa bat 25 son 11 gün , ateş ölçüyorum şuan yükselişte inşallah düşmez bakalım canım

kızlar yaaa bende bir akıntı var anlatamam ıslanıyorum çok fena , söylemiyim diyorum ama paylaşmakta istiyorum ama bakın hiç aklımda bebek fikri yok şimdiden söyleyeyim

serpil sana bişi sölimmi ama ümitlenme... bana anneannem demiştiki adetin düzenleşirse bi sonraki ay hamile kalırsın falan die. öle olurmuş düzenli adet bi ay düzensizleştimi sonraki ay hamilelik olurmuş öle duymuştum bi çok kişiden.akıntın yumurtladığın içinde olabilir canm devam eder inşallah. bn adetime yakın altıma işemiş gibi hissediyodum kendimi sürekli ıslaktım. cnm inşallah bu ay alırız güzel haberlerini. dediğin gibi düşünme zaten rabbim bilir zamanını. dualarınıda kabul eder inşallah.

bu aralar herşeyi okadr derinden isteyip yaşıyorum ki. çok güzel bi ortam oldu bu topic okadr gönülden istiyorumki sizlerinde önce göbişlerinizin sonrada kucaklarınızın dolmasını. inş dualarım kabul olur. bazen karnıma bakıyorum ( artık büyüdü baya belli:) sizlerle tanıştım bebeğim geldi ve ilk sizlerle paylaştım test sonucumu siz bana çok uğurlu geldiniz asla unutmam sizi kişi olarak tanımasamda.

bu arada yazdıklarımdanda anlaşılacağı gibi hormonlarım beynimi ele geçirdi çok duygusala bağlıyorum herşeye ağlayasım var....

canımmmm benimmmmm iki kişi daha senin gibi dedi bana biliyor musun adet düzensizleşir ,rahim gebeliğe hazırlanır diye , Rabbim inşallah nasip eder bitanem yaaa, 20. günüm bugün ateş takip ediyorum yumurtam çatladı sanırım ve bu ay daha dikkatli çalıştık , iki gün full yattım ve kalktığımda doğru düzgün dışarı sızıntı olmadı sanki hepsi içime hapsoldu....şuan ıslaklık var ve akıntı geliyor geçen aylarda da böyle oldu ama bu sefer erken başladı ümitlenmyiorum canım tecrübelendim adet olsam da çok fazla üzülmem inancım daha da arttı hayırlısı Allahtan diyorum...

İnşallah duaların lkabul olur canım , bunları yazarken gözlerim doluyor bu ay içimde bir kıpırtı var hayır olur inşallah ama söz veriyorum size tersi olursa üzülmeyeceğim, iyiki varsınız hiçbirinizi tanımıyorum ama sizi çok seviyorum , birgün yüzyüze tanışırsak eğer hiç çekinmeden kollarımı açıp sarılacağım size

böyle şeyler yazmayın ya zaten duygusalımm...

sakın üzülmee herşeyn hayırlısı olsun senin ve diğer arkadaşlar için.

serfiiik yaa bende de çok akıntı oluyordu hatta pıt die düşüyordu aha diyodum geldi yine bizimki gidip bakıyorum yok bişey ama deli gibi ıslaklık filan ay hadi inşallah canım inşallah hamilesindir de ondandır akıntın

şuan beyaz akıntım ve ıslaklık var canım , bu ayda adet olursam artık bu ıslaklıkları da belirti listemden sileceğim daha 11 gün var ama herşey için çok erken , bekle dur bakalım erken adet olacağım diye korkuyorum yine

kızlar size kaba taslak gördüğüm rüyayı anlatayım, cami bahçesindeyim evimin olduğu yerdeki cami de bir sürü kutu meyve suyu dağıtıyorum kadınlara kutular beyaz portakal ve narsuyu o kadar çok ki anlatamam, sonra caminin bahçesine bir sürü tshirt asılmış iplere erkek tshirt ü sırası ile koyu yeşil ve gri olarak gitmekte gayet temiz ve düzgünler, ufak yiğenim üzerinde gri tshirt var onu üzerinden çıkarıyorum üzerime tutuyorum bu bana olur diyorum o da hala bana ver tshırt diyor tekrar giydiriyorum nedir sizce bunun anlamı kızlarrrr

Ay ay ay ölüom çok yedim kızlar yetişin dostlar kendimi durduramıyorummmm

Buarda lugesma bende çok istiyorum bi düğün olmasını 2 hafta sonra hala kızının düğünü var gel beraber gidelim karşılıklı göbiklerimizi attırırız Nasıl olsa bize yakın oturuyorsun giderken alır gelirken bırakırız. Hiç merak etme

allah hayrlara çıkarsın canım yeşil renk güzeldir. Rüyada gri renk elbise giynemek; gri rengin belirsizliğe işaret etmesi sebebi ile rüyayı görenin duygu ve anlayışında olarak belirsizlikte seyir ettiğine işaret eder.

hayır olsun inşallah canım , meyve suyu alıp dağıtacağım ama çok etkilendim rüyadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…