- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.561
bu akşam kuzey güney var kızlar mutlaka izlemem lazım bayıldım 1. bölümüne ben çıkayımda evimi temizliyim 8e kadar
haticem 15 gün sonra görüşmek üzereye iyi tatiller evin tadını çıkar kendine iyi bak
kime okuncaksa heber verin de başlayayım.. benm canım çok tez hemen bitirmek istiyorum başlayınca
günde 1000 tane okuduğumu bilirim
kocam diyo motoru soğut biraz çok hızlandınn
teşekkür ederim canım yarında çalışıyorum cuma günüde sabahtan dr işlerim var cuma gece de bi aksilik olmazsa çıkıcaz evede ayın sonunda 30 gelicem :) ayın 1 iş başı
amin canım sağol, beklemedeyim adet günümü bilmiyorum geçen aylarda ki gibi olursa bat 25 son 11 gün , ateş ölçüyorum şuan yükselişte inşallah düşmez bakalım canım
kızlar yaaa bende bir akıntı var anlatamam ıslanıyorum çok fena , söylemiyim diyorum ama paylaşmakta istiyorum ama bakın hiç aklımda bebek fikri yok şimdiden söyleyeyim
serpil sana bişi sölimmi ama ümitlenme... bana anneannem demiştiki adetin düzenleşirse bi sonraki ay hamile kalırsın falan die. öle olurmuş düzenli adet bi ay düzensizleştimi sonraki ay hamilelik olurmuş öle duymuştum bi çok kişiden.akıntın yumurtladığın içinde olabilir canm devam eder inşallah. bn adetime yakın altıma işemiş gibi hissediyodum kendimi sürekli ıslaktım. cnm inşallah bu ay alırız güzel haberlerini. dediğin gibi düşünme zaten rabbim bilir zamanını. dualarınıda kabul eder inşallah.
bu aralar herşeyi okadr derinden isteyip yaşıyorum ki. çok güzel bi ortam oldu bu topic okadr gönülden istiyorumki sizlerinde önce göbişlerinizin sonrada kucaklarınızın dolmasını. inş dualarım kabul olur. bazen karnıma bakıyorum ( artık büyüdü baya belli:) sizlerle tanıştım bebeğim geldi ve ilk sizlerle paylaştım test sonucumu siz bana çok uğurlu geldiniz asla unutmam sizi kişi olarak tanımasamda.
bu arada yazdıklarımdanda anlaşılacağı gibi hormonlarım beynimi ele geçirdi çok duygusala bağlıyorum herşeye ağlayasım var....
böyle şeyler yazmayın ya zaten duygusalımm...
sakın üzülmee herşeyn hayırlısı olsun senin ve diğer arkadaşlar için.
serfiiik yaa bende de çok akıntı oluyordu hatta pıt die düşüyordu aha diyodum geldi yine bizimki gidip bakıyorum yok bişey ama deli gibi ıslaklık filan ay hadi inşallah canım inşallah hamilesindir de ondandır akıntın
kızlar benim bacağım mosmor oldu akşam ağdaya gitmiştim offfff ya nolcak bu böyle
hadi yaaa ne yaptı ki öyle bacağını mı kopartmaya çalıştı, görünür yer mi canım
şuan beyaz akıntım ve ıslaklık var canım , bu ayda adet olursam artık bu ıslaklıkları da belirti listemden sileceğim daha 11 gün var ama herşey için çok erken , bekle dur bakalım erken adet olacağım diye korkuyorum yine
kızlar size kaba taslak gördüğüm rüyayı anlatayım, cami bahçesindeyim evimin olduğu yerdeki cami de bir sürü kutu meyve suyu dağıtıyorum kadınlara kutular beyaz portakal ve narsuyu o kadar çok ki anlatamam, sonra caminin bahçesine bir sürü tshirt asılmış iplere erkek tshirt ü sırası ile koyu yeşil ve gri olarak gitmekte gayet temiz ve düzgünler, ufak yiğenim üzerinde gri tshirt var onu üzerinden çıkarıyorum üzerime tutuyorum bu bana olur diyorum o da hala bana ver tshırt diyor tekrar giydiriyorum nedir sizce bunun anlamı kızlarrrr
durduğun yerde durmazsan :) görünür yerde tabi hemde feci sorma tam komedi
allah hayrlara çıkarsın canım yeşil renk güzeldir. Rüyada gri renk elbise giynemek; gri rengin belirsizliğe işaret etmesi sebebi ile rüyayı görenin duygu ve anlayışında olarak belirsizlikte seyir ettiğine işaret eder.
hayır olsun inşallah canım , meyve suyu alıp dağıtacağım ama çok etkilendim rüyadan
bende istiyorummmm karışık olsun benimkisi cappy lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?