Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ahhh benım bebgım ne dıyım ozaman tesellı edıyım desem olmuyacak bekle desem duymayacaksın bıle kal geldı suan

kızlar ne kadar düşünürsen o kadar belirti oluşuyo ayıptır sölemesi ben çok takınca kalp atışı bilem duyuyorum hehheeeeeeee

yani ne okusam bende oluyodu eskiden şimdi hiçççççççççççççççç düşünmüyorum günü gününe adet oluyorum ilaçsız doktorsuz

eskiden yok gecti geciyo oram arrıyo buram arıyo derken 2bucuk ayda olamıyodum ilaçsız çok şükür adetim düzenli en azından

çok zor ya beklemek rabbim derdini verdi dermanınıda sabrınıda versin bizlere

allah nesenizi arttırsın kızlargünaydınnnnnnnnnnnnn

bu arada 50tefriciye okudum okuyoruz dimi

kimin çişi nolmuş anlamadım ki

zuzu tefriciyeeee ne olduuuuuuuuuuuuu

ahhh benım bebgım ne dıyım ozaman tesellı edıyım desem olmuyacak bekle desem duymayacaksın bıle kal geldı suan

boşver tanselim yaaaa , kaç gündür o heyecanı yaşıyordum o da güzelmiş ama gerçek olursa daha süper olacak demek ki hadi beni geçelim artık sen benim umudumsun bu ay inş güzel haberi senden alacağız

bana gelmeyelım sende kalalım bız bence daha sen sıranı savmadın ıyı yada kotu sen sıranı savınca benı konusuruz ama sımdı bugun konu ben deıl sensın ve oylede devam edıcek

nasılsın cnm benım senın bat nezaman nekadar var serfıkle kendı derdımıze dustuk bıde varmı belırtı falam

karnım ağrıyorrrrrrr:84::84:

cnm bısı dıcem tamam adet belırtılerı gebelıkle aynı ama sunu dıyım karnın agrırken belınde kasıyorsa legen kemıgının altında bı baska agrı varsa dızlerıne kadar ınıyorsa o agrı sakın umudunu yetırme

belden aşağım ve karnım full ağrıyor desem kuzum ayırt edemiyorum artık hiçbişeyi ben de şaşırdım yaa

oyy bebegım benımya takma ozaman kafaya bekle bakalım ne olcaksa olsun artık bugun bekle yarında bekle persembeye kadar olmazsan ozaman test yaparsın tamam konusmayalım artık bebk muhabbetı sende kafaya takmadan bekle olurmu neden bılmıyorum ama benımde nesem kactı

konuşmayalım tanselim moralim çok bozuk yine wc den geldim kupkuru yaaa sinirden gülüyorum sanki sabah bir avuç dolusu akıntı benden gelmedi , neyse kapatalım konuyu bitanem neşen kaçmasın benim yüzümden

nesem kacarsa senın yuzunden dıyıl senın ıcın kacar bıtanem senın yerınde olsam ne yaparım bılıyormusun eve gıderken test alırım olursam olurum bugun olmazsam yarın ılk ıdrarla yapar varsa var yoksa yok su belırsızlıkten kurtulurum tek cızgıde cıksa tmm kızlar bısı cıkmadı adet olmayı beklıyorum derım olmasanda cuma gunu adet hepımıze suprız olsun bu benım fıkrım bebgım yuregın ne derse onu yap askım tamammı sakında uzulme beterın beterı bız varız bak aylarımız bebek yolunda gectı her ayım kabus tam tamam dedım 4 hafta sefasını surdum sonra puufff oda uctu ellerımden olcagı zaman hayırlısı olsun cnm uzme kendını senı cok sevıyorum tatlım

tamam yarın sabah test yapıcağım bitanem eğer negatif çıkarsa cumayı bekleyeceğim adet olmazsam bi daha yapacağım ama yarından sonra pek konuşmayacağım, hayırlısı evet sen benden daha çok zamandır bekliyorsun nankörlük yapamam ben de seni çok seviyorum canım benim

ayy solmuş burası kızlar.... noluyoz yaa neşeler nere gitti. gitmesin ne güzel heycan yaşıyoruz hem daha umudumuz var...
ozaman napıyoruz avaz avaz şarkı söylüyoruz. laaa laaa laaaaa
baksana halime gülme deli diyee akıl ermez bu gönül işinee.. yandı yandı içim yandıı içtim aşkı kanmadı....

sen neşeli ol bitanem meleğimiz üzülmesin umudum kalmadı ki soldum burda malesef

kızlar sus pus kesıldık hayırdır bugun boylee olsunda yrın serfıkın verdıgı haberlerle halay ceker gobecık atarız ıns rabbım butun arkadaslarımın kardeslerımın yuzunu sen guldur kımsecıler yok bende cıkıyım barı yatıyoorum koca gundur elım kolum dustu namaz kılcam tobede ona bıle takatım yok sankı hasta gıbı halım yok hamladı galıba hadı serfık allah yardımcın olsun yarın ıyı haberler gobek atalım ıns

evet canım sus pus olduk ben de çıkıyorum hiç keyfim yok , güzel haberler vermeyi çok isterim sen de verirsin inş, dua et bana ne olur hepimizi seni çok seviyorum kuzummmmmm iyi bak kendine

serfıkım gırdım belkı bıseyler yazarsın dıe gırdım ama sende cıkmıssın.okursan yıne bır ara gırcem yarın boyle olmamamız dılegıyle kızlar dun yazmaktan temızlık yapamadım laklak bıtmedı bugun nazarlara geldık opuyorum kızlar

tanselim ben geldim , bu karın ağrısı başka şeylerden şüplendirmeye başladı beni, acaba bağırsak paraziti mi var ama ben temizliğime çok önm veririm ya da dış gebelik mi var karın ağrısı çok olurmuş neden geçmiyor bu karın ağrım bide biraz akıntı geldi onu da söyliyim bari ama bu karın ağrısı çok üzüyor beni başka şeyler çıkacak bunun altından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…