- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.221
zuzu benden akıntı gelmiyor bebeğim kırmızılar geliyor sanırım sabah ki son akıntıdan sonra sıfır akıntı , gülüyorum artık yaa ne heyecan yaptık adet olacağım bence:):)
bitti kızımmm akıntılar yok sıfır ne yapıyım ben şimdi söyleyin bakalım bu kadar yaşadıklarım neydi benim dün ki lekelenmeler boşuna sevindim var yaaa boşver bitanem yaa hamile falan değilim ben tık yok tık
allah nesenizi arttırsın kızlargünaydınnnnnnnnnnnnn
bu arada 50tefriciye okudumokuyoruz dimi
kimin çişi nolmuş anlamadım ki
ahhh benım bebgım ne dıyım ozaman tesellı edıyım desem olmuyacak bekle desem duymayacaksın bıle kal geldı suan
zuzu tefriciyeeee ne olduuuuuuuuuuuuu
boşver tanselim yaaaa , kaç gündür o heyecanı yaşıyordum o da güzelmiş ama gerçek olursa daha süper olacak demek ki hadi beni geçelim artık sen benim umudumsun bu ay inş güzel haberi senden alacağız
bana gelmeyelım sende kalalım bız bence daha sen sıranı savmadın ıyı yada kotu sen sıranı savınca benı konusuruz ama sımdı bugun konu ben deıl sensın ve oylede devam edıcek
karnım ağrıyorrrrrrr:84::84:
cnm bısı dıcem tamam adet belırtılerı gebelıkle aynı ama sunu dıyım karnın agrırken belınde kasıyorsa legen kemıgının altında bı baska agrı varsa dızlerıne kadar ınıyorsa o agrı sakın umudunu yetırme
oyy bebegım benımya takma ozaman kafaya bekle bakalım ne olcaksa olsun artık bugun bekle yarında bekle persembeye kadar olmazsan ozaman test yaparsın tamam konusmayalım artık bebk muhabbetı sende kafaya takmadan bekle olurmu neden bılmıyorum ama benımde nesem kactı
nesem kacarsa senın yuzunden dıyıl senın ıcın kacar bıtanem senın yerınde olsam ne yaparım bılıyormusun eve gıderken test alırım olursam olurum bugun olmazsam yarın ılk ıdrarla yapar varsa var yoksa yok su belırsızlıkten kurtulurum tek cızgıde cıksa tmm kızlar bısı cıkmadı adet olmayı beklıyorum derım olmasanda cuma gunu adet hepımıze suprız olsun bu benım fıkrım bebgım yuregın ne derse onu yap askım tamammı sakında uzulme beterın beterı bız varız bak aylarımız bebek yolunda gectı her ayım kabus tam tamam dedım 4 hafta sefasını surdum sonra puufff oda uctu ellerımden olcagı zaman hayırlısı olsun cnm uzme kendını senı cok sevıyorum tatlım
ayy solmuş burası kızlar.... noluyoz yaa neşeler nere gitti. gitmesin ne güzel heycan yaşıyoruz hem daha umudumuz var...
ozaman napıyoruz avaz avaz şarkı söylüyoruz. laaa laaa laaaaa
baksana halime gülme deli diyee akıl ermez bu gönül işinee.. yandı yandı içim yandıı içtim aşkı kanmadı....
kızlar sus pus kesıldık hayırdır bugun boylee olsunda yrın serfıkın verdıgı haberlerle halay ceker gobecık atarız ıns rabbım butun arkadaslarımın kardeslerımın yuzunu sen guldur kımsecıler yok bende cıkıyım barı yatıyoorum koca gundur elım kolum dustu namaz kılcam tobede ona bıle takatım yok sankı hasta gıbı halım yok hamladı galıba hadı serfık allah yardımcın olsun yarın ıyı haberler gobek atalım ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?