- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.201
yaa kızlar esler ılıskıde hamıle oldugunuzu anlıyormu gercekten soylemesı ayıptır dun gece esıme sordum varmı degısıklık dıe ne manyaksın ne bılıyım ben yaaa dedı anlamamıs bısı yanı oyle dedı ayyy yedım yedım kafayı goya bu ay ıstemıyordum ıntıhap varsa ondan olmasın agrılar akıntım dıe 3 gundur corapla gezıyorum evde baska ev ısı gebelık testlerı yokmu acaba ben yıne koca karı testı yaptım yıne kabarmadı sonrada ıdrara bukadar cabuk karısmaz dıe ıcımı rahatlattım pekı bukadar erkenden belırtıler baslarmı ben ılk gebelıkte hıc belırtı falam yasadıgımı hatırlamıyorum nezamn gebe oldugumu ogrendım ozaman belım koparcasına agrıyordu
gebısler bıde ne sorcam sol kasıgım zonkluyor boyle agrı desem dıyıl zonk zonk oluyor anladınız dımı ne demek ıstedıgımı boyle bısımı oluyordu yoksa agrı gıbımı
Allah iyiliğini verisn zuzumbiliyoum wc de yapılıyor ama bizim ki ofis ortamı çalışanlar olarak çok kalabalık değiliz tatılm anlaşılır yani uzun süre wc de kalırsam bide nereye saklayacağım o test şeylerini ben çöpü kağıt doldurmam lazım wc ye girerken de elimdekiler farkedilir
tanselcim eşler anlıyo aslında. bnm eşim anladı mesela sölemesi ayıptır daha bi yumuşak sanki bişimi sürdün demişti bana
bnde ilk başlarda aynı tarif ettiğin gibi oluyodu cnm ağrı gibi deil pıt pıt atıyo sanki seyreme gibi....
kızlar bide idrarınızda sanki tortu varmış gibi oluyo hamilelikderengide koyulaşıo. bununlada uğraşın biraz.
canım biliyorum tabikide çantanla git baksana ben ilk yaptıgımda çöpe sarıp atmıştı ama kutusunu da öylesine atı varmiştim bir tane arkadaş gelip başka bir arkadasın kulagına fısıldıyor diyo ki; kızzz hamilemisin test yapmışsın kutusunu gördüm diyo oda yoo ben değilim ki oo hadiii hadii utanma inş. hayırlısı olur dedibuarada bende tavuk yemek istememiştim hala da yiyemiyorum
Kızlar yaa tansiyonum çıktı okurken yazdıklarınızı , bu ne heyecan yaa yürek dayanmıyor vallahi,
Kimler hamile kimler değil öğrensek artık yaaaaaa, neden geçmiyor zaman(
kızlar bide idrarınızda sanki tortu varmış gibi oluyo hamilelikderengide koyulaşıo. bununlada uğraşın biraz.
lugesmacım serfıkınde benım de ıdrarım koyu zaten kı ben cok su ıcen bırıyım ona ragmen koyu benımkı tortu olayını fark etmedım bı ıncelemeye gecerım serfık ortamı falam bosver bende sırkette calısırken hamıle oldugum ay test yapmadım ama 5 dak bır adet oldummu dıe wc gıderdım bıde kameralı bır ortam patronlar takıpte umrum bıle olmazdı deseler sen napıysun bukadar wc de dıe kalırdım oracıkta ama gerekırse test bıle yapardım ben
kızlar gercekten sarı renkte akıntım var ve benım yumurtlama harıcınde akıntım hemen kesılırdı bu akıntılar benı umutlandırıyor acıkcası adet akıntı ıhtımalı yok cunkı daha 7 gun var adetıme ıntıhap olsa anlarım ıdararda yanma kasıntı falam yapar oda yok ayy nasıl hecer su 7 gun erkenmı yoksa belırtıler ıcın kızlar
inş hamilesindir kuzumm yaaa nasıl sevinirim var yaaaaa
gidip test alıp yaparmısın gerçekten öğle arasında kimse olmaz sabah idrarına gerek yok o testte herhengi bir zamanda yapabilirsin hadi yaaap şu testii
ananın gozu he kızdırma uzme bızı yaaa cıkmadık candan umut kesılmez o kırmılar gelene kadar sen bızım gozumuzde gebesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?