Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

gebısler bıde ne sorcam sol kasıgım zonkluyor boyle agrı desem dıyıl zonk zonk oluyor anladınız dımı ne demek ıstedıgımı boyle bısımı oluyordu yoksa agrı gıbımı

tanselcim eşler anlıyo aslında. bnm eşim anladı mesela sölemesi ayıptır daha bi yumuşak sanki bişimi sürdün demişti bana
bnde ilk başlarda aynı tarif ettiğin gibi oluyodu cnm ağrı gibi deil pıt pıt atıyo sanki seyreme gibi....

kızlarr ben çıkıorum akşam gelindee yazışakkk yawww :)) biazdan okula gidicez oğluşum anaokuluna gidiyor teyzelerii :)) ordan hastaneye gidicemm öpüorum hepinizii kendinize bebişlerinize yumoşlarınıza iyi bakın :) üşütmeyin hasta olmayın :))
buu arada greenmoon arkadaştan haber yok hiç sesi ssoluğu çıkmıyor....görürseniz selam söyleyin :)) bayy bayyyy

canım biliyorum tabikide çantanla git baksana ben ilk yaptıgımda çöpe sarıp atmıştı ama kutusunu da öylesine atı varmiştim bir tane arkadaş gelip başka bir arkadasın kulagına fısıldıyor diyo ki; kızzz hamilemisin test yapmışsın kutusunu gördüm diyo oda yoo ben değilim ki oo hadiii hadii utanma inş. hayırlısı olur dedi buarada bende tavuk yemek istememiştim hala da yiyemiyorum

aynen cnm 2 dakka falam aralıklarla surdu zonk zonk sımdı kesıldı

Kızlar yaa tansiyonum çıktı okurken yazdıklarınızı , bu ne heyecan yaa yürek dayanmıyor vallahi,

Kimler hamile kimler değil öğrensek artık yaaaaaa, neden geçmiyor zaman (

kızlar bide idrarınızda sanki tortu varmış gibi oluyo hamilelikde rengide koyulaşıo. bununlada uğraşın biraz. haydin çişe

Son düzenleme:
kızlar bide idrarınızda sanki tortu varmış gibi oluyo hamilelikde rengide koyulaşıo. bununlada uğraşın biraz.

lugesmacım serfıkınde benım de ıdrarım koyu zaten kı ben cok su ıcen bırıyım ona ragmen koyu benımkı tortu olayını fark etmedım bı ıncelemeye gecerım serfık ortamı falam bosver bende sırkette calısırken hamıle oldugum ay test yapmadım ama 5 dak bır adet oldummu dıe wc gıderdım bıde kameralı bır ortam patronlar takıpte umrum bıle olmazdı deseler sen napıysun bukadar wc de dıe kalırdım oracıkta ama gerekırse test bıle yapardım ben

zuzummm eczaneye gidebilsem alıp yapacağım ama söz yarın sabah haber vereceğim, ben de tavuk yemek istemiyorum iğreniyor muyum onun da farkında değilim güzelim ama istemiyorum oysa ki çok severim

Kızlar yaa tansiyonum çıktı okurken yazdıklarınızı , bu ne heyecan yaa yürek dayanmıyor vallahi,

Kimler hamile kimler değil öğrensek artık yaaaaaa, neden geçmiyor zaman (

bi geçse şu zaman artıkkk dananın kuyruğu kopsa

kızlar bide idrarınızda sanki tortu varmış gibi oluyo hamilelikde rengide koyulaşıo. bununlada uğraşın biraz.

bende tortu var canımcım::) renkte koyu:)

kızlar gercekten sarı renkte akıntım var ve benım yumurtlama harıcınde akıntım hemen kesılırdı bu akıntılar benı umutlandırıyor acıkcası adet akıntı ıhtımalı yok cunkı daha 7 gun var adetıme ıntıhap olsa anlarım ıdararda yanma kasıntı falam yapar oda yok ayy nasıl hecer su 7 gun erkenmı yoksa belırtıler ıcın kızlar

şimdi ki idrarla çıkmaz ki kuzum yaa sabahtan bol idrarla yaparım artık:)

ayyy şimdi hepinizi elinden tutup götürcem test yapmayaa...
serpil öğle arası falan git al bi test yaa çatlıcam bak burda...yok yok var kesin var bebiş...bn başladım halaya

inş hamilesindir kuzumm yaaa nasıl sevinirim var yaaaaa

inş hamilesindir kuzumm yaaa nasıl sevinirim var yaaaaa

beraber sevıncez askım sen bana ck sevınceksın bende sana cok sevınecegım aynı ay aynı zaman gebelıgıme sevınecegız bak gorursun ben test yapamam kızlar evde testım var ama daha cok erken ama cmt yada pzr suphelerım artarsa ben yapıcam hası serfık ogle arası agrı kesıcı almaya gıdıyorum de tep cantaya çişini yapma o saate kadar varsa cıkar muhakkak inş

ıkı test al yada bugun cıkmazsa persembe ılk ıdrar ıle yaparsın su ıdrar testlerıne verdıgım parayla helekı benım 15 aydır ev alırdım he aradada ozel yerlerde kan testlerım var onlarda az para dıyıl

kızlar wc den geliyorum da ben de hiç akıntı yok kupkuruyum ve karnım ağrıyor neyin nesi bu şimdi , ben size söyliyim adet olacağım kızlar görürsünüz

Merhaba arkadaşlar. Haziran ayında vajinismus tedavisine başladım.bir hafta önce nihayet yendim.
Normalde adet günlerim düzenliydi her 30 günde bir adet olurdum.
haziran 15 te adet oldum
temmuzda hiç olmadım
ağustosta doktora gittim doktorun verdiği ilaç ile 13 ağustosta adet oldum
bugün 7 gün geçmiş durumda hiç bir belirti yok.
bir hafta önce eşimle tam anlamıyla cinsel manada başarıya ulaştık. korunmadım.
bugün test aldım. negatif çıktı.
sizce ne olabilir ? teşekkürler

gidip test alıp yaparmısın gerçekten öğle arasında kimse olmaz sabah idrarına gerek yok o testte herhengi bir zamanda yapabilirsin hadi yaaap şu testii

ananın gozu he kızdırma uzme bızı yaaa cıkmadık candan umut kesılmez o kırmılar gelene kadar sen bızım gozumuzde gebesın

allah nesenizi arttırsın kızlargünaydınnnnnnnnnnnnn

bu arada 50tefriciye okudum okuyoruz dimi

kimin çişi nolmuş anlamadım ki

gidip test alıp yaparmısın gerçekten öğle arasında kimse olmaz sabah idrarına gerek yok o testte herhengi bir zamanda yapabilirsin hadi yaaap şu testii

zuzu benden akıntı gelmiyor bebeğim kırmızılar geliyor sanırım sabah ki son akıntıdan sonra sıfır akıntı , gülüyorum artık yaa ne heyecan yaptık adet olacağım bence:):)

ananın gozu he kızdırma uzme bızı yaaa cıkmadık candan umut kesılmez o kırmılar gelene kadar sen bızım gozumuzde gebesın

bitti kızımmm akıntılar yok sıfır ne yapıyım ben şimdi söyleyin bakalım bu kadar yaşadıklarım neydi benim dün ki lekelenmeler boşuna sevindim var yaaa boşver bitanem yaa hamile falan değilim ben tık yok tık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…