- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.241
tanselim ben geldim , bu karın ağrısı başka şeylerden şüplendirmeye başladı beni, acaba bağırsak paraziti mi var ama ben temizliğime çok önm veririm ya da dış gebelik mi var karın ağrısı çok olurmuş neden geçmiyor bu karın ağrımbide biraz akıntı geldi onu da söyliyim bari ama bu karın ağrısı çok üzüyor beni başka şeyler çıkacak bunun altından
tanselim ben geldim , bu karın ağrısı başka şeylerden şüplendirmeye başladı beni, acaba bağırsak paraziti mi var ama ben temizliğime çok önm veririm ya da dış gebelik mi var karın ağrısı çok olurmuş neden geçmiyor bu karın ağrımbide biraz akıntı geldi onu da söyliyim bari ama bu karın ağrısı çok üzüyor beni başka şeyler çıkacak bunun altından
kızlarrrrrr test yaptım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen ciddimisn çok sevindim hayatım yaaaaaa inanmıyorum hadi darısı diğer bekleyenlerin başına kızzzlar duydunuz muuuu
senin başlıktan hatırlarsın belki beni
inan çok çok sevindim senin adına
allah kuacağına almayı da nasip etsin
tamamen tesadüfen baktım başlığa ve senin haberini gördüm
canımmm çok saol tanımam mı ya
ama silik çıktı korku girdi içime
yemin ediyorum ilk baş size söyledim siz ve ben biliyorum eşime nasıl desem acaba gelince söyliycem 12 de gelcek
ay bayılcam galiba ellerim titriyo
yemin ediyorum ilk baş size söyledim siz ve ben biliyorum eşime nasıl desem acaba gelince söyliycem 12 de gelcek
ay bayılcam galiba ellerim titriyo
zaten silik çıkması gerekiyor
adeti 10 gün falan geçince koyu çıkar
takma şimdi onu kafana ne güzel hamilesin işte
yarın kana gidersin netleştirirsin
tekrardan tebriklerr
Canımm tebrikler yaaa çok sevindim, allah tamanına erdirsin inşşşşşşşş !
Ayyyyyyyyyy günün güzel haberi sonunda geldi birinizden yaaa çok gerginim bugünden beri ihtiyacım vardı böyle bişeyeeeee :))
Kızlar devamını bekliyorummmmmmmmmmm lütfennnnnnn
canım ağlamayı bıraksanda biraz zamana bıraksan zaten gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynı ya aklına neler getiriyorsun yok parazit yok bilmem ne beklesene sen biraz bizide burda strese sokuyorsun dövücem seni en sonunda
canım bu arada akıntı ile ilgili bir açıklama 24 saat akıntım olmuyordu hala da öyle ben de şaşırıyordum bazen akıntı var bazen yok filan
kızma tamam sustum zaten bişey dmeiyorum artık bekleyeceğim sadece
azcık geldi biraz önce
maşallah canım çok sevindim inan Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah, kocana süpriz yap bence en güzl anlar bunalr yaaa Rabbimisteyen herkese versin:):)
bu arada belirtileri yaz bakalım:)
sağol canım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?