Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım ağlamayı bıraksanda biraz zamana bıraksan zaten gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynı ya aklına neler getiriyorsun yok parazit yok bilmem ne beklesene sen biraz bizide burda strese sokuyorsun dövücem seni en sonunda

canım bu arada akıntı ile ilgili bir açıklama 24 saat akıntım olmuyordu hala da öyle ben de şaşırıyordum bazen akıntı var bazen yok filan

içime korku girdi benm regl 3 gün gecikdi tahminlerime göre
ama 2. çizgi biraz açık
ayyyy ne saçmalıyorummmmmm yandannnn yandan

yemin ediyorum ilk baş size söyledim siz ve ben biliyorum eşime nasıl desem acaba gelince söyliycem 12 de gelcek
ay bayılcam galiba ellerim titriyo

yemin ediyorum ilk baş size söyledim siz ve ben biliyorum eşime nasıl desem acaba gelince söyliycem 12 de gelcek
ay bayılcam galiba ellerim titriyo

yok yok bence hemen söyleme hayatım aslında kan testi yapıyorlardır ya özel hastaneye gitsene olmazsa yarın kan testi yaptır öyle söyle

zaten silik çıkması gerekiyor
adeti 10 gün falan geçince koyu çıkar
takma şimdi onu kafana ne güzel hamilesin işte
yarın kana gidersin netleştirirsin
tekrardan tebriklerr

ay inş kandada çıkar korku girdi içime
darısı diğer arkadaşların başına inş

evet sürpriz yapmak istiyorum ama korku var içimde söylemesem mi yarın kan testi yaptırıcam öyle mi söylesem

varmı idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkan

ayyy şimdiden başladım senaryolara

kızlarrrrrr test yaptım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canımm tebrikler yaaa çok sevindim, allah tamanına erdirsin inşşşşşşşş !

Ayyyyyyyyyy günün güzel haberi sonunda geldi birinizden yaaa çok gerginim bugünden beri ihtiyacım vardı böyle bişeyeeeee :))

Kızlar devamını bekliyorummmmmmmmmmm lütfennnnnnn

sağol canım çok teşekkür ederim

kızma tamam sustum zaten bişey dmeiyorum artık bekleyeceğim sadece

canım bu arada akıntı ile ilgili bir açıklama 24 saat akıntım olmuyordu hala da öyle ben de şaşırıyordum bazen akıntı var bazen yok filan

azcık geldi biraz önce

kızlarrrrrr test yaptım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

maşallah canım çok sevindim inan Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah, kocana süpriz yap bence en güzl anlar bunalr yaaa Rabbimisteyen herkese versin:):)

bu arada belirtileri yaz bakalım:)

saolll tatlım sen ve tansel ve diğer isteyen tüm ark için dua ediyorum hepp

birazcık göğüslerimin baş kısmı karardı hafif kasık batmaları
akıntım çok vardı 2 gündür azaldı
hafif halsizlk var ama çokda belli değiller

sağol canım çok teşekkür ederim

Tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Hemşom benim sen önden araştırmalara başla doktordur doğum yeridir vs arkadan bana da tavsiyelerde bulunursun inşş bende hamiş kalınca :))))))
Bu arada şu karbonat testi taştı heryere fln diyodun demekki doğruymui kızlar yaaaaaaaa
İnanmadım ama akşama yapsam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…