- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.181
bugun sana sevınelım 2 gun sonra serfıke sevınelım 7 gun sonrada bana sevınelım ıns
serfiikkk kızım bu ne bu kadar stres yapıosun eğer hamileysen ( ki inş hamişsindir hep dua ediyorum ) bebeğide üzüyosundur içinde sakin ol biraz bak bana
bütün sükunetimi koruyorum
kızlar ben çıkıyorumm dişçiye ordan da kayınvalideme oturmaya gidicem akşama olmassınız büyük ihtimal o zaman yarın görüşürüz
dua edin hamiş arkadaşlar gelmesin kırmızılar
serfikk sende sıkma artık kendini rahat bırak vücudunu dinleme kendini
kızlar ben çıkıyorumm dişçiye ordan da kayınvalideme oturmaya gidicem akşama olmassınız büyük ihtimal o zaman yarın görüşürüz
dua edin hamiş arkadaşlar gelmesin kırmızılar
serfikk sende sıkma artık kendini rahat bırak vücudunu dinleme kendini
kız ben genelde gece mesaiye kalıorum :)) gündüzccü tayfasına pek takılamıorum :)) eee konuyu tek bırakmıyalım dimi gerçi geceleride kimse olmuo ama :)) bende özledim seni kısss merak ediorm bebişin nasıl kaç haftalık allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amannn en güzeli valla genç yaşta anne olmakmış ileerde ne güzel arkadaş gibi oluruz çocuklarla bu yönden hoş bişi birde allah sağlık uzun ömür nasip ederse herşeylerini genç yaşta görmüş yaşamış olucaz işte :) bu arada senin ilk çocuk kaç yaşında ? ana okul vakti gelmedimiasıl onu ben sana söylicem niye girmiyosun tatlım özledim seni valla yokmu bebiş fln bende seneye okulların bahçesinde beklerim artık oğlumu elimde de bebk arabası olur beni görenler şoka girer artık gencecik yaşta 2 çocuğu var hhehehederler
canım inşallah hamişsindir valla çok heyecanlandım şimdi :)) sabırla güzel haberlerini bekliorum :)selam kızlar çok sıkıldım kendimi alışverişe attım çok güzel ciciler aldım
testt yapmıcam cumaya kadar
bu arada yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur bu her kadında böyledir değil mi
ben olmadım amabugün 16. gün
kız sende ne araştırmacıı çıktınn :) herşeyden haberin var vallaaa eee başka ne yöntemler varmış :))parmak ıle kontrol yapılıyormus tobe yarabbım mıllette ne mıgde var ben asla yapamam parmagı sokunca sert bısı gelırse yok bıyere degmezse gebelık varmıs hurremın ebesıde o sekılde bakıyormus dızıde eskı usul yanı
serfıkım bugun sende zahalımın dedıgı o markayı al yarın sabah yap ılk ıdrarla madem guvenılır bır marka yuzde yuz varsa cıkar yarın adetıne 2 gun kalmıs olcak cunkı
terapiye ihtiyacımız var kesin yaa...
bn bile öle bi heycan yaptım ki sizin için elmi ayağımı nereye koycamı bilmiyorumkalkıp zıplayasım falan var...
hadi düşünün bakım belirtileri daha önce naısl hissediyodum şimdi nasıl diye. farklı diyebiliosanız kesin hamişsinizz...
böle sizin için heycan yapıyorum ya sanırım bnm pıtırcıkda hissediyor böle pıt pıt atıyo bişiler oynuyo içimde karnıma sinek çarpıyomuş gibi tuaf bişiler oluyo....ne tarif edermişim yaa...
serpilcim bnde eşime demiştim sanki bu ay hamileyim gibi oda bana kariyer yapcaz bu ay ne hamileliği demişti ve çok gülmüştük sözde bebek düşünmüyoduk yaa
yaa kızlar esler ılıskıde hamıle oldugunuzu anlıyormu gercekten soylemesı ayıptır dun gece esıme sordum varmı degısıklık dıe ne manyaksın ne bılıyım ben yaaa dedı anlamamıs bısı yanı oyle dedı ayyy yedım yedım kafayı goya bu ay ıstemıyordum ıntıhap varsa ondan olmasın agrılar akıntım dıe 3 gundur corapla gezıyorum evde baska ev ısı gebelık testlerı yokmu acaba ben yıne koca karı testı yaptım yıne kabarmadı sonrada ıdrara bukadar cabuk karısmaz dıe ıcımı rahatlattım pekı bukadar erkenden belırtıler baslarmı ben ılk gebelıkte hıc belırtı falam yasadıgımı hatırlamıyorum nezamn gebe oldugumu ogrendım ozaman belım koparcasına agrıyordu
kız sende ne araştırmacıı çıktınn :) herşeyden haberin var vallaaa eee başka ne yöntemler varmış :))
canım yumoşlar irileştiği zamann kasık ağrları olurmuş o dedin cinsten yani zong zong :)) sanki içerde taş varmış gibi oluyor bendede :)) benimde 31 i ama heeç umudum yokkkk eşimee aşılama yaptıralımmı nne diosun dedim hiç sesi çıkmadı bende biraz zamanaa bırakıyım diorum ama bi yandanda oğluma kardeş istiorum bi yandanda kendi evim olsun orda doğurayım rahat edeyim diorum :))gebısler bıde ne sorcam sol kasıgım zonkluyor boyle agrı desem dıyıl zonk zonk oluyor anladınız dımı ne demek ıstedıgımı boyle bısımı oluyordu yoksa agrı gıbımı
:))) aman allahımmmm yoksam sonra o sütü içiomuyuz:))))))bıtene daha soylıyım ama ıgrenc ıdrar ve sutu kaynatıyomuslar sut kesılırse gebelık varmıymıs boogggg
gebısler bıde ne sorcam sol kasıgım zonkluyor boyle agrı desem dıyıl zonk zonk oluyor anladınız dımı ne demek ıstedıgımı boyle bısımı oluyordu yoksa agrı gıbımı
zaten onların yanında yapmıcan ki bu testi tuvalet denen bişey yok mu sizin orda buarada seni heveslendirmek istemem ama benim gögüslerim daha yeni koyulaştı yani hemen koyulaşmadı ama ağrı vardı ve çok büyümüşlerdi bebeğim 4 haftalıkmış tabi benim haberim yok damarlar çıkmıştı ben ondan 1 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu 5 haftalıktım veeeee çok daha duygusal olmuştumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?