Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bugun sana sevınelım 2 gun sonra serfıke sevınelım 7 gun sonrada bana sevınelım ıns

inşallah bitanem benim yaaa sen bi hamiş kal göbek atacağım burada

serpilim daha ne olsun... halay başı bn olcam valla güzel haberlerini alınca....

unutma ama tosuncukla hop hop zıplayacaksın

tansel bu ay hepinizde var bişiler öle hissediyorum. haticede geldiğinde vercek güzl haberleri inş.[/QUOTE]

serfiikkk kızım bu ne bu kadar stres yapıosun eğer hamileysen ( ki inş hamişsindir hep dua ediyorum ) bebeğide üzüyosundur içinde sakin ol biraz bak bana
bütün sükunetimi koruyorum

yaa var yaa güldürdün beniiii şu halde , perşmeb günü çığlıklarını duymak istiyorum o zaman hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye

sıkmamaya çalışırım canım dikkat et kendine görüşrüzzzz

serfıkım bugun sende zahalımın dedıgı o markayı al yarın sabah yap ılk ıdrarla madem guvenılır bır marka yuzde yuz varsa cıkar yarın adetıne 2 gun kalmıs olcak cunkı

dişçiye ne için gidiyorsun bilmiyorum ama hamile olabilirm diye söyle hayatım ona göre işlem yapsın
hadi geçmiş olsun görüşürüz

terapiye ihtiyacımız var kesin yaa...
bn bile öle bi heycan yaptım ki sizin için elmi ayağımı nereye koycamı bilmiyorum kalkıp zıplayasım falan var...
hadi düşünün bakım belirtileri daha önce naısl hissediyodum şimdi nasıl diye. farklı diyebiliosanız kesin hamişsinizz...
böle sizin için heycan yapıyorum ya sanırım bnm pıtırcıkda hissediyor böle pıt pıt atıyo bişiler oynuyo içimde karnıma sinek çarpıyomuş gibi tuaf bişiler oluyo.... ne tarif edermişim yaa...
serpilcim bnde eşime demiştim sanki bu ay hamileyim gibi oda bana kariyer yapcaz bu ay ne hamileliği demişti ve çok gülmüştük sözde bebek düşünmüyoduk yaa

yaa kızlar esler ılıskıde hamıle oldugunuzu anlıyormu gercekten soylemesı ayıptır dun gece esıme sordum varmı degısıklık dıe ne manyaksın ne bılıyım ben yaaa dedı anlamamıs bısı yanı oyle dedı ayyy yedım yedım kafayı goya bu ay ıstemıyordum ıntıhap varsa ondan olmasın agrılar akıntım dıe 3 gundur corapla gezıyorum evde baska ev ısı gebelık testlerı yokmu acaba ben yıne koca karı testı yaptım yıne kabarmadı sonrada ıdrara bukadar cabuk karısmaz dıe ıcımı rahatlattım pekı bukadar erkenden belırtıler baslarmı ben ılk gebelıkte hıc belırtı falam yasadıgımı hatırlamıyorum nezamn gebe oldugumu ogrendım ozaman belım koparcasına agrıyordu

parmak ıle kontrol yapılıyormus tobe yarabbım mıllette ne mıgde var ben asla yapamam parmagı sokunca sert bısı gelırse yok bıyere degmezse gebelık varmıs hurremın ebesıde o sekılde bakıyormus dızıde eskı usul yanı

kız ben genelde gece mesaiye kalıorum :)) gündüzccü tayfasına pek takılamıorum :)) eee konuyu tek bırakmıyalım dimi gerçi geceleride kimse olmuo ama :)) bende özledim seni kısss merak ediorm bebişin nasıl kaç haftalık allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amannn en güzeli valla genç yaşta anne olmakmış ileerde ne güzel arkadaş gibi oluruz çocuklarla bu yönden hoş bişi birde allah sağlık uzun ömür nasip ederse herşeylerini genç yaşta görmüş yaşamış olucaz işte :) bu arada senin ilk çocuk kaç yaşında ? ana okul vakti gelmedimi

gebısler bıde ne sorcam sol kasıgım zonkluyor boyle agrı desem dıyıl zonk zonk oluyor anladınız dımı ne demek ıstedıgımı boyle bısımı oluyordu yoksa agrı gıbımı

canım inşallah hamişsindir valla çok heyecanlandım şimdi :)) sabırla güzel haberlerini bekliorum :)

zaten onların yanında yapmıcan ki bu testi tuvalet denen bişey yok mu sizin orda buarada seni heveslendirmek istemem ama benim gögüslerim daha yeni koyulaştı yani hemen koyulaşmadı ama ağrı vardı ve çok büyümüşlerdi bebeğim 4 haftalıkmış tabi benim haberim yok damarlar çıkmıştı ben ondan 1 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu 5 haftalıktım veeeee çok daha duygusal olmuştumm

kız sende ne araştırmacıı çıktınn :) herşeyden haberin var vallaaa eee başka ne yöntemler varmış :))

serfıkım bugun sende zahalımın dedıgı o markayı al yarın sabah yap ılk ıdrarla madem guvenılır bır marka yuzde yuz varsa cıkar yarın adetıne 2 gun kalmıs olcak cunkı

sen var ya beni çok heveslendiriyorsun amaaaa sıkarım yanaklarını bakkk

ne bu heyecan yavru kuşum tosuncukta heyecanlanmış belli ki duramıyor yerinde benim kocişte bekliyor garbim dün öyle diyince gözleri parladı inş vardır bişeyler...

ben de sordum tanselim benim ki de bişey anlamadı , anlamıyorlar mı yoksa bişey yok mu gerçekten ben de anlamadım, çok karmaşık oldu sanırım

gebısler bıde ne sorcam sol kasıgım zonkluyor boyle agrı desem dıyıl zonk zonk oluyor anladınız dımı ne demek ıstedıgımı boyle bısımı oluyordu yoksa agrı gıbımı
canım yumoşlar irileştiği zamann kasık ağrları olurmuş o dedin cinsten yani zong zong :)) sanki içerde taş varmış gibi oluyor bendede :)) benimde 31 i ama heeç umudum yokkkk eşimee aşılama yaptıralımmı nne diosun dedim hiç sesi çıkmadı bende biraz zamanaa bırakıyım diorum ama bi yandanda oğluma kardeş istiorum bi yandanda kendi evim olsun orda doğurayım rahat edeyim diorum :))
offf anamm offfff

ben bi tane söyliyim.biraz iğrenç ama akannehir
idrarınızı kaynatın köpürürse hamilesiniz...-tatlicadiarzu-
bitmiş salça kutusunu bu iş için kullanabilirsiniz..

tanselim benim ağrı sol tarafta çoşuyor şimdi sağdan sola geçmenin mantığını kuran var mı acaba

Allah iyiliğini verisn zuzum biliyoum wc de yapılıyor ama bizim ki ofis ortamı çalışanlar olarak çok kalabalık değiliz tatılm anlaşılır yani uzun süre wc de kalırsam bide nereye saklayacağım o test şeylerini ben çöpü kağıt doldurmam lazım wc ye girerken de elimdekiler farkedilir

Arkadaşlar bir şey duydum. Limonla gebelik testi yapılabiliyormuş.
idrarın üzerine yarım limon damlatılıyormuş ve limon dibe çökerse
sonuç pozitif yüzeyde kalırsa negatif oluyormuş.
Sizce doğru mudur?
Hamile olan arkadaşlar deneyin dibe çöküyor mu gerçekten....
Ben de deneyeceğim yüzeyde kalırsa doğrudur herhalde....
Eğer güvenilir bir testse uygulamamız da kolay olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…