- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.281
kızlarrrrrr test yaptım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Herkesler nereye gitti
bekleyemedın dımııı cnm ınanılmaz mutlu oldum yuzumde bı tebessum olustu okuyunca hayırlısı olsun cnm gzun aydın allah tamamı erdırsın kucagını doldursun ıns yaaa ıste budur
bu ayın ılk bebek haberı geldı kızlar bıraz gec oldu ayın 20 ama olduya sımdı sıra serfıkımde yarın test yapcak sonrada ayın sonunda ben sevındırırım ıns kzlar gebısler dualar edın bıze burası bebek ısteyenlerın topıgı deıl bebegı olcakların topıgı olur
cnm bu harıka cokta ıyı yapmıssın afferım sana ohh sım dı yayıl koltuguna bu anın tadını cıkar resım cok yakısıklı cıkmıs buarada yaaa afferım kız saana
yayıldım siz geldiniz aklıma bi resim ekleyeyim dedim sizi seviorum
bu topic çok hayırlı geldi bana
allah hepinizden razı olsun doğurana kadar sizinleyim (allahım inş nasip eder )
bızde senı sevıyoruz tatlım nereye gıdersen gıt sen bu topıge aıtsınhadı bakalım yarında kan sonuclarını yazarsın tatlım
cok hafif goguslerimde agri var ve gogus uclarimda biraz degisiklik, onun disinda hic bir belirti yok malesef :) Birde gunduzlerim ayaklarim cok usuyor, gece yataga girincede yanmaya basliyor..zeynepcim hoşgeldin inşallah hamilesindir varmı belirtin falan..yarın cıkabilir tabi yapsan test
yaklasik iki senedir deniyoruz. Bende pcos var, o yuzden yumurtlamam duzenli olmuyor. Gecen sene iki defa asilama denedik olmadi. Bu ayda ilk defa klomen ile denedik. Ayrıca pre-seed kullandik. Bakalim hayırlısı insallah..erken döllenme olduysa cıkma ihtimali cook yüksek canım ..kac aydır deniyorsun canım? eger negatif cıkmasından korkarsan reglinin gecmesinide bekleyebilirsin..şahsen ben bıktım tek çizgi görmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?