Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlarrrrrr test yaptım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bekleyemedın dımııı cnm ınanılmaz mutlu oldum yuzumde bı tebessum olustu okuyunca hayırlısı olsun cnm gzun aydın allah tamamı erdırsın kucagını doldursun ıns yaaa ıste budur

bu ayın ılk bebek haberı geldı kızlar bıraz gec oldu ayın 20 ama olduya sımdı sıra serfıkımde yarın test yapcak sonrada ayın sonunda ben sevındırırım ıns kzlar gebısler dualar edın bıze burası bebek ısteyenlerın topıgı deıl bebegı olcakların topıgı olur

bekleyemedın dımııı cnm ınanılmaz mutlu oldum yuzumde bı tebessum olustu okuyunca hayırlısı olsun cnm gzun aydın allah tamamı erdırsın kucagını doldursun ıns yaaa ıste budur

bekleyemedim kuzum ya eczanen önünden geçiyodum bozdum yemini aldım
amin canım inş

allahım dualarımı kabul etti sonunda bu ay çok dua ettim çok yalvardım rabbime
sonunda yüzümü güldürdü
darısı tanselimin ve serfikimin başına bu akşam sizin için dua edicem
inş sizinde güzel haberlerinizi alıcaz

cnm bu harıka cokta ıyı yapmıssın afferım sana ohh sım dı yayıl koltuguna bu anın tadını cıkar resım cok yakısıklı cıkmıs buarada yaaa afferım kız saana

yayıldım siz geldiniz aklıma bi resim ekleyeyim dedim sizi seviorum
bu topic çok hayırlı geldi bana
allah hepinizden razı olsun doğurana kadar sizinleyim (allahım inş nasip eder )

yayıldım siz geldiniz aklıma bi resim ekleyeyim dedim sizi seviorum
bu topic çok hayırlı geldi bana
allah hepinizden razı olsun doğurana kadar sizinleyim (allahım inş nasip eder )

bızde senı sevıyoruz tatlım nereye gıdersen gıt sen bu topıge aıtsın hadı bakalım yarında kan sonuclarını yazarsın tatlım

bızde senı sevıyoruz tatlım nereye gıdersen gıt sen bu topıge aıtsın hadı bakalım yarında kan sonuclarını yazarsın tatlım

canım dostlarım benim
eşimden önce söyledim size kimse bilmiyo sizden başkaa
eşimede akşama süpriz yapıcam
nasıl birşey yapsam acepp

Eki Görüntüle 259634

kızlarr 2. testide yaptım resmini ekliyorumm

ayy yavrumm benimm çok mutlu oldum inannn :)) alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm senin bazı belirtilerin belli ediodu hamiş olduğunu ama olurda hayal kırıklığına uğraayasın die seni gereksiz mutlandırmak istemiodum ama şimdi çok sevindim :) darısıı tüm isteyenlerin başınaaa

kızlarr yarın okumanız dileği ilee.......
hepinize şimdiden günaydınnn diyim öncelikle:)))))
hepinizi öpüorum seviorum :) ne olur akşamlarıda bi kaçınız gelsin yaww beni tek bırakıyorsunuzzzz lütfen profil resmime bakın acıyın bana :)))

bende bu ay hamile kalmayı cok istiyorum. BAT cuma ama acaba yarın sabah bir test yapsam mıımm..
Hamile kalanlar bana da dua edin lutfen :)

erken döllenme olduysa cıkma ihtimali cook yüksek canım ..kac aydır deniyorsun canım? eger negatif cıkmasından korkarsan reglinin gecmesinide bekleyebilirsin..şahsen ben bıktım tek çizgi görmekten

erken döllenme olduysa cıkma ihtimali cook yüksek canım ..kac aydır deniyorsun canım? eger negatif cıkmasından korkarsan reglinin gecmesinide bekleyebilirsin..şahsen ben bıktım tek çizgi görmekten
yaklasik iki senedir deniyoruz. Bende pcos var, o yuzden yumurtlamam duzenli olmuyor. Gecen sene iki defa asilama denedik olmadi. Bu ayda ilk defa klomen ile denedik. Ayrıca pre-seed kullandik. Bakalim hayırlısı insallah..

hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh.bizimde 1.5 seneyi geciyo olmadı ..cabuk zamanda olurda bu ugraslarımız biter..iyi geceler ben cıkıyorum tekrar gel görüşürüz inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…