- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.301
hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh.bizimde 1.5 seneyi geciyo olmadı ..cabuk zamanda olurda bu ugraslarımız biter..iyi geceler ben cıkıyorum tekrar gel görüşürüz inşallahh
ayy yavrumm benimm çok mutlu oldum inannn :)) alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm senin bazı belirtilerin belli ediodu hamiş olduğunu ama olurda hayal kırıklığına uğraayasın die seni gereksiz mutlandırmak istemiodum ama şimdi çok sevindim :) darısıı tüm isteyenlerin başınaaa
srdrhly tebrik ederim canım ALLAH tüm bebek isteyenlere bizlerede nasip etsin bu heyecanı yaşamayı inşalllahh...
günaydın kızlar nasılsınız.. seviyorum sizi
gebelik kesesi ne zamn görünür kızlarr
bugün muayene olsam belli olur mu ultrasonda
şöyle genelde doktorlar beta hcgnin 1500 üzeri olmasını bekliyorlar bakmak için ama bazıları direk alttan bakıyor
kesenin görünmesi değişiyor ben 5. haftamda görmüştüm sana tavsiyem acele etme hiç yani ne kadar erken gidersen o kadar strese giriyorsun yok boş mu yok dolu mu yok dış mı?
gerek yok bence bugün kandan baktır değerin 200 üstü çıkarsa 10 gün sonra doktor kontrolüne gidersin o zaman inşallah kesen görünür hatta şanslıysan yolk sac belki bebeği bile görürsün 10 gün sonra gittiğinde kalbinin atımını dinlersin sonra 12. haftanın gelmesini beklersin
ahhh nerde bende o kadar bekleyecek sabır kızz
benmde tahmini 5 haftalık falan 16 ağustos sat
inş bi problem çıkmaz
şimdiden kayınvalidemler faln öğrendi
aşkım değerlerine göre sorarsın keseyi belki görebilirsin ama sende lugesma gibi erkenden öürendiysen yani 3 haftalık falansa göremeyebilirsin ama sen değerlerini aldığında doktoruna sorburada eşine söyledin mi?
allahtan ben eşimi bir hafta tutabilmiştim yoksa ona kalsa o da öğrenir öğrenmez yayardı
aslında bz fazla kişiye söylemeyi düşünmüyoruz 2 ayı doldurana kadar sadece ailelere
ilk hamile kaldığımda testi yapalı 1 saat olmamışdı bütün sülale aramışdı walla
Aklım sende bebegim yaa cıldırcam test yap yarın sabah ve bıze guzel haberler ver olurmu
günaydın kızlaaar nasılsınız
biz iyiyiz bugün meyve yedik kahvaltında gerçi incirimizin bir tarafı acımıştı hemen attık yutmadık bebişe zarar verir diye
bir de süt içtik öyle işte
serfik hadi bakalım bu ayın ikinci haberi senden gelir inşallah sonra tansel sonra hatice greenmoon sırayla hepinizi bekliyorum :97:
günaydın kızlar nasılsınız.. seviyorum sizi
bugün randevu aldım 3de gidicem hastaneye kan testi yaptırıcam
günaydınnnn canımmmmmm benimmmmmm , test almadım tanselim cumaya kadar bekleyeceğim kızma emi azcık daha sabredelim sabah karnım ağrıdı adet sancısı gibi vazgeçtim almaktan , şuan karın ve kasık ağrım pek yok bitanem ama dün gece düz yattım ve kasıklarımı kontrol ettim sola bastırınca acımıyor sağa bastırınca acıyor acaba bebeğim orda mı?
günaydın canım afiyet şeker olsun yarısın bebişe, bebişle birlikte dua et bize güzel haberler alalım
günaydın zuzummmmm , ben de seni seviyorum:)
günaydın taze anne , nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?