Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh.bizimde 1.5 seneyi geciyo olmadı ..cabuk zamanda olurda bu ugraslarımız biter..iyi geceler ben cıkıyorum tekrar gel görüşürüz inşallahh

sanirim en az gebe olana kadar buralardayım. Burda benimle ayni seyleri yasayan insanlarla kendimi paylasmak cok iyi geliyor. Yakın cevreme cok fazla soylemiyorum bu konulari cunku, iki de bir sorulara maruz kalmamak icin.

iyi geceler...

Aklım sende bebegim yaa cıldırcam test yap yarın sabah ve bıze guzel haberler ver olurmu

kuşummm çokk sağoll hala havalardayım uçuyorummm
allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin

waybe ne tuhaf bi duygu o kadarmutluyum ki sabahın kötüründe ayakdayım
bide benm gibi 12 ye kadar uyuyan biri

ama kimseciklerr yokk

günaydın kızlaaar nasılsınız
biz iyiyiz bugün meyve yedik kahvaltında gerçi incirimizin bir tarafı acımıştı hemen attık yutmadık bebişe zarar verir diye
bir de süt içtik öyle işte

serfik hadi bakalım bu ayın ikinci haberi senden gelir inşallah sonra tansel sonra hatice greenmoon sırayla hepinizi bekliyorum :97:

gebelik kesesi ne zamn görünür kızlarr
bugün muayene olsam belli olur mu ultrasonda

şöyle genelde doktorlar beta hcgnin 1500 üzeri olmasını bekliyorlar bakmak için ama bazıları direk alttan bakıyor
kesenin görünmesi değişiyor ben 5. haftamda görmüştüm sana tavsiyem acele etme hiç yani ne kadar erken gidersen o kadar strese giriyorsun yok boş mu yok dolu mu yok dış mı?
gerek yok bence bugün kandan baktır değerin 200 üstü çıkarsa 10 gün sonra doktor kontrolüne gidersin o zaman inşallah kesen görünür hatta şanslıysan yolk sac belki bebeği bile görürsün 10 gün sonra gittiğinde kalbinin atımını dinlersin sonra 12. haftanın gelmesini beklersin

aşkım değerlerine göre sorarsın keseyi belki görebilirsin ama sende lugesma gibi erkenden öürendiysen yani 3 haftalık falansa göremeyebilirsin ama sen değerlerini aldığında doktoruna sor burada eşine söyledin mi?

ahhh nerde bende o kadar bekleyecek sabır kızz
benmde tahmini 5 haftalık falan 16 ağustos sat
inş bi problem çıkmaz
şimdiden kayınvalidemler faln öğrendi

dayanamadım söyledim dün akşam tabi oda çok sevindi
kutlamak için dışarı çıktık güzeldi çokkk
bizim ki hemen başladı ağır kaldırma, iş yapma, pc fazla kullanma falan filan
ilkinde de böyle olmuşdu adam bana sarılmaya korkuyo birşey olur sanıyo
normalde sarılmayı çok sever uyurken ama bu gece döndü sırtını
sarıl diyorum dur aşkım fazla sıkmıyayım diyo ayy yavrum benm hiçde kıyamaz

allahtan ben eşimi bir hafta tutabilmiştim yoksa ona kalsa o da öğrenir öğrenmez yayardı

aslında bz fazla kişiye söylemeyi düşünmüyoruz 2 ayı doldurana kadar sadece ailelere
ilk hamile kaldığımda testi yapalı 1 saat olmamışdı bütün sülale aramışdı walla

Aklım sende bebegim yaa cıldırcam test yap yarın sabah ve bıze guzel haberler ver olurmu

günaydınnnn canımmmmmm benimmmmmm , test almadım tanselim cumaya kadar bekleyeceğim kızma emi azcık daha sabredelim sabah karnım ağrıdı adet sancısı gibi vazgeçtim almaktan , şuan karın ve kasık ağrım pek yok bitanem ama dün gece düz yattım ve kasıklarımı kontrol ettim sola bastırınca acımıyor sağa bastırınca acıyor acaba bebeğim orda mı?

günaydın canım afiyet şeker olsun yarısın bebişe, bebişle birlikte dua et bize güzel haberler alalım

günaydın kızlar nasılsınız.. seviyorum sizi

günaydın zuzummmmm , ben de seni seviyorum:)

bugün randevu aldım 3de gidicem hastaneye kan testi yaptırıcam

günaydın taze anne , nasılsın:)

şuan ki ruh halimi anlatıyorum heyecanlı, mutlu azucukda endişeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…