Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hayırlısı olsun canım inş. ama bugunlerin tadını çıkar sonra sen kacıyorsun o kovalıyorrr

Günaydın kızlarrrrrrrr, naberrrrrrrr?

Herkes ne kadar mutlu ne güzel bir topic oldu burası bebişler doldu ohhhhhh :))

Darısı başımıza artık bizim bekleyiş iyice dayanılmaz olmaya başladı,
Serfik'cim eminim sende benim gibisin zor duruyorum kan testine gitmemek için :))

Sol kasığımda bir ağrı oldu sabah özellikle yürürken sancıdı, tabi hemen gebeliğe yormak istemiyorum,

Bekliycem bu sefer, test yapınca sinirim bozuluyo, olmazsada hazırlıklıyım zaten doktorun verdiği süre dolmadı nasılsa :)

Bat'a 1 hafta var hadi hayırlısı...............:52
:

serfik biliyorum bana kızacaksınız ama benim dua işim kydik boşbosuna gitti bu kaldı bi türlü okuyamadım keşke başka birine verseydik

buarada serpil belki söylemiştin ama unuttum ben sen ne zamandır cocuk istiyorsun?

farkındayım canım okuyamadığını o zama bırakalım mı başkasına mı başlayalım ne dersin zuzuuuuu,

haziranda başladık çalışmalara canım bu ay 3. ayım:)

farkındayım canım okuyamadığını o zama bırakalım mı başkasına mı başlayalım ne dersin zuzuuuuu,

haziranda başladık çalışmalara canım bu ay 3. ayım:)

bence fazla geç kalmadan başkasına başlayalım daha fazla hak yemeyim sende daha yeniymişsin hemen isyanlara giriyorsun ben 1 senedir falan zannediyorum o kadar bekletmez inş. bebişin belki gelmiş kapındadır ne dersin git bi test alda yap yaaaaa

tamam tatlım sırada lugesma vardı , ister sanırım bi onay versin bize başlayalım o zaman zuzummm,
ben biraz sabırsızım da ondan isyanlarım:):) test yapmıycam bitanem cumayı bekleyeceğim üzülürüm sonra

gunaydın dostlarım gecmısı okudum herkez masallah cok ıyı bu bebek haberı ılac gıbı geldı topıge baya fark edıle bılıyor serfıkım bekle tatlım sen ne ıstersen onu yap zaten cumaya kadarda bu kadar sancıların varken adet olmazsan sen barız gebesın derız ya nebılıyım sankı cııft cızgı sana gulcek gıbı gelıyor hadı hayırlısı inş HERKEZ İYİMİ?

kızlar bugun esımle tanısma yıldonumumuz 3 hafta oncesınde tanısmıstıkta bugun bana sevgılı olarak hayatıma gırdıgı gun ayy zaman ne cabuk gecıyor kızlar yıl 2003 ben 17 esım daha 18 yasında bılsem gebeyım bılsem test yapınca cıkcak hemen bugunun adına yaparım hıc unutulmaz olsun dıe öyle işte sizle paylasayım dedım

tanseelll yapsana hayatım belki süpriz olur bugünün anısına kalır he ne dersin

tanseelll yapsana hayatım belki süpriz olur bugünün anısına kalır he ne dersin

ılk ıdrarımı kocakarı testıne zıyan ettım tatlım ve daha batıma 6 gun var cok erken buda rekor olur heralde bızde tarıhler bıtmez 29 eylulde ilk istenme ve sozlenme tarıhımız

ılk ıdrarımı kocakarı testıne zıyan ettım tatlım ve daha batıma 6 gun var cok erken buda rekor olur heralde bızde tarıhler bıtmez 29 eylulde ilk istenme ve sozlenme tarıhımız

hadi bakalım öyle olsun
bu arada 21 eylülün hemen ardındaki 29 eylül mü sonraki yıl mı?
aynı yılsa maşallah pek bi hızlı çıkmışsınız

kızlarrrrrr test yaptım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınnnnnnn....
ohh içim açıldı sabah sabahh. srdrhly tebrikler cnm. allah kucağına almayıda nasip etsin. endişelerini bi kenara bırak anın tadını çıkar. sevnçten hoplayıp zıplama hee dikkat et...

serpil sendn güzel haber alcam diye girdim ama test almamışsın. bak diyom sana var bebiş var. adet sancısı tek tarflı olmaz
duaya başlayalım kızlar ozaman. bnden sonrada zuzuya okuruz. nasıl niyetleniyoduk bidaha tekrar edin bakım bana.

bu arada kızlar akşam çok güzel bişi oldu
eşim karnımı seviyodu ne zaman hissedicem seni nasılsın napıyonuz oralarda derken çok güzell yumuşacık hafif bi darbe hissettim ben ve eşimde bi çığlık attı hissettim hissettim diye.... ay çoçuk gibiydi yaa ölümsüz bi andı bnm için başka hiçbişey bni bukadr mutlu edemzdi. ayy yine gözlerm doldu yaa...
paylaşmak istedim sizle. daha çok küçüğüz ama tepki veriyoruz hissetmek için erken diyolar ama bn hissediyorum çok dinlediğim için sanırım....pıtırcığım benm yaa...

hadi bakalım öyle olsun
bu arada 21 eylülün hemen ardındaki 29 eylül mü sonraki yıl mı?
aynı yılsa maşallah pek bi hızlı çıkmışsınız

yok bebegın bıraz bekledım ben kız evı naz evı derler benım adam nazlı cıkmıstı üniversıte bıtırdı esım sonra askere gıttı geldı 2007 de sozlendık

oyyy kuzum hayal ederken bıle benım ıcın bı tuhaf oldu yasamak kım bılır nasıl bı duygudur allahım hepımıze butun dın kardeslerıme yasat sen bu duyguyu kımse uzulmesın beklemesın aglamsın inş bız rabbımden cok guzel bısey ıcın dua edıyoruz ne ev ne araba ne mal mulk sadece bı melek ıcın ama ıntıhan dunyası ıste rabbım sınıyo bekletıyo cunkı herserde bıhayır var dıyor

kuşummm çokk sağoll hala havalardayım uçuyorummm
allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin
amin canımmmmm en güzel vakitlerin bu aradaa hee tadını çıkarmayı unutmaaaa

gebelik kesesi ne zamn görünür kızlarr
bugün muayene olsam belli olur mu ultrasonda
valla boş kese vardır büyük ihtimalle bazı hamişler 2-3 ayını doldurmadan doktora gitmiyor çünkü alttan muayene zarar veriomuşdüşüğe sebeb oluyormuş....

ahh bu erkeklerrr ahhhh :)) önce aman dikkat aman düşersin aman eğilme aman doğrulma :) doğumdan bi kaç ay sonra ben hastayım sen yap benim belim ağrıyor sen yap falan oluyor yani....

hayırlısı olsun canım inş. ama bugunlerin tadını çıkar sonra sen kacıyorsun o kovalıyorrr
sonuna kadar sana katılıorum vallaa

canımmm tez zamanda darısı başına inşallahhhhhhhhhhh

günaydın şekerlerrr....nasılsınızzzz hamişlerrr hamişlik nasıl gidiyor..... bu arada ne kadar nalçaksınız yaww dünden mesaj yazdık girince okurlarda bi iki halimi hatrımı sorarlar dedim tık yokkk :))))

sımdı hepınızde hamıle oldugunuzu ogrenmeden once bı akıntı oldu bunu bılıyorumda nasıl bı akıntıydı sımdı bende var ozellıkle dun den berı devamlı yagun dıyemem ara ara gelıyor ama sarı renkte cok koy sarıda dıyıl ama sarı yanı uzuyo desem uzamıyor okadarda ne bılıyım acaba bende ıntıhapmı var ondanmıdır kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…