- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.321
dayanamadım söyledim dün akşam tabi oda çok sevindi
kutlamak için dışarı çıktık güzeldi çokkk
bizim ki hemen başladı ağır kaldırma, iş yapma, pc fazla kullanma falan filan
ilkinde de böyle olmuşdu adam bana sarılmaya korkuyo birşey olur sanıyo
normalde sarılmayı çok sever uyurken ama bu gece döndü sırtını
sarıl diyorum dur aşkım fazla sıkmıyayım diyo ayy yavrum benm hiçde kıyamaz
serfik biliyorum bana kızacaksınız ama benim dua işim kydik boşbosuna gitti bu kaldı bi türlü okuyamadım keşke başka birine verseydik
buarada serpil belki söylemiştin ama unuttum ben sen ne zamandır cocuk istiyorsun?
farkındayım canım okuyamadığını o zama bırakalım mı başkasına mı başlayalım ne dersin zuzuuuuu,
haziranda başladık çalışmalara canım bu ay 3. ayım:)
bence fazla geç kalmadan başkasına başlayalım daha fazla hak yemeyimsende daha yeniymişsin hemen isyanlara giriyorsun ben 1 senedir falan zannediyorum o kadar bekletmez inş. bebişin belki gelmiş kapındadır ne dersin git bi test alda yap yaaaaa
kızlar bugun esımle tanısma yıldonumumuz 3 hafta oncesınde tanısmıstıkta bugun bana sevgılı olarak hayatıma gırdıgı gun ayy zaman ne cabuk gecıyor kızlar yıl 2003 ben 17 esım daha 18 yasında bılsem gebeyım bılsem test yapınca cıkcak hemen bugunun adına yaparım hıc unutulmaz olsun dıe öyle işte sizle paylasayım dedım
tanseelll yapsana hayatım belki süpriz olur bugünün anısına kalır he ne dersin
ılk ıdrarımı kocakarı testıne zıyan ettım tatlım ve daha batıma 6 gun var cok erken buda rekor olur heralde bızde tarıhler bıtmez 29 eylulde ilk istenme ve sozlenme tarıhımız
kızlarrrrrr test yaptım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam tatlım sırada lugesma vardı , ister sanırım bi onay versin bize başlayalım o zaman zuzummm,
ben biraz sabırsızım da ondan isyanlarım:):) test yapmıycam bitanem cumayı bekleyeceğim üzülürüm sonra
hadi bakalım öyle olsun
bu arada 21 eylülün hemen ardındaki 29 eylül mü sonraki yıl mı?
aynı yılsa maşallah pek bi hızlı çıkmışsınız
bu arada kızlar akşam çok güzel bişi oldu
eşim karnımı seviyodu ne zaman hissedicem seni nasılsın napıyonuz oralarda derken çok güzell yumuşacık hafif bi darbe hissettim ben ve eşimde bi çığlık attı hissettim hissettim diye.... ay çoçuk gibiydi yaa ölümsüz bi andı bnm için başka hiçbişey bni bukadr mutlu edemzdi. ayy yine gözlerm doldu yaa...
paylaşmak istedim sizle. daha çok küçüğüz ama tepki veriyoruz hissetmek için erken diyolar ama bn hissediyorum çok dinlediğim için sanırım....pıtırcığım benm yaa...
amin canımmmmm en güzel vakitlerin bu aradaa hee tadını çıkarmayı unutmaaaakuşummm çokk sağoll hala havalardayım uçuyorummm
allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin
valla boş kese vardır büyük ihtimalle bazı hamişler 2-3 ayını doldurmadan doktora gitmiyor çünkü alttan muayene zarar veriomuşdüşüğe sebeb oluyormuş....gebelik kesesi ne zamn görünür kızlarr
bugün muayene olsam belli olur mu ultrasonda
ahh bu erkeklerrr ahhhh :)) önce aman dikkat aman düşersin aman eğilme aman doğrulma :) doğumdan bi kaç ay sonra ben hastayım sen yap benim belim ağrıyor sen yap falan oluyor yani....dayanamadım söyledim dün akşam tabi oda çok sevindi
kutlamak için dışarı çıktık güzeldi çokkk
bizim ki hemen başladı ağır kaldırma, iş yapma, pc fazla kullanma falan filan
ilkinde de böyle olmuşdu adam bana sarılmaya korkuyo birşey olur sanıyo
normalde sarılmayı çok sever uyurken ama bu gece döndü sırtını
sarıl diyorum dur aşkım fazla sıkmıyayım diyo ayy yavrum benm hiçde kıyamaz
sonuna kadar sana katılıorum vallaahayırlısı olsun canım inş. ama bugunlerin tadını çıkar sonra sen kacıyorsun o kovalıyorrr
canımmm tez zamanda darısı başına inşallahhhhhhhhhhhgunaydın dostlarım gecmısı okudum herkez masallah cok ıyı bu bebek haberı ılac gıbı geldı topıge baya fark edıle bılıyor serfıkım bekle tatlım sen ne ıstersen onu yap zaten cumaya kadarda bu kadar sancıların varken adet olmazsan sen barız gebesın derız ya nebılıyım sankı cııft cızgı sana gulcek gıbı gelıyor hadı hayırlısı inş HERKEZ İYİMİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?