- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.341
günaydın şekerlerrr....nasılsınızzzz hamişlerrr hamişlik nasıl gidiyor..... bu arada ne kadar nalçaksınız yaww dünden mesaj yazdık girince okurlarda bi iki halimi hatrımı sorarlar dedim tık yokkk :))))
gunaydın dostlarım gecmısı okudum herkez masallah cok ıyı bu bebek haberı ılac gıbı geldı topıge baya fark edıle bılıyor serfıkım bekle tatlım sen ne ıstersen onu yap zaten cumaya kadarda bu kadar sancıların varken adet olmazsan sen barız gebesın derız ya nebılıyım sankı cııft cızgı sana gulcek gıbı gelıyor hadı hayırlısı inş HERKEZ İYİMİ?
kızlar bugun esımle tanısma yıldonumumuz 3 hafta oncesınde tanısmıstıkta bugun bana sevgılı olarak hayatıma gırdıgı gun ayy zaman ne cabuk gecıyor kızlar yıl 2003 ben 17 esım daha 18 yasında bılsem gebeyım bılsem test yapınca cıkcak hemen bugunun adına yaparım hıc unutulmaz olsun dıe öyle işte sizle paylasayım dedım
günaydınnnnnnn....
ohh içim açıldı sabah sabahh. srdrhly tebrikler cnm. allah kucağına almayıda nasip etsin. endişelerini bi kenara bırak anın tadını çıkar. sevnçten hoplayıp zıplama hee dikkat et...
serpil sendn güzel haber alcam diye girdim ama test almamışsın. bak diyom sana var bebiş var. adet sancısı tek tarflı olmaz
duaya başlayalım kızlar ozaman. bnden sonrada zuzuya okuruz. nasıl niyetleniyoduk bidaha tekrar edin bakım bana.
bu arada kızlar akşam çok güzel bişi oldu
eşim karnımı seviyodu ne zaman hissedicem seni nasılsın napıyonuz oralarda derken çok güzell yumuşacık hafif bi darbe hissettim ben ve eşimde bi çığlık attı hissettim hissettim diye.... ay çoçuk gibiydi yaa ölümsüz bi andı bnm için başka hiçbişey bni bukadr mutlu edemzdi. ayy yine gözlerm doldu yaa...
paylaşmak istedim sizle. daha çok küçüğüz ama tepki veriyoruz hissetmek için erken diyolar ama bn hissediyorum çok dinlediğim için sanırım....pıtırcığım benm yaa...
sımdı hepınızde hamıle oldugunuzu ogrenmeden once bı akıntı oldu bunu bılıyorumda nasıl bı akıntıydı sımdı bende var ozellıkle dun den berı devamlı yagun dıyemem ara ara gelıyor ama sarı renkte cok koy sarıda dıyıl ama sarı yanı uzuyo desem uzamıyor okadarda ne bılıyım acaba bende ıntıhapmı var ondanmıdır kızlar
günaydın şekerlerrr....nasılsınızzzz hamişlerrr hamişlik nasıl gidiyor..... bu arada ne kadar nalçaksınız yaww dünden mesaj yazdık girince okurlarda bi iki halimi hatrımı sorarlar dedim tık yokkk :))))
sımdı hepınızde hamıle oldugunuzu ogrenmeden once bı akıntı oldu bunu bılıyorumda nasıl bı akıntıydı sımdı bende var ozellıkle dun den berı devamlı yagun dıyemem ara ara gelıyor ama sarı renkte cok koy sarıda dıyıl ama sarı yanı uzuyo desem uzamıyor okadarda ne bılıyım acaba bende ıntıhapmı var ondanmıdır kızlar
anladım kızlar ne sorarsam sorayım ne beklersem beklıyım zamanın gecmesınden baska bı carem yok safak 6 bakalım sadece sunu soylıyım dunde demıstım yumurtlama harıcınde benım akıntım asla olmazdı yanı bu gunlerımde kupkuru olurdum adetıme 1 gun kala baslardı akıntım sımdı 8 gunden hatta 9 gunden berı var ve ara ara devam edıyor bakalım hayırlısı beklıycez artık
kızlarr bende bi akıntı başladı felaket çok rengide koyu sarı yeşil arası:44::44:
kızlar bende size tavsiye regl geçmeden TEST yapmayınn
biliyosunuz ben regl 3 GÜN varken yaptım veee çıkmadııı
ancak regl 3 gün geçince çıkdı
boşuna hayal kırıklığı
serfik tatlımm sennde birşey kalmamış regl inşş olmazsın canım ya
ay eşimi görmeniz lazım adam melek melek
ay bugün süpürge yapıcam dedi
hayırrr yapma ben yaparım sen yat dinlen diyoo
ay çok gü<el birşeymiş
tansell ümitlendirmek istemem ama benm benimde aynı durum oldu akıntım hiç olmazdı bu ay baya olmuşdu
sen kaç aydır deniyosun
kızlar ben cıkıyorum ve hepımızı cok sevıyorum kaca karı anamın sulalesı ıle gunum var zorla soktular benıde hazırlanıp cıkmam lazım arada telefondan gırer bakarım serfık cnm ve butuk kıscelerım sızı cok sevıyorum ınanın bırakasım gelmıyor dert ortagım oldunuz benım evımde hergun sohbet ettıgım dostlarım oldunuz hepınızden allah razı olsun hepınıze
öff sıkıldım kızlar ya az önce telefonumuda yanıma alıp tuvalete gittim oyun oynadım 15 dak. tuvaletdeymişim bi çıktım arkadaşımda bana bakmaya geliyormuşş baya olmus içerde oyun oynarken fark etmemişim
bıtanem soyle soylıyeyım gecen sene temmuzda basladık calısmalar 9 ay sonra subat ayında gebe kaldım nısanda kurtaj oldum dr 3 ay koruncan dedı korunma temmuzda bıttı 2 kere adet oldum tutmadı yanı bu sımdı 3 ayım ve boyle sarı renkte cok uzamayan akıntım var 3 gundur
bende daha bişey yok eşimde bi değişmeler bide diyor ki değişikliği farkediyor musun bendeki arabayı yavaş kullanıyorum deli çocuk yaa o kadar hevesli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?