Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bıde bı dr sıtesınde okudum ıdrarda gebelık cıkması ıcın yumurtlamadan sonra 15 gun gecmesı lazım oda adetınıze denk gelır dıyor ama hangı yumurtlama ben sımdı 8 ıle 13 arasında yumurtladım 9 11 13 bırlıktelık oldu yanı cıksa cıksa en erken 24 cıkması gerekıyor en gec 27 bat ozaman bellı olur normal dollenme olursa.evde test vaar kendımızı zor tutuyorum ama cıkma ıhtılı cok dusukmus onu anladım

günaydın bitanem , canım almak istemedi ne biliyim , belim çok ağrıyor bide adet olcakmış gibi hissetmiyorum kendimi ama karnım ağrıyor canım arada, ne biliyim çok heyecanlıyım yaaa

maşallah canım allah ayırmasın biz de 2003 ağustosta tam anlamıyla başladık:):)

günaydın canım benim , almak sitemdi canım yaa dün de unutmuştum sabahta almayayım dedim sancı vardı karnımda vazgeçtim , canım yaaa dün yatatağa uzandım kasıklarımı yokladım sol tarafı iyicene bastırdım hiç acımıyor ama sağ tarafa bastırınca çok sancı oluyor çok kurcalamadım sonra, belimde ağrım çok var bide dün müzik dinlerken hüngür hüngür ağladım ben yaa eşimde güldü bana:) hamile değilsem bu hallerime çok güleceğim bide çok heyecanlıyım kuzum yaaa:)

ayyy ne güzel bir duygudur maşallah paşama ben burdayım demiş, içim pırpır etti okuyunca Rabbim ayırmasın sizi bitanem

aşkım bak şimdi benimde akıntım oldu şeffaf değildi uzamıyordu da biraz komik olucak ama kırık beyaz rengndeydi ama netti yani her zamankinden daha farklıydı böyle normalden daha fazla geliyordu ama seninde dediğin gibi ara ara geliyordu hala da geliyor

günaydın şeker iyidir sen nasılsın , bekliyoruz işte bi umutla gelse artık şu veletler de bi ohh çeksek:)

bendeki değişiyo bazen sarı bazen kırık beyaz gibi hala da var ben de korkmuyo değilim yani iltihaptan ama 3 hafta önce temizdi

anladım kızlar ne sorarsam sorayım ne beklersem beklıyım zamanın gecmesınden baska bı carem yok safak 6 bakalım sadece sunu soylıyım dunde demıstım yumurtlama harıcınde benım akıntım asla olmazdı yanı bu gunlerımde kupkuru olurdum adetıme 1 gun kala baslardı akıntım sımdı 8 gunden hatta 9 gunden berı var ve ara ara devam edıyor bakalım hayırlısı beklıycez artık

kızlarr bende bi akıntı başladı felaket çok rengide koyu sarı yeşil arası:44::44:

kızlar bende size tavsiye regl geçmeden TEST yapmayınn
biliyosunuz ben regl 3 GÜN varken yaptım veee çıkmadııı
ancak regl 3 gün geçince çıkdı
boşuna hayal kırıklığı

serfik tatlımm sennde birşey kalmamış regl inşş olmazsın canım ya

ay eşimi görmeniz lazım adam melek melek
ay bugün süpürge yapıcam dedi
hayırrr yapma ben yaparım sen yat dinlen diyoo
ay çok gü<el birşeymiş

tansell ümitlendirmek istemem ama benm benimde aynı durum oldu akıntım hiç olmazdı bu ay baya olmuşdu

sen kaç aydır deniyosun

kızlar ben cıkıyorum ve hepımızı cok sevıyorum kaca karı anamın sulalesı ıle gunum var zorla soktular benıde hazırlanıp cıkmam lazım arada telefondan gırer bakarım serfık cnm ve butuk kıscelerım sızı cok sevıyorum ınanın bırakasım gelmıyor dert ortagım oldunuz benım evımde hergun sohbet ettıgım dostlarım oldunuz hepınızden allah razı olsun hepınıze

bende daha bişey yok eşimde bi değişmeler bide diyor ki değişikliği farkediyor musun bendeki arabayı yavaş kullanıyorum deli çocuk yaa o kadar hevesli ki

tansell ümitlendirmek istemem ama benm benimde aynı durum oldu akıntım hiç olmazdı bu ay baya olmuşdu

sen kaç aydır deniyosun

bıtanem soyle soylıyeyım gecen sene temmuzda basladık calısmalar 9 ay sonra subat ayında gebe kaldım nısanda kurtaj oldum dr 3 ay koruncan dedı korunma temmuzda bıttı 2 kere adet oldum tutmadı yanı bu sımdı 3 ayım ve boyle sarı renkte cok uzamayan akıntım var 3 gundur

tamam kuzum ben de seni çok seviiyoırummm özletme kendini tamam , iyi muhabbetler canım benimmmmm , senden de allah razı olsun , iyi ki bu topicteyim

öff sıkıldım kızlar ya az önce telefonumuda yanıma alıp tuvalete gittim oyun oynadım 15 dak. tuvaletdeymişim bi çıktım arkadaşımda bana bakmaya geliyormuşş baya olmus içerde oyun oynarken fark etmemişim

istbul hoşgeldin hayatım tansell güle güle benim yerime de gez ben severdim annemlerin gününe gitmeyi ama artık kalmadı

ah canm bende kürtaj oldum 6 ay oldu olalı malum ilk ay ilişki olmadı
4 ay denedik 5. ayda tuttu yine rabbim çok bekletmedi

bende daha bişey yok eşimde bi değişmeler bide diyor ki değişikliği farkediyor musun bendeki arabayı yavaş kullanıyorum deli çocuk yaa o kadar hevesli ki

erkekler daha meraklı panik oluyo bize göre

ben erken başladım şubat aylarında denemeye başlayacağım bebiş girişimlerine ama erken kalkan çabuk yol alır diye okuyorum ne var ne yoksa bu konuya da abone oupbilgilerinizden faydalanmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…