Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

slm kızlar ne kaynatmıssınız ya sınır oldum bugun gıtmek ıstedıgım hstanede 2 dr secenegım vardı 1tanesı 21 ekıme 2.15kasıma randevu verıyor yuhh dedım yaaa 3 hafta nasıl beklerım ben catlarım sanırım yıne ılk bebekte gıttıgım hastaneye gıdıcem ama dr degıstırıp o hastanede haftasına randevu verıyor bebegım ne kısmetlıymıs herkez hamıle doktorlar cakılı vallahı

bıde gebısler cızelge yapıyorsunuzya bebeklı haftasına gore onu banada soylermısın cok ozenıyordum bende yapayım

hangi hastaneye gidiyosun canım

hangi hastaneye gidiyosun canım

cnm ılk gebelıkte cekırge doruka gıttım melıke hanıma ama asla bıdaha melıke hanımı dusunmem hıc memnun kalmadım ve kot anılarım var onun ustunde sımdı bahar hastanesıne gıdeyım dedım guler hanım 21 kadar dolu nagıhan hanım 15 kasıma kadar cık gec benım ıcın yıne sanırım cekırge doruga gıdıcem ama busefer evrım aydına fıkrın varmı baska senın

ben pembe maviye gidiyorum canım nedret hanıma çok memnunum

Canlarım nasılsınız kimse yok topikte ama elbet okursunuz ben okuyorum yazdıklarınızı yenı hamişler varmış hayırlı uğurlu olsun tansell çoook sevındım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Bende bu ay kpss için dershaneye başlamaya karar verdım bebek fikrinden vazgeçmeye başladım zaten en son muayeneye gittiğimde polikistik overım ortaya çıktı doktorum korunmasız 1 sene dolmadan tedavıye başlamayalım dedı bende tamam dedım umudumda söndü takmıyorum artık kafama .Sağlıkcıyım ben ve kesın kararlıyım kpss için çook çalışmam gerek atanmam gerek özel hastanelerde çalışmak istemıyorum belkide bu sebeple bebeğim olmadı daha zamanı vardır belkide...Allahtan hayırlısı Rabbım ne eylerse güzel eyler dıyorum canım arkadaşlarım hep dualarımızdasın öptümm

cnm nasılsın hakkında hayırlısı olsun bakalım uzun zamandır gırmedınde topıge evet cok sukur bebegım gelıyor ıns hayırlı zamanda hayırlısıyla darısı basına tatlım

yarın okursunuz inşallah :))
napıosunuz bakalımm benimde kırmızılar 31 ağustosta gelmişti acaba şimdi1 ekimde gelirmi:) felaket bel ağrım var hiç böyle bel ağrısı çekmemiştim ve acaip kasık ağılarım oluyor...ama umudumda hiç kalmadı desem yeridir 3 senedir olsa olurdu diorum amann çok kararsızım bi istiorum bi istemorum :)) alllahım sen gönlümüze göre nasip eyle yarabiiii bu arada birisi(bu işten anlayan) bi çizelge hazırlasın kıslar aramızda kimler hamiş kimler beklemede görelim bilelim haticemavi ne zaman geliyormuş onda özledimmm valla bakk :)) öpüorum hepiniziii mulu olun sağlıcakla kalınnnn

serfikcimm bişiler yazıcaktım ama hayata dönmüşsün vazgeçtim :)) lugesma seni hayata döndürmüşş hadi bakalımm öyle kendini salıvermek yok sabretmek..beklemek..ve güçlü olmak zorundasın stres çok önemli gerçektendee biraz rahatlatıcı ilaç alsan eczanelerde pasiflora var herkes bilio tamamen bitkisel hiç bi yan etkisi yok onu alda arada iç içindeki stresi gerilimi azaltıyor...inşallah eskiye dönüşün olmas bi daha sakın bizleri üzmeyesin valla lugesmayla beraber bende saçnı başını yolmaya gelirimm hee :)))

Son düzenleme:
27:

şimdi bi arkadaş konu açmış ve tecrübesini anlatmış.....kopyalıorum denemekte fayda varr

kolay gebe kalmak için :))))

1-booooolll dua
2-adet başından itibaren 12. güne kadar bal çörek otu tarçın karışımından 1 kaşık
3-adet başından itibaren incir kürü (20 gün)
4-adet bitiminden sonra 1 hafta günlük pedinize adaçayı yağı damlatın
5-kocaya her gün 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi
6-ilişkiden 2 saat önce kocaya sert bir kahve (sperm hareketlerini arttırır)(siz içmeyin)
7-ovulasyon testi+ günaşırı ilişki:))
8-preseed gebe kalma jeli

kızlar bunların hepsini yaptım ve o ay hamile kaldım çok şükür.. şimdi 9 haftalık gebeyim
umarım isteyen herkese nasip olur.
10 ay vajinismusla uğraştım ve bu sitedeki vaji forumundakileri okuyarak ve uygulayarak yendim
bu yazdıklarımıda yine bu siteden okudum ve gebe kaldım.
paylaşmak istedim. inşallah bende güzel bişilere vesile olurum.

gunaydinnn bebislerrrr....
kac gundur giremiyorum dye bgun erkenden girdim uyku da tutmayinca:)
malum bgun de programim yogun carsiya cikcam sonra gezmeye gitcemm
ayyy kendime inanamiyorum kizlar altin gunune girdimannem okusa bunlari gozleri yasarirdi kesin hic sevmezdim kadinlarin toplasip dedikodu yapmalarini amma buyuk konusmusum demekki
ama cok skliyorum evde otur otur anca bebis dusunuyorum ve kafayi siyiriyorum sonra hem katilanlarin hepsi benle yasit
azicik kafam dagilir diye girdim iste... ayy sabah sabah cenem dustu
bi daha giremem firsat bulup diye
geldim hemen..
bekletmeyin bakalim beni teker teker gelin pitirciklarimmm hadiiiii bekliyorumm

naber şekerimmmmm

İyiyim canımmm sen nasılsın

Günaydın kızlar ve rose'cum,
Hoşgeldin, ne güzel bir gün geçireceksin eminim işyerinde çalışmaktan iyidir özendim vallaa
İnsan yapmam dediği şeyleri yapıyo bazen işte değişiyo işler, ama bu zevkli bişeyyyyyyyy
Yanık külotlu çorap kokutmayın evi ona göre

Off kızlar akşam hiç uyuyamadım, sersem gibiyim kaynanam olcak şeytana ve oğluna çok kızgınım,
Bu gün de geçer mi...........?
Hala gelmedi kırmızılar sabah yine test yaptım evde vardı dandiklerden bi tane
Tek çizgi çıktı, beklemekten çok sıkıldım, yoksada olayım bari kurtulayım ya...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ve rose'cum,
Hoşgeldin, ne güzel bir gün geçireceksin eminim işyerinde çalışmaktan iyidir özendim vallaa
İnsan yapmam dediği şeyleri yapıyo bazen işte değişiyo işler, ama bu zevkli bişeyyyyyyyy
Yanık çorap kokutmayın evi ona göre

canim benimmm haklisin valla asla asla demiceksin bu hayatta ben hep onu bilir onu solerimmm

Off kızlar akşam hiç uyuyamadım, sersem gibiyim kaynanam olcak şeytana ve oğluna çok kızgınım,
Bu gün de geçer mi...........?
Hala gelmedi kırmızılar sabah yine test yaptım evde vardı dandiklerden bi tane
Tek çizgi çıktı, beklemekten çok sıkıldım, yoksada olayım bari kurtulayım ya...
[/QUOTE]
yokh cum bozma moralini hemen ya kirmizilar gelicekse elbet gelir sen bole yaparsan onlari da geciktrirsin dusunup durma
sil at onu kafandan
kaynana ve koca sorunu hangimizde yok kii....eger sen bole seyleri gozunde buyutmezsen evet bu gun de gecer ve sen farkina bile varmazsin ama yok baykus misali gamli gamli oturursan bir dakika bir saat olur sana hic gecmez vakit...
seni hic bi seyin uzmesine izin vermeee kisacasi tatlimm

GÜNAYDINNNNN!!!!!

ROSE ÇOK KISKANDIM VALLA
off bnde evde oturup günlere gtmek istiyorum. tv karşısında pineklemek istiyorum, kendime iş çıkarmak istiyorum... en güzlini yapmışsın cnm çalışmaktan iyidir.

yokhh tatlım bu güzel bi haber belkide mfalcondaki gibi olur seninde oda 3 gün geçince öğrenmişti. hakkında hayırlısı olsun cnm.

Evet canım regl olmadığım sürece moralim daha iyi, varsın testte çıkmasın hala bir umut oluyo nede olsa,
Ama geleceği varsa da fazla bekletmezse sevinirim :))
Bide şu var bgn ayın 28'i yani bugüne göre ben en erken 14'ünde yumurtlamışım, öylese tam o gün 14ünde yani çalışma yapmıştık o geldi aklıma sabah :)))))

yokh cum bozma moralini hemen ya kirmizilar gelicekse elbet gelir sen bole yaparsan onlari da geciktrirsin dusunup durma
sil at onu kafandan
kaynana ve koca sorunu hangimizde yok kii....eger sen bole seyleri gozunde buyutmezsen evet bu gun de gecer ve sen farkina bile varmazsin ama yok baykus misali gamli gamli oturursan bir dakika bir saat olur sana hic gecmez vakit...
seni hic bi seyin uzmesine izin vermeee kisacasi tatlimm[/QUOTE]

Canım doğru diyosun kimse için değmez,
Düşünmeyeyim diyorum ama olmuyo resmen deli oluyorum, çoğu kişide olan bi sorun malesef
Bilmiyorum nasıl aşılacak bu sorun ben insanlarla uğraşmaktan çok yoruldum..
Hadi herkes bi yana kocam* yaa eş* yani bnm için anlamlı bi kelime-bi karakter ama gel görki verdiğim anlamı değeri haketmiyor böyle anlarda..
Beni anlamadıktan hep kendi penceresinden baktıktan sonra neye yarar ki onun eşliği..
Kendimi sakinleştirmekten başka çarem yok yoksa fena olucak..

Ohh sabah sabah zehrimi az da olsa akıttıktan sonra daha iyiyim, canlarım iyiki varsınız

günaydın kızlarrr
roseeee çalışmadığım dönem de oldu ondan da sıkıldım ama şu aralar evde otursam öğlene kadar uyusam sonra anneme gitsem arkadaşlarla gün gezsem :97:
hayal gibi valla hatta gibisi fazla hayal boşver tadını çıkar hayatım

yokh hayatım kaynana koca takmışsın kafana boşveer onlar seni taksın sen rahat ol :82:
hem belki bebiş vardır üzme onu annesi

lugesmaa hayatım nasılsın

Evini bir parti sonrası temizlemek için uğraşıyorsan;
Bir çok arkadaşın var demektir.
Faturalarını ödeyebiliyorsan;
Bir işin var demektir.
Pantolonun biraz sıkıyorsa;
Aç kalmıyorsun demektir.
Gölgen seni izliyorsa;
Güneş ışığını görüyorsun demektir.
Yanındaki adamin sesinden rahatsız oluyorsan;
Duyuyorsun demektir.
Camları silmen, çatıyı onarman gerekiyorsa;
bir evde yasiyorsun demektir.
Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa;
Isınıyorsun demektir.
Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa;
Yığınla giyeceğin var demektir.
Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa;
Yaşıyorsun demektir.

"Ve tüm bunların farkına varabiliyorsan, mutlusun demektir".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…