- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.301
yaratmaz daha güzel ekine gübre atamış olursun güzel yeşerir
ay valla görüşelim kızlar ya sizi okadar çok seviyorumki.yarın 5 te çıkıyorum kadıköye gidicem bayramlık almaya
Dönüşte urarım bikaç durak ilerdesin benden sadece
kızlar yaa benim eşimde kenarda kaldıAma napalım benim lekelenmelerim oldu ya o zaman yasaklamışlardı
sonra onlar geçti bi süre sonra progestanı filan bıraktırdı doktor bizde dedik yasak kalktı galiba yok yine lekelenmem oldu sonra çekinir olduk
kizlar benim sorum var size sorcak ya madem israr ettiniz anlatin bakalim
ya mesela diyelim gebelik olustu yani henuz gebelik olusali bi kac gun yada belki bi kac saat gecti demek istedgim aslinda gebelik olusumu henuz cok taze iste o anlarda atiyorum bi yda iki gun sonra yasanilan birliktelik olusan gebelik icin bi risk yaratir mi??? umarim anlatabilmisimdir
kızlar yaa benim eşimde kenarda kaldıama napalım benim lekelenmelerim oldu ya o zaman yasaklamışlardı
sonra onlar geçti bi süre sonra progestanı filan bıraktırdı doktor bizde dedik yasak kalktı galiba yok yine lekelenmem oldu sonra çekinir olduk
rose gebelikde ilişki sadece düşük tehlikesi olduğu zaman risk yaratıyor. Böle bir risk yoksa doğumu kolaylaştırıyomuş. Yni endişe etme saç teliyle bağlanmıyo bebek oraya valla dün gördüm kendnden büyük kordonu varIçin rahat olsun
cnm tabikide böle bişi varsa beklesin eşin ama yazık adamada ya.Inş geçer o lekelenmeler 12 haftadan sonra herşey çok güzel oluyo ozaman kalmaz bişicik.ama sen ynede temknli davran yat bol bol yükseklere uzanma falan.
aman kız ne yatması cmts pzr bile işe gider gibi uyanıyorum eşim de kızıyo uyusana diye
yükseklere de uzanıyorum yaaa allah korusun bebişimi :26:
aman kız ne yatması cmts pzr bile işe gider gibi uyanıyorum eşim de kızıyo uyusana diye
yükseklere de uzanıyorum yaaa allah korusun bebişimi :26:
rose gebelikde ilişki sadece düşük tehlikesi olduğu zaman risk yaratıyor. böle bir risk yoksa doğumu kolaylaştırıyomuş. yni endişe etme saç teliyle bağlanmıyo bebek oraya valla dün gördüm kendnden büyük kordonu variçin rahat olsun
anladim canim saolasin cvbn icin ahh ahhh keske ole bise olmus olsada endise etsem(((
aklima geldi iste sorayim dedm
ayy keske bnde ist.te olsaydim ya cok ozeniyorum size walla ben orda olsam hangi yakada hangi bilmem nerde olursaniz olun gelir bulurdum walla sizi kabusunuz olurdum icabinda
hatice süpersin valla cvba bak:d
kız herzaman beklerim yaaa.... Beyaz saray durakta inince alt geçitten geç hemencik oralardayım bn. Kalyon market neyn var işte tam oralar...
haaa haa haaaa ay hic gulecegim yoktu hatice supersin walla ancak bu kadar net anlatilabilirdi
rose gebelikde ilişki sadece düşük tehlikesi olduğu zaman risk yaratıyor. böle bir risk yoksa doğumu kolaylaştırıyomuş. yni endişe etme saç teliyle bağlanmıyo bebek oraya valla dün gördüm kendnden büyük kordonu variçin rahat olsun
anladim canim saolasin cvbn icin ahh ahhh keske ole bise olmus olsada endise etsem(((
ayy keske bnde ist.te olsaydim ya cok ozeniyorum size walla ben orda olsam hangi yakada hangi bilmem nerde olursaniz olun gelir bulurdum walla sizi kabusunuz olurdum icabinda
SEN NERDEN CANIM
hımm bende bankalar caddesindeyim hemen yanı tamirane gel kız bu akşam börek yapçam yerik beraber
biri ıphone kullanarak faceme giriş yapıyo bi bulursammm o yaratığı gelmişini geçmişini
Anlamıcam sanıyo bide uyanık.
ayy hatice canım börek çektiiiiiiiiii yaaaaaa
ya bugün niye bitmiyo gün gitgide uzadı sanki afacanlar bastı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy kızlar özür dilerim düşüncesizlik yaptım marketten yufka alcam ya pratik hemen 10 dk oluyor hepsi
sana tavsiyem baklava yufkası al daha inceymiş geçen birinde yedik açma börek sandım valla
ayy saolun kizlar simdiden gelmis kadar oldumm
ama ben uzagim baya size ege den diyelim kisaca:))
kizlar haftaya carsamba esimin dogum gunu bi yandan netten hediye bakiyorum ona
orjinal fikri olan varsa paylasrsa cok sevinirim
ya o kadar cok kez tekrarlandi ki bu ozel gunlerimiz almadgm bse kalmamistr heralde
orjinal fikirlere acigim ama icime sinen bse olmazsa guzel bi ust alicam sweatshirt yda triko
ay yok kız bak yufkayı aç masaya bi tabakta bir yumurta yoğurt sıvı yağ varsa birazada süt koy karıştır içine biraz serp yufkanın yarı kısmına içine ne koycaksan koy diğeriyle ütünü kapat büz bir araya 4 parmak arayla kes yağlı tepsiye diz hepsini böyle üzerinide yine aynı yaptığından yap dök bolca ver fırına afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?