Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yaratmaz daha güzel ekine gübre atamış olursun güzel yeşerir

hatice süpersin valla cvba bak

ay valla görüşelim kızlar ya sizi okadar çok seviyorumki.yarın 5 te çıkıyorum kadıköye gidicem bayramlık almaya
Dönüşte urarım bikaç durak ilerdesin benden sadece

kız herzaman beklerim yaaa.... beyaz saray durakta inince alt geçitten geç hemencik oralardayım bn. kalyon market neyn var işte tam oralar...

ay yazık adama kullan kullan at kenara gibi Aman oda sıksın dişini yani bi kaç haftaya biter inşallah canım lekelenmelerin

Heeh merak ettiğim konu

arkadaşlar her soruya cvp var işte sonucu buyrun

hem tıbben hem koca karı lafları herşey var bu topikte ablaaaaa gelmezsen üzülürsün sonra

aman kız ne yatması cmts pzr bile işe gider gibi uyanıyorum eşim de kızıyo uyusana diye
yükseklere de uzanıyorum yaaa allah korusun bebişimi :26:

aaaa kızdım valla sana. uyansanda yat dinlensin vucudun. sakın yükseklere uzanma canım lütfen dikkat et buna. haldur huldur eğilip kalkma bide. en çok dikkat etmen gerekn şey bunlar.
şöle anlatmışlardı bana bebek kordonla bağlı ya senn göbeğine. sen kolunu kaldırınca göbeğin geriliyo ve sana bağlı ola kordonda geriliyo hasar görebiliymuş öle aman dikkat et allah korusun. zaten ilerleyen dönmde istesende uzanamıcaksn acıyo çünkü... bn uyurken bile kolumu gerdirsem uyanıyorum acısına. bidaha duymımm bırak heerbişi alcaklarda kalsın uzanma öle yükseklere allah bebişini korusun....

biri ıphone kullanarak faceme giriş yapıyo bi bulursammm o yaratığı gelmişini geçmişini
anlamıcam sanıyo bide uyanık.

haaa haa haaaa ay hic gulecegim yoktu hatice supersin walla ancak bu kadar net anlatilabilirdi

ayy hatice canım börek çektiiiiiiiiii yaaaaaa

Ya bugün niye bitmiyo gün gitgide uzadı sanki afacanlar bastı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hımm bende bankalar caddesindeyim hemen yanı tamirane gel kız bu akşam börek yapçam yerik beraber

cnm tamirhane bnm büyüdüğüm mekan avcum gibin bilirim oraları:) bugn fenalardayım tatlım şu gribi atlatıyımda buluşalım bigün valla çok isterim seni yakından tanımayı. çalışma üstü sanada bulaştırmıım gribi bu halde insanda derman kalmıyo hiç bişi yapmaya

rose kaç gel kız istanbula. her kabus senn gibi olsun.

haaa haa haaaa ay hic gulecegim yoktu hatice supersin walla ancak bu kadar net anlatilabilirdi

ayy saolun kizlar simdiden gelmis kadar oldumm
ama ben uzagim baya size ege den diyelim kisaca:))
kizlar haftaya carsamba esimin dogum gunu bi yandan netten hediye bakiyorum ona
orjinal fikri olan varsa paylasrsa cok sevinirim
ya o kadar cok kez tekrarlandi ki bu ozel gunlerimiz almadgm bse kalmamistr heralde
orjinal fikirlere acigim ama icime sinen bse olmazsa guzel bi ust alicam sweatshirt yda triko

sana tavsiyem baklava yufkası al daha inceymiş geçen birinde yedik açma börek sandım valla

ay yok kız bak yufkayı aç masaya bi tabakta bir yumurta yoğurt sıvı yağ varsa birazada süt koy karıştır içine biraz serp yufkanın yarı kısmına içine ne koycaksan koy diğeriyle ütünü kapat büz bir araya 4 parmak arayla kes yağlı tepsiye diz hepsini böyle üzerinide yine aynı yaptığından yap dök bolca ver fırına afiyet olsun

ben kol düğmesi yaptırmıştım isminin başhafrlerini yazan internetten sipariş verdim
sevgililer günündede oscar ödülü yaptırdım

Allaah Allaaaaaah
Geliyorum a ç kapıyı :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…