Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayıpsın arkadaşım kapım açık gel valla.kız annem sana yakın git akşamları yemeğe edi büdü otuyolar

Hee valla komşuyuz iş yerim daha yakın hatta iş çıkışı bi tas alıp gideyim allah ne verdiyse kocişede götürrüm
yemek yapmak çok zor be anacım, ah anam az yakınımda oturaydı iyiydi

hee valla komşuyuz iş yerim daha yakın hatta iş çıkışı bi tas alıp gideyim allah ne verdiyse kocişede götürrüm
yemek yapmak çok zor be anacım, ah anam az yakınımda oturaydı iyiydi

yıldırım marketi biliyonmu onun orda sevinir valla kadının tek çocuğu vardı oda nerelerde

bazen arkadaşlarım gidiyormuş kahveye falan bayılıyor annem

yıldırım marketi biliyonmu onun orda sevinir valla kadının tek çocuğu vardı oda nerelerde

bazen arkadaşlarım gidiyormuş kahveye falan bayılıyor annem

yıldırım market hım çıkaramadım ben beşevler tarafındayım fsm karşı taraflarında

kızlarr muhabbetiniz daim olsun ... bişi sorucam aranızda bilgisi olan lütfen yardım etsin ovulasyon testi kullanmaya basladım 2. çizgi belirgin ama diğeri kadar koyu deil bu ne anlama geliyo illaki aynı koyuluktamı olmalı bu ay gebelik testinde çizf çizgiyi görürüz inşallah

ben kol düğmesi yaptırmıştım isminin başhafrlerini yazan internetten sipariş verdim
sevgililer günündede oscar ödülü yaptırdım
olabilir aslinda bunu aklimda tutayim bakalim birascik daha vaktim var dusunmek icin nede olsa...
nyse benm kacmam lazim cicisler opuyorum hepinizi haftasonu giremem muhtemelen
pztesiye kadar kendnze cok ii bakin gorusurz fistiklar...

Selam canım,
Bende ilk kez bu aykullanıyorum aslındaçok bilgim yok ama
Sürekli olarak silik çıkabiliyomuş o nedenle ya dieri kdr koyu yada ondan koyu olanı dikkate alcakmışız,
aynı anda akıntını da takip edersen denk getiririz heralde
çizgi çok silik değilse yinede değerlendir sen

merhabalarr.... bildiğim kadarıyla ovulasyon testlerinde iki çizgide koyu olunca çatlama gerçkleşmiş oluyo yani bol bol çalışma zamanı demek bu. inşallah ondaki çift çizgiyi bhcgdede görürsünüz hepiniz.

Canlarım ben artık tasımı tarağımı toplamaya başlıyorum vee gidiyorum,
Çok Çok güzel bir haftasonu diliyorum sizlere,
Kendinize iyi bakın öpüyorummmmmmmmmm

canım çok saol cevabın için inşallah sende bebeğine kavuşursun çizf çizgiyi görene kadar pes etmicem birsürü testim var :) inşallah bu ay müjde verebilirim ... allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Lütfen test sonucunu 10 dakika sonra okuyunuz! Pozitif sonuç, süre uzasa da değişmez. Ancak negatif sonuçta 20 dakika sonra silik bir (T) çizgisi meydana gelebilir. 20 dakikadan sonra oluşacak sonuçları dikkate almayınız.

LH-Artması yok (test sonucu negatif)
(C) bölgesinde 1 çizgi test sonucu negatiftir.
veya (C) bölgesinde 1 çizgi ve (T) bölgesinde daha silik 1 çizgi test sonucu
yine negatiftir. (LH artması henüz başlamamış) Lütfen teste ertesi gün devam ediniz.

LH-Artması var (test sonucu pozitif)
(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.
Bu siklus için başka bir test daha yapmanız gerekmez.

inşallah cnm geçen ay okadar çok ümitlendim ki adetim 8 gün geçince kesin bebişim bnmle dedim ama malesef negatif cıktı 9.günde kırmızıları gördüm bu ayda ovulasyon testi kullananları okudum burdan faydasını görenlerde var görmeyenlerde bnde bi ümit deyip aldım...

canım yaa aydınlattıgın için çok saol

Ay kizlar bende ayni dertten muzdaribim cok nazli buyumus asla tavugunu ayiklamaz ben ayiklicam onune koycam kizarmis biberin zarlarini soyucam tohumlarini ayiklicam oyle yicek daha nelerrrrr neler )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…