Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canim benim kac ayin stresi,yorgunlugu var uzerinde ole dusun bu uykularin o yuzden biras da...
ya dayanabildim mi bilmiyorum ya sat 11 eylul...daha oncede bole oldugu icin gerci hic bu kadar gecikmemisti ama bilmiyorum biraz oncede yazmistim nedense ben bebis varsa dye heycanlanmaktan cok regl duzenim degscek dye tasalaniyorum o kadar heveslendim heveslendim kursagimda kaldi ya simdi hic heycanim yok o yuzden

bizim doğalgazlar yanıyor ama fayda yok alan büyük olduğuna ısınmıyor herkesin ayağının altıunda sobası vardır canım onunla bile zor yani yerinden kalktımı dondun

sen sımdı gıt bı eczaneye al bı test gel evıne bak nasıl heyecanlanıyorsun hadı hadı benım hıkayemı hepınız bılıyorsunuz ama yıne tıtreye tıtreye adet olmam gereken gun tahlıl yaptım
hadı sımcık cık evden al bı test gel yap bakalım oyle ılk ıdrar falamda cok takılma ben 2 saatlık ıdrarla yaptım yıne cıktı hadı cnm hadı eczaneye

evet rose ne kaybedersin ki moralini bozma zaten alışmadık mı tek çizgi görmeye :):)

canim yapcam yapcam da yarin yapayim diyorum ya simdi en yakinimdaki eczane icin bile minibuse binmem lazim hava soguk , disarsi buz, useniyorum cok hem nolcak sanki bi tek cizgi icin degmez diyorum simdi daha once kosa kosa gidip aldgimi bilirim ama yok kuzum gecti benden heycan seviyesi SIFIR..
yarin esimin dogumgunu ve carsiya cikmam gerekicek ona cikmisken alirim bitane yaparim maksat adet yerini bulsun

Canım hoşgeldinnn, biz bıraktığın gibiyizz sen iyi ol inşş

Ah o uyuklamalar başladı demek neyse canım keyfini çıkar evdesin allahtan..

evet rose ne kaybedersin ki moralini bozma zaten alışmadık mı tek çizgi görmeye :):)
tatlim ben moralimi bozmuyorum da bitanem dert ettgm tek cizgi degil durup dururken regl dongume noldu ona sinir oluyorum
tam herseyi planlamisken simdi yine git doktora yine anlat derdini offffff offffffff
yarin adet yerini bulsun diye yapcam testi zaten sonra dooruuu doktor yollarina nye gecikti noldu
sole mi bole mi bik bik bikkkk

rabbimden dileğim sizlere de hayırlı ve sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin.butür başlıkları gördüğümde yada aklıma geldiğinde hepinize dua ediyorum.

inşallah hamileyim diye ve bebişimi kucağıma aldım evdeyim diye başlıklar açar mutluluğunuzu bizlerle paylaşırsınız.

ne guzel yazmissin canim cok saol dualarin icin sen de bebegini en saglikli sekilde kucagina alirsin insallah

kızlar görümcem 2 aylık hamile yeni öğrendim ayrıca yengem olur kendisi yiğen geliyor bana :) doğum kontrolunu bıraktığı gibi hamile kaldı, çok mutluyum ama gözlerim doluyor kendime hakim olamıyorum ben niye hamile kalamıyorum:43

Aminnn, canım inşallah ağzına sağlık
İnşallah rabbim hepimize birgün göstersin, kucağımıza almayı koklamayı nasip etsin..

cnm yaa sorma dayanamıyorum ama mecburuz. sözde kıdem atladı bizimki. kıdem atlayıncada başladı gezmeye allahtan 1gece kalıp dönüyo hemncik. ama bn çok özlüyorummm onu

rose adamı çatlatırsın valla yaa maşallh ne sabır sendekide. bn 13 ay boyunca regl 5 gn kala başlardım test yapmaya o yüzdende erkenden öğrendim ya bebeişimi....

cnm yat rahat rahat uyu. zaman ilerledikce uyuyamıyosun şimdiden bünyen stok yapıyo uykuyu. gece en az 5 kere kalkıyom wcye ve dengesz yatınca göbeğim acıyo, içerde rahat edemeynce beyimiz sanki bi çimdik atıyo, yüzüstü yatamıyosun. anlıcan en güzel dönem uyu bolbol arada git lavaboya bi böğğ de gel...

roseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayy bu ne canım yaaa umutsuz vaka gibisin heee.........:120:

selam hanimlar nasilsiniz siteye goremiyorum girincede sizi görmeden gecemiyorum yeni haber varmi kristalden ne haber kan vermismi

slm kızlar, ben 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz belki daha erken olmuyo demek için, ama ne biliyim içimde bi karamsarlık oldu. Annemin 8 yıl bebeği olmamış bende bundan korktuğumdan doktora gittim muayene oldum bir sorun yokmuş. Demirim çok düşük çıktığından gynoferon diye bi ilaç kullanıyorum. Kızlar kan değerleri çok çok önemli hamile kalmadan önce bunların cok ıyı durumda olması gerekiyor...

selam hanimlar nasilsiniz siteye goremiyorum girincede sizi görmeden gecemiyorum yeni haber varmi kristalden ne haber kan vermismi

Selam canım hoşgeldin, biz iyiyiz bi değişiklik yok henüz Kristalin negatifti hatırladıgım kadarıyla söktürücü fln alıcam diyordu en son
Sen nasılsın bebiş nasıl?

Selam hoşgeldin arkadaşım,
Daha çok yeniymişsin, hoş bende senin gibiyim ama 3. ayda araştıra araştıra prof çıkacam nerdeyse :)
ama iyi değil sen beni örnek alma ben azcık kafadan çatlak olduğum için
Canını sıkma sen canım elbet gelecek bu bebişler, az biraz nazlanıyorlar işte..
Sen sağlığına dikkat et kendine iyi bak bol bol çalış önemli günleri aksatma gerisi allaha kalmış

(Diyene bakın, kelin merhemi olsa...)

iyiyim canim ne olsun bebis tekmis 8. haftaya giriyom sayilir ama kanamam hala devam ediyor.dr.suana kadar korkulacak birsey yok diyor ama bu kirmizi rengi görünce artik psikolojim bozuluyor.hama progestoran aliyorum.allah buyuktur ne deyim hayirlisi rabbimden.kristali bende merak etmistim haberim yoktu negativlikten.

ya bnde yapmistim onceden o dediklerini lugesmacim o yuzden boleyim yani umutsuz degilim asla RABBIM den umudu nasil keserim?! heyecansizim sadece ole diyelim:)) yarin esimin dogumgunu icin carsiya cikicam eczaneden test alip yapicam ayakustu bi yerde sonrada doktora gtcem sonuc negatif yda pozitif olsa da..

ayy cok sevindim canim ya darisi basimiza olsun insallahhhh bizim de olcak melegimiz yapma bole beni de aglatcaksin

canim gecmis olsun korkman icin cok erken bnce sen kan degerlerini yukseltmeye bak oncelikle ayni problem bnde de vardi ilaci duzenli kullaninca geciyo hic endiselenme yani

ne güzel dilekler bunlar.ben de hep dua ediyorum.Allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı mini minnacık bebişler nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…