- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.521
canim benim kac ayin stresi,yorgunlugu var uzerinde ole dusun bu uykularin o yuzden biras da...sorma cnm ya ınan kafayı kaldıramıyorum dovduler dovduler attılar sankı kenara benı okadar beterım anlıyacagın
ıyı daynmısın sende ben olsam bınkere test yapmıstım madem adet belırtın yok sana bısı dıyımmı gebelık belırtısıde hemen oyle ortaya cıkmıyor
yok mıgde bulanması yok o yok bu nezaman 6 haftalık oldum gebelıgın butun belırtılerını yasıyorum sımdı
hoşgeldim kuzum vayy uykucu seni, uyuda büyüt bebeğini bitanem şiş tombik tombik ol:):):)
tamamdır aldım mesajı ben adet olayım hemen test almaya gideceğim eczaneye :):)
ne güzel valla bizim de doğalgaz bağlansa ofise ısınacağızda bekliyoruz işte:)
canim benim kac ayin stresi,yorgunlugu var uzerinde ole dusun bu uykularin o yuzden biras da...
ya dayanabildim mi bilmiyorum ya sat 11 eylul...daha oncede bole oldugu icin gerci hic bu kadar gecikmemisti ama bilmiyorum biraz oncede yazmistim nedense ben bebis varsa dye heycanlanmaktan cok regl duzenim degscek dye tasalaniyorum o kadar heveslendim heveslendim kursagimda kaldi ya simdi hic heycanim yok o yuzden
sen sımdı gıt bı eczaneye al bı test gel evıne bak nasıl heyecanlanıyorsun hadı hadı benım hıkayemı hepınız bılıyorsunuz ama yıne tıtreye tıtreye adet olmam gereken gun tahlıl yaptım
hadı sımcık cık evden al bı test gel yap bakalım oyle ılk ıdrar falamda cok takılma ben 2 saatlık ıdrarla yaptım yıne cıktı hadı cnm hadı eczaneye
canim yapcam yapcam da yarin yapayim diyorum ya simdi en yakinimdaki eczane icin bile minibuse binmem lazim hava soguk , disarsi buz, useniyorum coksen sımdı gıt bı eczaneye al bı test gel evıne bak nasıl heyecanlanıyorsun hadı hadı benım hıkayemı hepınız bılıyorsunuz ama yıne tıtreye tıtreye adet olmam gereken gun tahlıl yaptım
hadı sımcık cık evden al bı test gel yap bakalım oyle ılk ıdrar falamda cok takılma ben 2 saatlık ıdrarla yaptım yıne cıktı hadı cnm hadı eczaneye
slm canlarım nasılsınız kızlar acayıp uykucu oldum ben ınanırmısınız delı gıbı uyuyorum herdaım esnıyorum ayıptır soylemesı bugun 12 yı gecıyordu gozumu actıgımda oda zorla yataktan kalkıyorum pufff sıscem ıyce
tatlim ben moralimi bozmuyorum da bitanem dert ettgm tek cizgi degil durup dururken regl dongume noldu ona sinir oluyorumevet rose ne kaybedersin ki moralini bozma zaten alışmadık mı tek çizgi görmeye :):)
ne guzel yazmissin canim cok saol dualarin icin sen de bebegini en saglikli sekilde kucagina alirsin insallahrabbimden dileğim sizlere de hayırlı ve sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin.butür başlıkları gördüğümde yada aklıma geldiğinde hepinize dua ediyorum.
inşallah hamileyim diye ve bebişimi kucağıma aldım evdeyim diye başlıklar açar mutluluğunuzu bizlerle paylaşırsınız.
rabbimden dileğim sizlere de hayırlı ve sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin.butür başlıkları gördüğümde yada aklıma geldiğinde hepinize dua ediyorum.
inşallah hamileyim diye ve bebişimi kucağıma aldım evdeyim diye başlıklar açar mutluluğunuzu bizlerle paylaşırsınız.
afiyet olsun yarasın kuzuma:)
benim kocişte eve bazen geç geliyor duramıyorum evde senin eşin bide uzaklara gidiyor iyi dayanıyorsun canım
rose hoşgeldin tatlım nasılsın, belki hamişsindir neden olmasın dimi daha adette olmadın bi test yapsana kaç gün gecikti
canim benim ole cok isterim ki size bu mujdeyi vermeyiazicik daha direneyim diyorum ya yarin yapcam test her sonuca hazirim zaten ama ben bu aralar bebis gelmesinden cok regl duzenim bozulmasina taktim nedense stres seviyem gayet dusuktu zaten bayadir atmistim kafamdan eski yazilarimdan okumusundur belki ben simdi sadece beklemekten strese girdim:18::18:
canim sat 11eylul.. gecti yani... umutsuz degilim de ne bileyim kendimi hep olumsuz sonuca programladgmdan
boyle diyorum daha oncede yasadgm icin benzer seyleri gerci bu kez farkli sanki ama bilmiyorum ya
yakinmda eczane yok yarin sabah alip yapicam her sonuc kabulum uzulmicem hic cunku zaten planlarim var benm
yeter ki durduk yere regl duzenim sasmasin iste buna uzulurum:18:
slm canlarım nasılsınız kızlar acayıp uykucu oldum ben ınanırmısınız delı gıbı uyuyorum herdaım esnıyorum ayıptır soylemesı bugun 12 yı gecıyordu gozumu actıgımda oda zorla yataktan kalkıyorum pufff sıscem ıyce
canim benim kac ayin stresi,yorgunlugu var uzerinde ole dusun bu uykularin o yuzden biras da...
ya dayanabildim mi bilmiyorum ya sat 11 eylul...daha oncede bole oldugu icin gerci hic bu kadar gecikmemisti ama bilmiyorum biraz oncede yazmistim nedense ben bebis varsa dye heycanlanmaktan cok regl duzenim degscek dye tasalaniyorum o kadar heveslendim heveslendim kursagimda kaldi ya simdi hic heycanim yok o yuzden
selam hanimlar nasilsiniz siteye goremiyorum girincede sizi görmeden gecemiyorum yeni haber varmi kristalden ne haber kan vermismi
slm kızlar, ben 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz belki daha erken olmuyo demek için, ama ne biliyim içimde bi karamsarlık oldu. Annemin 8 yıl bebeği olmamış bende bundan korktuğumdan doktora gittim muayene oldum bir sorun yokmuş. Demirim çok düşük çıktığından gynoferon diye bi ilaç kullanıyorum. Kızlar kan değerleri çok çok önemli hamile kalmadan önce bunların cok ıyı durumda olması gerekiyor...
Aminnn, canım inşallah ağzına sağlık
İnşallah rabbim hepimize birgün göstersin, kucağımıza almayı koklamayı nasip etsin..
Selam canım hoşgeldin, biz iyiyiz bi değişiklik yok henüz Kristalin negatifti hatırladıgım kadarıyla söktürücü fln alıcam diyordu en son
Sen nasılsın bebiş nasıl?
Selam hoşgeldin arkadaşım,
Daha çok yeniymişsin, hoş bende senin gibiyim ama 3. ayda araştıra araştıra prof çıkacam nerdeyse :)
ama iyi değil sen beni örnek alma ben azcık kafadan çatlak olduğum için
Canını sıkma sen canım elbet gelecek bu bebişler, az biraz nazlanıyorlar işte..
Sen sağlığına dikkat et kendine iyi bak bol bol çalış önemli günleri aksatma gerisi allaha kalmış
(Diyene bakın, kelin merhemi olsa...)
ne guzel yazmissin canim cok saol dualarin icin sen de bebegini en saglikli sekilde kucagina alirsin insallah
rose adamı çatlatırsın valla yaamaşallh ne sabır sendekide. bn 13 ay boyunca regl 5 gn kala başlardım test yapmaya o yüzdende erkenden öğrendim ya bebeişimi....
roseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayy bu ne canım yaaa umutsuz vaka gibisin heee.........:120:
kızlar görümcem 2 aylık hamile yeni öğrendim ayrıca yengem olur kendisi yiğen geliyor bana :) doğum kontrolunu bıraktığı gibi hamile kaldı, çok mutluyum ama gözlerim doluyor kendime hakim olamıyorum ben niye hamile kalamıyorum:43
slm kızlar, ben 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz belki daha erken olmuyo demek için, ama ne biliyim içimde bi karamsarlık oldu. Annemin 8 yıl bebeği olmamış bende bundan korktuğumdan doktora gittim muayene oldum bir sorun yokmuş. Demirim çok düşük çıktığından gynoferon diye bi ilaç kullanıyorum. Kızlar kan değerleri çok çok önemli hamile kalmadan önce bunların cok ıyı durumda olması gerekiyor...
rabbimden dileğim sizlere de hayırlı ve sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin.butür başlıkları gördüğümde yada aklıma geldiğinde hepinize dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?