- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.541
Serfikkkkkkkkkkk yaşasınn hala oluyorsunnn (hala hala poklu pala)
Serfikkkkkkkkkkk yaşasın yenge oluyorsun
Serfikkkkkkkkk
kızlar diyeceksiniz ki hamile haberi duydu kendini takip etmeye başladı diye ama sabahtan beri söylemek istemiyorum aslında çok afedersiniz çamaşırım akıntıdan sapsarı oldu , ıslak , ben adet olmak istiyorum kızlar şuan zaten kötüyüm içimde hiç fesatlık yok hamile kaldı diye kötü düşünmüyorum ama damara bağladım çok fena gözlerim dolu dolu anlayın beni.43:
serfikk git lavobaya bağıra bağıra ağla canım rahatlarsın
kızlar diyeceksiniz ki hamile haberi duydu kendini takip etmeye başladı diye ama sabahtan beri söylemek istemiyorum aslında çok afedersiniz çamaşırım akıntıdan sapsarı oldu , ıslak , ben adet olmak istiyorum kızlar şuan zaten kötüyüm içimde hiç fesatlık yok hamile kaldı diye kötü düşünmüyorum ama damara bağladım çok fena gözlerim dolu dolu anlayın beni.43:
canim benim seni en iyi ben anliyorum su an gunumde adet oldugum gunlerimi ozledim sanki
insanin duzenin bozulmasi fazlasiyla sinir bozucu ve kesnlikle bebek beklemekten daha stresli....
hakkinda haiyrlisi olsun canim dinliceksin tabiki kendini ama abartmadan...
su an sana tek onerim damara felan baglamadan huzurla dua et oturdugun yerden Rabbim en kisa zamanda benim de yuzumu guldur diye O isterse hersey olur senin onunde de daha bozulmamis bi ay var ne olacagi bilinmez dmi?
aglamak istiyosan agla ama icine atip stres yapma cunku cok sukur ki dermansiz derdin yok
oteki topiclerde ne dertliler var tek spermin yolunu gozleyenler...
nankorluk olur hemen umutsuz olursak sukur etmemiz lazim kuzum
dayan az daha sabir bizim de melegimiz yollarda inan bana
serfik tebrik ederim hala oluyormuşsun.bak ben tek çocuğum.yani ne hala ne de teyze olabilicem( Allah en kısa zamanda anne olmayı da nasip etsin inşallah canımcım
Yaaaaaaaa noluyor kim hamile kime ne oluyor ben hiçbişey anlamadım ne kaçırdım biri bana anlatsın !
sağol canım 4.kez hala oluyorum sende bizim bebişlerimize teyze olursun , tabi bebişimiz olursa:)
aaaa, hadi hayırlı olsun benim jeton anca düştü,
Bi girip çıktım neler olmuş be maşallah,
Darısı başımıza serfikkkkk
sağol canım 4.kez hala oluyorum sende bizim bebişlerimize teyze olursun , tabi bebişimiz olursa:)
hala oluyorum yokh görümcem yani yengem hamile yeni öğrendim ilacı bırakır bırakmaz hamile kaldı ikinci çocuğa çok mutluyum ama hüzünlüyüm
ah kıyamam yapma böyle! hayırlısıyla hepsi olcak.siz anne olcaksınız ki ben de teyzoş olayım:) moralini bozma canım benim.
Ne ilacı kullanıyordu canım,
Ne biliyosun hem hemen kaldığını sana söylememiştir belki biz herkese söylüyomuyuz şuanda deniyoruzda olmuyoruz diye
Ben herkese yok daha düşünmüyorum biraz daha vakti var flaan diyorum şahsen
inş olacak birgün bekliyorum tek sıkıntım herkes bana soracak şimdi sen yapmıyor musun olmuyor mu diye
doğum kontrol hapı kullanıyordu 8 yaşında bir yiğenim daha var bıraktığı gibi hamile kaldı , zaten hamile kalmaktan korkuyordu sırf kardeş olsun diye yaptı ve oldu
Daha gencim gezip tozmak varken evde oturup bebek mi pişpişlicem de sende,
Ammaan yalan çok şekerim salla gitsin ben neler yapıyorum bilsen üste çıkıyorum bi de
En sonunda haklısın ya daha erken diyip geçiyolar
Belkide söylediği gibi değildir sen şimdi bunları düşünüpte kendini kötü hissetme,
Hayırlısı herşeyin bak 8 seneden sonra hayırlı olan onun için de bugünmüş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?