Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar diyeceksiniz ki hamile haberi duydu kendini takip etmeye başladı diye ama sabahtan beri söylemek istemiyorum aslında çok afedersiniz çamaşırım akıntıdan sapsarı oldu , ıslak , ben adet olmak istiyorum kızlar şuan zaten kötüyüm içimde hiç fesatlık yok hamile kaldı diye kötü düşünmüyorum ama damara bağladım çok fena gözlerim dolu dolu anlayın beni.43:

Serfikkkkkkkkkkk yaşasınn hala oluyorsunnn (hala hala poklu pala)

Serfikkkkkkkkkkk yaşasın yenge oluyorsun

Serfikkkkkkkkk

4.kez halalığımı ilan ediyorummm yuppiiii ama maşallahı var ilacı bıraktığı gibi hamile kaldı:):)

ayrıca vurma bana

Son düzenleme:

serfikk git lavobaya bağıra bağıra ağla canım rahatlarsın

canim benim seni en iyi ben anliyorum su an gunumde adet oldugum gunlerimi ozledim sanki
insanin duzenin bozulmasi fazlasiyla sinir bozucu ve kesnlikle bebek beklemekten daha stresli....
hakkinda haiyrlisi olsun canim dinliceksin tabiki kendini ama abartmadan...
su an sana tek onerim damara felan baglamadan huzurla dua et oturdugun yerden Rabbim en kisa zamanda benim de yuzumu guldur diye O isterse hersey olur senin onunde de daha bozulmamis bi ay var ne olacagi bilinmez dmi?
aglamak istiyosan agla ama icine atip stres yapma cunku cok sukur ki dermansiz derdin yok
oteki topiclerde ne dertliler var tek spermin yolunu gozleyenler...
nankorluk olur hemen umutsuz olursak sukur etmemiz lazim kuzum
dayan az daha sabir bizim de melegimiz yollarda inan bana

serfik tebrik ederim hala oluyormuşsun.bak ben tek çocuğum.yani ne hala ne de teyze olabilicem( Allah en kısa zamanda anne olmayı da nasip etsin inşallah canımcım

benim cikmam lazim kizlar...
kendize ii bakin olur mu ayrica yarin da buralarda olun lutfen belli mi olur bi surprizde benden gelir belki
Rabbim hayirlisini versin hakkimda..
kactim ben nyse canlarim yarin telasim cok olcak pasta yapcam ozel yemekler hazrlicam kocisime
yeni yasi icin..
ama buldugum ilk firsatta girip size yazcam
opuldunuz sekerler see u
dua edin bana

yazdıklarını okurken bile gözlerim doluyor, çok şükür tabiki isyanım yok asla sadece hüzünlendim üff ne biliyim rose herkes şimdi bana soracak dikkatler benim üzerime çekilecek kimseyi görmek duymak istemiyorum

Yaaaaaaaa noluyor kim hamile kime ne oluyor ben hiçbişey anlamadım ne kaçırdım biri bana anlatsın !

Yaaaaaaaa noluyor kim hamile kime ne oluyor ben hiçbişey anlamadım ne kaçırdım biri bana anlatsın !

hala oluyorum yokh görümcem yani yengem hamile yeni öğrendim ilacı bırakır bırakmaz hamile kaldı ikinci çocuğa çok mutluyum ama hüzünlüyüm

sağol canım 4.kez hala oluyorum sende bizim bebişlerimize teyze olursun , tabi bebişimiz olursa:)

aaaa, hadi hayırlı olsun benim jeton anca düştü,
Bi girip çıktım neler olmuş be maşallah,
Darısı başımıza serfikkkkk

hala oluyorum yokh görümcem yani yengem hamile yeni öğrendim ilacı bırakır bırakmaz hamile kaldı ikinci çocuğa çok mutluyum ama hüzünlüyüm

Ne ilacı kullanıyordu canım,
Ne biliyosun hem hemen kaldığını sana söylememiştir belki biz herkese söylüyomuyuz şuanda deniyoruzda olmuyoruz diye
Ben herkese yok daha düşünmüyorum biraz daha vakti var flaan diyorum şahsen

doğum kontrol hapı kullanıyordu 8 yaşında bir yiğenim daha var bıraktığı gibi hamile kaldı , zaten hamile kalmaktan korkuyordu sırf kardeş olsun diye yaptı ve oldu

inş olacak birgün bekliyorum tek sıkıntım herkes bana soracak şimdi sen yapmıyor musun olmuyor mu diye

Daha gencim gezip tozmak varken evde oturup bebek mi pişpişlicem de sende,
Ammaan yalan çok şekerim salla gitsin ben neler yapıyorum bilsen üste çıkıyorum bi de
En sonunda haklısın ya daha erken diyip geçiyolar

doğum kontrol hapı kullanıyordu 8 yaşında bir yiğenim daha var bıraktığı gibi hamile kaldı , zaten hamile kalmaktan korkuyordu sırf kardeş olsun diye yaptı ve oldu

Belkide söylediği gibi değildir sen şimdi bunları düşünüpte kendini kötü hissetme,
Hayırlısı herşeyin bak 8 seneden sonra hayırlı olan onun için de bugünmüş..

offf yokh inan çok mutluyum yiğenim olacak tabiki rabbim böyle uygun görmüş asla isyan etmiyorum tövbe olsun ama
üzülüyor insan bende güzel habelrer vermek istiyorum neyse daha yazmıyım kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…