Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tamam artık bişey demiyorum.sadece senden hayırlı haber bekliyorum şekerim:)

inşallah, inşallah, inşallah:):) wc ye gidiyorum ama halimi görseniz göz ucuyla bakıyorum Allah diyorum geldi kırmızılar :), yavru kuşum ne olur içimde ol yaa rüyamda gördüm seni gelmiş ol artık lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kahve rengi işte şimdi wc gittim buay ben çalışmadım adama küsüm 1 kere kızım bikereden bişey olmaz üfff sıyırdım

anaammm noluyo burda off fena heycan yaptım hee... canımcım allah bilir orasını çok arkadaşımı biliom ilk denemede tutturdular saatne kadr herşeyi biliyolardı yane okadr. 1 kere 10 kere farketmiyor allah verdkten sonra. ayy inş yaa....
serpil ve hatice sanslı ayınız olsun bu ay inş. meleklerinz gelsin göbişinize.......
hatice normalde böle şeylerin olmuyosa yerleşme lekesidr bu. yaa sölemedne duramıcam ya test alın hadi daha bi heycan yapalım...

çok güzelllerrr dimi bayıldım vallahi pembe mavi balonlar tüller falan. ay benide raydan çıkardınızya kızlar helal olsun sizlere

esma sen nasılsın bugün sesin çıkmadı!oğluşumuz nasıllar,keyifleri yerindedir inşallah:)
ü

cm bn burdayım çok sık yazmıyom yazdıklarımda heycandan ucuyo arada. oğluşum iyi diye yazmıştım daha önce sanırım 3. sayfada kaldı

yaa kızlr bu heycana dyanamıcımmm hormonlarımn hepsi birbirine girdi ya canmm duana gönülden aminnnnn diyorum allahım dualarınızı kabul etsn.

test alın ya bn nedense olumsuz düşünmüyom bu ay herkes hamiş olcek

biz coştuk canım artık kırmızlar gelirse de gelir napalım yaa bir sürü belirti var işte daha ne olsun ne yapalım yani ahanda sayıyorum....

bir haftadır adet sancılarım var, dün bir iki damla lekem oldu , kasığım ağrıdı sancılarım vardı ve ciddi anlamda donuyordum mide bulantısı ve aşırı halsizlik ayrıca ciddi anlamda baş ağrısı ve ıslaklık eee ne diyim ben şimdi nasıl umutlanmıyım yaaa söyleyin bana arkidişler

daha ne olsun serpilim inş
allahm görüyon halimizi birimiz değil hepimiz çok mutlu olcaz yaşat bize bu mutluluğu.....aminnnnnnnnnnn

eğer olmazsam yarın alıp yapacağım canım çok heyecanlıyım adet olursamda heyecan yaşamış olurum napıyım yawwww:)

amacımız buyduu başardık....
kalbim çıkacak yernden heee heycandan titriyom resmen güzel haberler gelcek inş.

inşallah bitanem yaaa inşallah

ben denedim tuttu benimkisi inş. sizinde doğrudur

hatcemmmm bak zuzu nun da tuttu esma sen de baksana bi

daha ne olsun serpilim inş
allahm görüyon halimizi birimiz değil hepimiz çok mutlu olcaz yaşat bize bu mutluluğu.....aminnnnnnnnnnn

Rabbim ne olur bu mutluluğu yaşat bize ne olur sevindir bizi tani ki hayırlısı ise,
daha ne olsun dimi esmam offf kalbim küt küt

cnm bnmkide tutuyoo:):)
hamile kaldığım ay 14.günmde kontrole gitmiştim ve yarına kalmaz çatlar bu demişti doktorum dediği gibi olmuştu ve başarmıştık geç kalmadık

ay kızlar ağlattınız beni ne güzel bişeydir bu ya. ay sizi çok seviyommmmmmmm lugesma ben her yaşıyorum bunları kahve leke hariç. canım ay yinede bilmiyom zozdemir senindemi aynı gün çıktı oakadrda değil yaww yoksa bu şey tutuyormu kızlar ay bişey deyinn üff üstümdeki şalı ceketi ne varsa attım birden üfffffff

cnm bnmkide tutuyoo:):)
hamile kaldığım ay 14.günmde kontrole gitmiştim ve yarına kalmaz çatlar bu demişti doktorum dediği gibi olmuştu ve başarmıştık geç kalmadık

var bunda bir hikmet o zaman , ufff korkuyorum kızlar kırmızıları görmek istemiyorum wc ye gittim yine ıslaklık var sanki kahverengiler gelecek gibi kasığımda ağrıyor ellerim titriyor yaaa

ayy bu bi şakamı gerçekmi gözümün yaşı drumuyoooo

gerçek bitanem gerçek , bu ay bi umut daha yeşerdi içimizde artık farklı bişey yaşıyorsun geçen aylara göre bir farklılık var artık lekelenmen oldu inşallah bebeğin yerleşiyordur rahmine ,nşallah bitanem dualarım seninle

güzellerim canlarım sakin olun lütfen. inşallah melekler siznledir.
aynı şeyleri yaşıyorum sizinle bnde buyüzden hep beraber gülcez sevncez inş.
kızlar bn böyle heycanlanıp mutlu oldukca oğlumda kıpırdıyo maşallah bugn daha net hissediyorummm seyriyo pıt pıt

ya ben bülenti aradım oda heyecan yapma dedi ağrın varmı dedi batman yok dedim ozamn kist değil dedi eee dedim gününü beklicez dedi manyak bu adam evet hadi ben demiştim sana falan dedi inşşlah dedi ağrın olursa şayet gel akşama dedi bende yok deyince ozaman müjde vermeye gel dedi güldü kapattık ya bişey söylesenizee

haticem ya ağladığını düşündükce gözümden yaşlar iniyo aaaa kes bakım zırlamayı
mutluluğuda üzüntüyüde hep birlkte bu şeklde yaşayalım çok seviyorum sizlleri yaaa

sakin ol serpil sakin ol her an kırmızılar gelebilir.....:)

teyzelerine seviniyordur o pıt pıtlarını yerim ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…