- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.741
tamam artık bişey demiyorum.sadece senden hayırlı haber bekliyorum şekerim:)
kahve rengi işte şimdi wc gittim buay ben çalışmadım adama küsüm 1 kere kızım bikereden bişey olmaz üfff sıyırdım
vallahi bak benimde çalışma günümü şak diye çıkardı karşıma:):) içine doğmuştur haticem ne güzel şeyler var yaa Allahım ne olur hamiş olalım ne olurrr:):) leke fazla mıydı canım ağrın sızın var mı
üesma sen nasılsın bugün sesin çıkmadı!oğluşumuz nasıllar,keyifleri yerindedir inşallah:)
inşallah, inşallah, inşallah:):) wc ye gidiyorum ama halimi görseniz göz ucuyla bakıyorum Allah diyorum geldi kırmızılar :), yavru kuşum ne olur içimde ol yaa rüyamda gördüm seni gelmiş ol artık lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok güzelllerrr dimi bayıldım vallahi pembe mavi balonlar tüller falan. ay benide raydan çıkardınızya kızlar helal olsun sizlere
anaammm noluyo burda off fena heycan yaptım hee... canımcım allah bilir orasını çok arkadaşımı biliom ilk denemede tutturdular saatne kadr herşeyi biliyolardı yane okadr. 1 kere 10 kere farketmiyor allah verdkten sonra. ayy inş yaa....
serpil ve hatice sanslı ayınız olsun bu ay inş. meleklerinz gelsin göbişinize.......
hatice normalde böle şeylerin olmuyosa yerleşme lekesidr bu. yaa sölemedne duramıcam ya test alın hadi daha bi heycan yapalım...
ü
cm bn burdayım çok sık yazmıyom yazdıklarımda heycandan ucuyo arada. oğluşum iyi diye yazmıştım daha önce sanırım 3. sayfada kaldı
yaa kızlr bu heycana dyanamıcımmm hormonlarımn hepsi birbirine girdi yacanmm duana gönülden aminnnnn diyorum allahım dualarınızı kabul etsn.
test alın ya bn nedense olumsuz düşünmüyom bu ay herkes hamiş olcek
amacımız buyduubaşardık....
kalbim çıkacak yernden heee heycandan titriyom resmengüzel haberler gelcek inş.
ben denedim tuttu benimkisi inş. sizinde doğrudur
daha ne olsun serpilim inş
allahm görüyon halimizi birimiz değil hepimiz çok mutlu olcaz yaşat bize bu mutluluğu.....aminnnnnnnnnnn
ayy bu bi şakamı gerçekmi gözümün yaşı drumuyoooocnm bnmkide tutuyoo:):)
hamile kaldığım ay 14.günmde kontrole gitmiştim ve yarına kalmaz çatlar bu demişti doktorum dediği gibi olmuştu ve başarmıştık geç kalmadık
cnm bnmkide tutuyoo:):)
hamile kaldığım ay 14.günmde kontrole gitmiştim ve yarına kalmaz çatlar bu demişti doktorum dediği gibi olmuştu ve başarmıştık geç kalmadık
ay kızlar ağlattınız beni ne güzel bişeydir bu ya. ay sizi çok seviyommmmmmmm lugesma ben her yaşıyorum bunları kahve leke hariç. canım ay yinede bilmiyom zozdemir senindemi aynı gün çıktı oakadrda değil yaww yoksa bu şey tutuyormu kızlar ay bişey deyinn üff üstümdeki şalı ceketi ne varsa attım birden üfffffff
ayy bu bi şakamı gerçekmi gözümün yaşı drumuyoooo
güzellerim canlarım sakin olun lütfen. inşallah melekler siznledir.
aynı şeyleri yaşıyorum sizinle bnde buyüzden hep beraber gülcez sevncez inş.
kızlar bn böyle heycanlanıp mutlu oldukca oğlumda kıpırdıyo maşallah bugn daha net hissediyorummm seyriyo pıt pıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?