Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım biliyosunki ben bebeğimin varlığını regl 5 gün önce öğrenmiştimmm hani dahada bi heycan yapmak gibi olmasın
ne güzel bak bülentte umut vererek konuşmuş
inşallah müjde vermeye gidersn hastaneye

yiğen geliyorrrr, yiğen geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy ben hala deli gibi ağlıyorum burda. ay kızlar siz çok yaşayın imi ay fol yok yumurta yok ben ağlıyom allahım sen büyüksün sabrımı sınama oynama benimle

ayy ben hala deli gibi ağlıyorum burda. ay kızlar siz çok yaşayın imi ay fol yok yumurta yok ben ağlıyom allahım sen büyüksün sabrımı sınama oynama benimle

ağlama bitanem ne olur hayırlısı bak bu ay bizde sıra eminim olacak hayırlısı ile bende de çok korku var wc ye gittikçe aklım çıkıyor karnımda batmalar var gelecek diye korkuyorum bu kadar şeyden sonra

ağlama bitanem ne olur hayırlısı bak bu ay bizde sıra eminim olacak hayırlısı ile bende de çok korku var wc ye gittikçe aklım çıkıyor karnımda batmalar var gelecek diye korkuyorum bu kadar şeyden sonra

fatihi aradım serpil onada söyledim sen ne diyosun kızım diyo akşama beni almaya gelcekmiş :) ay deli gibi gülüyorum şimdide aklımı koru raabbim

fatihi aradım serpil onada söyledim sen ne diyosun kızım diyo akşama beni almaya gelcekmiş :) ay deli gibi gülüyorum şimdide aklımı koru raabbim

:):):) ne güzel yaa bak kocanda heyecanlandı yuppiiiiiii, off ne yapsak ki nasıl öğreneceğiz içimizde bir velet olduğunu daha erken mi acaba , dün eczanenin önünden geçerken birleşmeden 8 gün sonra kesin yanıt veren gebelik testi çıktıüını gördüm alacakım ama vazgeçtim , haticem çok heyecanlıyım yaaa offf sen eylülün kaçında adet oldum

biliyorum hayatın senin yaşadıklarınıda daha öncede söyledim sen beni çok etkilemiştin hatırlarsan bana dr ara ver demiştin o lafından sonra ara verdim çünküsenin yawrun klomeni bırakınca ara verince geldi

5 temmuz 3 ağustos 1eylül 28 eylül 26 ekim harbi sıyırmışım yazdığıma bak

kızlar ya size çok fazla bişey yazamıyorum ama okuyorum merak etmeyin canlarım aklım sizde inş. hamilesinizdir rabbim bu ay yüzünüzü güldürür inş. çok istiyorum

estağfurullah. ben konuşman için teşekkür ederim

bak cok sevindim kizmamana canimcim.. yemin ederim sana netten ciktigimdan beri aklimdasin, yeni eve girdim hemen nete kostum.. oh icim rahatladi vallahi.. seni henüz tanimiyorum ve kendimi yanlis anlattigimi düsünmüstüm. iyi valla sevindim konunun tatliya baglandigina...

bi heyecan var sanirim.. kirmizilar insallah bebis oldugu icin gecikmistir... yoksa bekletmesinler.. ben tam 68gün adet olmadim yani normal döngüm tam 1ay gecikti cok pis birseydi Allah kimseyi tereddütte koymasin.. o testlere ne paralar harcadim.. isin kötüsü bir de burda hamilelik testleri pahali :44::44::44: ben de insallah 1ay sonra bat saymaya baslicam tekrar ates de ölcerim heralde.. yumurtlama testi de alirim muhtemelen simdiden siyirma sinyallaeri veriyorum galiba

serpilya kızım gaz verme bak sonu kötü oluyor sonra zaten yine bayram geliyor sevmiyom bayramlarıda milletide geçen bayram mahfettilerdi beni yok 30 olmuşum yok bilmem nolmuşum kaç sene olmuş millete kaldı şeytan diyo indir sümsüğü suratına bak bida konuşuyormu

tamam haticem yaaa bende gaza geldim zaten şimdi duruldum çok korkyuorum kırmızılar gelecek diye sanki koyu akıntı gelmeye başladı , susuyorum artık konuşmuyorum

biz burda hemen hemen 4-5 aydır hergün beraberiz birbirimizin yüzünü hiç görmedik ama kardeşten öte olduk. kimseye anlatamadığımız herşeyi burda konuşuruz detleşiriz bazen kavga ederiz döveriz birbirimizi bazen ağlarız hep beraber bazende halay çekeriz :) birbirimize nazımızda geçer anlarız. anlaşırız bi şekilde hatta özleriz birbirimiz bigün gelmesin nerde bu deyip merak ederiz gelincede hesap sorarız :) buradaki herkesi çokk seviyorummmmmmm (ayrıca tansell mfalcon nerdesiniz siz bakımmmm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…