- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.761
ya ben bülenti aradım oda heyecan yapma dedi ağrın varmı dedi batman yok dedim ozamn kist değil dedi eee dedim gününü beklicez dedi manyak bu adam evet hadi ben demiştim sana falan dedi inşşlah dedi ağrın olursa şayet gel akşama dedi bende yok deyince ozaman müjde vermeye gel dedi güldü kapattık ya bişey söylesenizee
ya ben bülenti aradım oda heyecan yapma dedi ağrın varmı dedi batman yok dedim ozamn kist değil dedi eee dedim gününü beklicez dedi manyak bu adam evet hadi ben demiştim sana falan dedi inşşlah dedi ağrın olursa şayet gel akşama dedi bende yok deyince ozaman müjde vermeye gel dedi güldü kapattık ya bişey söylesenizee
ayy ben hala deli gibi ağlıyorum burda. ay kızlar siz çok yaşayın imi ay fol yok yumurta yok ben ağlıyom allahım sen büyüksün sabrımı sınama oynama benimle
ağlama bitanem ne olur hayırlısı bak bu ay bizde sıra eminim olacak hayırlısı ile bende de çok korku var wc ye gittikçe aklım çıkıyor karnımda batmalar var gelecek diye korkuyorum bu kadar şeyden sonra
yiğen geliyorrrr, yiğen geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fatihi aradım serpil onada söyledim sen ne diyosun kızım diyo akşama beni almaya gelcekmiş :) ay deli gibi gülüyorum şimdide aklımı koru raabbim
canım biliyosunki ben bebeğimin varlığını regl 5 gün önce öğrenmiştimmm hani dahada bi heycan yapmak gibi olmasın
ne güzel bak bülentte umut vererek konuşmuş
inşallah müjde vermeye gidersn hastaneye
o kırmızılar gelsinnnnnn ozaman görcen sen kızımm bütün hıncımı senden alcam ayyy serpil yaakader arkadşım gel buraya
:):):) ne güzel yaa bak kocanda heyecanlandı yuppiiiiiii, off ne yapsak ki nasıl öğreneceğiz içimizde bir velet olduğunu daha erken mi acaba , dün eczanenin önünden geçerken birleşmeden 8 gün sonra kesin yanıt veren gebelik testi çıktıüını gördüm alacakım ama vazgeçtim , haticem çok heyecanlıyım yaaa offf sen eylülün kaçında adet oldum
5 temmuz 3 ağustos 1eylül 28 eylül 26 ekim harbi sıyırmışım yazdığıma bak
haticem ben 4 haftalık sende 3 hafta 1 günlük hamilesin
ya kızımm bi deget başımdan serpillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
estağfurullah. ben konuşman için teşekkür ederim
kızlar ya size çok fazla bişey yazamıyorum ama okuyorum merak etmeyin canlarım aklım sizde inş. hamilesinizdir rabbim bu ay yüzünüzü güldürür inş. çok istiyorum
serpilya kızım gaz verme bak sonu kötü oluyor sonra zaten yine bayram geliyor sevmiyom bayramlarıda milletide geçen bayram mahfettilerdi beni yok 30 olmuşum yok bilmem nolmuşum kaç sene olmuş millete kaldı şeytan diyo indir sümsüğü suratına bak bida konuşuyormu
bak cok sevindim kizmamana canimcim.. yemin ederim sana netten ciktigimdan beri aklimdasin, yeni eve girdim hemen nete kostum.. oh icim rahatladi vallahi.. seni henüz tanimiyorum ve kendimi yanlis anlattigimi düsünmüstüm. iyi valla sevindim konunun tatliya baglandigina...
bi heyecan var sanirim.. kirmizilar insallah bebis oldugu icin gecikmistir... yoksa bekletmesinler.. ben tam 68gün adet olmadim yani normal döngüm tam 1ay gecikticok pis birseydi Allah kimseyi tereddütte koymasin.. o testlere ne paralar harcadim.. isin kötüsü bir de burda hamilelik testleri pahali :44::44::44: ben de insallah 1ay sonra bat saymaya baslicam tekrar ates de ölcerim heralde.. yumurtlama testi de alirim muhtemelen simdiden siyirma sinyallaeri veriyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?