- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.141
kızlar canım sıkılıyor yaa, etamin yapmaya karar verdim kızlar yiğenime, battaniye işleyeceğim kafam dağılır en azından ama örnek bulamıyorum üfff
kızlar canım sıkılıyor yaa, etamin yapmaya karar verdim kızlar yiğenime, battaniye işleyeceğim kafam dağılır en azından ama örnek bulamıyorum üfff
Benimde çok canım sıkılıyor hayatım ya...
Bide belim çok ağrıyor, sandalye tepesinde koptu resmen..
ayyy bayıldımm bunaaa........bnde yapcammm çok özendim...
ayyy bayıldımm bunaaa........bnde yapcammm çok özendim...
zuhal esmaaa kızlar 2li testteki serbest hcg ve papp-a değerlerinizi yazarmısınız benim sonuçlar çıkmış ama 1/xxx gibi değerleri doktora gösterip öğreneceğim o yüzden şimdi aklıma takıldı
Kızlarrrrr trikotaja başlamışızzzzz, haydi kolay gelsin :)
serfik onu bilmiyorum ki hayatım yaa sayarak bakarsın
kılzar bende bunu yapıcam dedim kimse ilgilenmedi benimlenEki Görüntüle 278506
anladım canım , artık öyle yapacağım sağol:)
dedim ya zuzu eminönünde bulabilirsin diye
cnm bi türlü yazamadım cvbı sonrada atladım kusura bakma. büyük tuafiyelerde var artık keçe. renkli renkli hemde.
görmedim afedersin
haftasonu ablamla gidices eminönüne hem biras bakınıcaz öyle hemde bundan alıcam birde saraçhaneye gidicem bebek arabalarıyla ilgili fikir edinicem gerci kafamda var ama yine de öncelikle göz gezdireim dedim sonra beğenicem koçiş alıcak :) sen baktı n mı hiç b,işeyler
görmedim afedersin
haftasonu ablamla gidices eminönüne hem biras bakınıcaz öyle hemde bundan alıcam birde saraçhaneye gidicem bebek arabalarıyla ilgili fikir edinicem gerci kafamda var ama yine de öncelikle göz gezdireim dedim sonra beğenicem koçiş alıcak :) sen baktı n mı hiç b,işeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?