Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar canım sıkılıyor yaa, etamin yapmaya karar verdim kızlar yiğenime, battaniye işleyeceğim kafam dağılır en azından ama örnek bulamıyorum üfff

Benimde çok canım sıkılıyor hayatım ya...
Bide belim çok ağrıyor, sandalye tepesinde koptu resmen..

çok güzelmiş canım , başka var mı renkli , cinsiyeti de belli değil ama ölçüleri de nasıldır bunun acaba:)

Benimde çok canım sıkılıyor hayatım ya...
Bide belim çok ağrıyor, sandalye tepesinde koptu resmen..

benim de belim arıyor yokh hafif kasık ağrım var çözemiyorum artık kendimi....

ayyy bayıldımm bunaaa........bnde yapcammm çok özendim...

yap canım zevkli oluyor etamin:)

anladım canım , artık öyle yapacağım sağol:)

dedim ya zuzu eminönünde bulabilirsin diye

görmedim afedersin

cnm bi türlü yazamadım cvbı sonrada atladım kusura bakma. büyük tuafiyelerde var artık keçe. renkli renkli hemde.

haftasonu ablamla gidices eminönüne hem biras bakınıcaz öyle hemde bundan alıcam birde saraçhaneye gidicem bebek arabalarıyla ilgili fikir edinicem gerci kafamda var ama yine de öncelikle göz gezdireim dedim sonra beğenicem koçiş alıcak :) sen baktı n mı hiç b,işeyler

cnm kraftın bi modelini beğenmiş babamız bakmış beğenmiş onu alcaz inş. ama benm pek gönlüm yok çok güzel harika bişi ama çok pahalı.....
oda takımı için 1 ay daha bekliyim diyorum beğendik sipariş vercez sadece odaya göre yaptırcaz. ufak tefek kıyaftler zaten alınıyor. ama bnm şuandaki takıntım biberonlar onlara bakıyorum sanırım avent alcam cam şişelerinden ama kararsz kaldım. kimi cam iyi dio kimiler plastik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…