- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.101
tanselim hoşgeldin yaww nasılsın nasıl oldun.kaynanan napıyor kız burada ev işini naptın slm söyle benden
tanselim hoşgeldin yaww nasılsın nasıl oldun.kaynanan napıyor kız burada ev işini naptın slm söyle benden
yokh naber kusum senın daha bata varmısya ben senınde yakın dıe heyecan yapmıstım sen daha ayın 31 falam dıyosun neyse gec olsunda guc olmasın artıkın
hoşgeldin canım nasılsın.aman o boya işini napıcaksak bende beyazda çokdoğal boya ile boyasaydın ve dibinde çok tutmadığın süreece 3 aydan sonrasına izin var diyolar
oyy maşallahhhhh annesiii:)) hadi bakalım ismini düşündünüzmü? esmanınkide erkek galibaa bu sene erkek senesiii sanırımmmm
zuzummmm valla döv beni , dayak at bana, hasta oldum zaten psikolojim iyi değil, kendimi toparlayamıyorum yaa....
doğal boya mı canım
iyim canım çok iyim sen nasılsın? doğal boya bulamadım loreal ile boyadım sonra da vicdan yaptım baktım hiç bişi olmaz yazıyordu doktorumada sordum ama ne bilim
valla dövücem seni kızıyorum ciddi ciddi yıpratma kendini bu kadar daha ne kadar olduki bak greenmoon hamile 2 sene beklemiş inş sen o kadar beklemezsin ama bunu allah ama yapma yazık sana da.. doğal boya bulamadım ;
kızlar kocam sayesınde cok guzel bır pazar gecırdım saolsun kac gunlerdır mıgdemden dolayı evdeydım koku duyunca cıkardıgım ıcın guzelcene gıyındım ayyy hamıle olmak cok guzel bı duygu sımdı altıma bol paca bı kot gıydım ustume gobusunde bebek resmı olan bı tsort ustunede hırka tabı onunu kapatmadım
bıara tabı carfura gıttık ben ogur ogur geberdım elımde poset ya cıkarırsam dıesonra esım bana dedıkı usucen nıe onun acık gezıyorsunkı dedı bende kırkanın modelı bu kapanmıyor dedım adam sonra nedese begenırsınız senın bukadar gobegın varmıydıya yoksa bılerekmı sısırdın dedı o ara koptun gaz var gaz dedımde sanırım kendımı baya 5 aylık olmus gıbı kaptırmısım
bıde arabaya bıderken 9 aylık gebe gıbı oturuk kalktıgımı fark ettım
AH BE ESMA BEN HAYATIMDA SİLİKTE OLSA GÖRMEDİM KIZ ONUAMA İNŞALLAH BİGÜN ONU BURDAN BENDE BAĞIRCAM BANA BURASI SİZLER O KADAR İYİ GELDİNİZKİ.EN SIKI DOSTUM KARDEŞİM OLDUNUZ BANA.İLK SİZE SÖYLERİM ZATEN TOPİĞİ DAĞITICAMMMMMMMMM AY SİZ BÖYLE SÖYLEYİNCE BENDE UMUTLANIYORUM.AMA KARNIM AĞRIYOR OLMIYCAĞINI BİLİYORUM.AMAN BU HAFTA MORALİMİ BOZULMIYCAM HİLALİM HAMİLE Bİ ARK DAHA HAMİLEYDİ KIZI OLCAKMIŞ BEN KIZ MANYAĞIM
kızlar bişey söylücem ama gülmeyin markofoni den alışveriş yapan varmı ben cumartesi günü bebedor dan biberon aldımbakın sizde çok güzeldi aldım napayım
slm canlarım ohh 10 dak gecmısı okuyorum vallahı anca bıttı benım serfıkım yıne bunalımlara gırmıs ve rabbımı kusturmenden korkuyorum cnm aman dıkkat et ası ve nankor olma cumlelerımı sakında yanlıs anlama senı sevdıgımden dıyorum senın yllarından gectıgım ıcın dıorum bak topıktekılere kımse bebegnı rahatlıkla almadı gobusıne herkezın ah vah dencek bır hayat hıkayesı ve bebeksız gecırmıs oldugu coookk ayları var cnm arkadasım
evet diyorum tatlımm :)) hatta yorumumuda yazdımmm inşallah okumuşsundur?
Yaaaaaaa ne zaman ben giremesem çeneniz düşüyor amaaaa, burda dursam yazmaz kimse :)
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz, özledim sizi :)
Serfik çık şu depresyondan yitter ya bebek mahsus gelmiyor valla bak sana söyliyim
Haticem o teste iyi bak çift çizgi gössterecek sana ben inanıyorum bu ay :)
Ben iyice karıştım ateş tabloma göre yumurtam 20 sinde çatlamış,
21inde doktor çatlamış demişti ama o kdr yakın olsa daha çalışmaya devam et demezmiydi???
Artık bunun için geçmiş dedi?
Yok derdim bat günümü kestirememek, acaba kaçında beklesem bilmiyorum,
31'inde bi test yapim diyorum ama ne olur ne olmaz alışkanlık yaptı zaten
iyim canım çok iyim sen nasılsın? doğal boya bulamadım loreal ile boyadım sonra da vicdan yaptım baktım hiç bişi olmaz yazıyordu doktorumada sordum ama ne bilim
sağol canım darısı başına inş. Allah'ın iziniyle teoman toprqak olacak
valla dövücem seni kızıyorum ciddi ciddi yıpratma kendini bu kadar daha ne kadar olduki bak greenmoon hamile 2 sene beklemiş inş sen o kadar beklemezsin ama bunu allah ama yapma yazık sana da.. doğal boya bulamadım ;
delıyaa heehh adını andınya tamam artık kesın gunum kotu geccekNabayım senın bat tarıhını beklıyorum heyecanla
Evı ısımı sımdık soyle soylıyım esım bayramda kurban kesmek ıstıyor eger bayrama kadar tasınsaydık kurban kesemezdım dedı bende tmm dedım kısmetse kurban keselım ben cok agır ayak olmadan 1 2 ay ıcınde tasınıcaz hayırlısıyla ev bulunca ıns
iyim canım çok iyim sen nasılsın? Doğal boya bulamadım loreal ile boyadım sonra da vicdan yaptım baktım hiç bişi olmaz yazıyordu doktorumada sordum ama ne bilim
sağol canım darısı başına inş. Allah'ın iziniyle teoman toprqak olacak
valla dövücem seni kızıyorum ciddi ciddi yıpratma kendini bu kadar daha ne kadar olduki bak greenmoon hamile 2 sene beklemiş inş sen o kadar beklemezsin ama bunu allah ama yapma yazık sana da.. Doğal boya bulamadım ;
hala gıcıksa bayramda görüncektim kız
Hayırlısı olsun hayatım
bi kayboldum kaç sayfa atlamışsınız maşallah maşallah
favourite oğluşum iyidir inş. çoçum cmtesiden sonra çok yoruldu uyuyo sanırım
zuhal iyi olmana sevndm cnm arada ses ver.
rose ne yaptı acaba? iyi haberlerle gelir inş.
hatice biberonda tamam şimdik gelsin bebiş hayırlısıyla sennde içine doğmuş bak. biz yolu yarıladığımz halde biberon almadık daha
krital bebek hoşgeldin güle güle cnm yetişemedm sana. ewet benmde paşam geliyor. aden tuğra olcak ismi inş.
yokh sana bayılıyorum hep böle pozitif ol enerjime enerji katıyosun.
torunu olcakya cenesını tutmaya basladı bıraz yada tasıncagımı bıldıgı ıcın sukunette dıyelım devamlı esıme soruyormus ev bakmaya basladınızmı dıe
ayy nekadar kotu nısanlıyken ve evlıyken delı gıbı yapıp borc odedıgım evı bırakıp kıralık eve cıkıcam hemde bu evden bes kurus gelmeden bırakıp gıdıcem ahhh ahhh ıcıme kokuyor da sabır selamet
Canımmm, sizler iyiki varsınız daha pozitif oluyorum sayenizde,
Bebişlerinizin haberlerini alarak seviniyorum
Benim çatlak annem geçen pazara gitmiş tezgahta tulumları görünce dayanamayıp bi tane almış
Bi de saklıyo benden yakaladım odasında bu ne dedim,
Şey kem küm ..
Nasılsa olmıcakmı bi tane dayanamadım aldım işte dursun demezmi
Doğmamış çocuğa don biçmekse konu o konuda bir numarayızdır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?