Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tanselim hoşgeldin yaww nasılsın nasıl oldun.kaynanan napıyor kız burada ev işini naptın slm söyle benden

delıyaa heehh adını andınya tamam artık kesın gunum kotu geccek nabayım senın bat tarıhını beklıyorum heyecanla
evı ısımı sımdık soyle soylıyım esım bayramda kurban kesmek ıstıyor eger bayrama kadar tasınsaydık kurban kesemezdım dedı bende tmm dedım kısmetse kurban keselım ben cok agır ayak olmadan 1 2 ay ıcınde tasınıcaz hayırlısıyla ev bulunca ıns

kızlarr bi sayfa buldum 1 haftadır bu sayfayla uğraşıyorum Online Makeover - Virtual makeover, Makeup, Celebrity Hairstyles, Sunglasses - TAAZ diye bi sayfa giriosunuz bir tane makyajsız saçlar at kuyruğu toplanmış vesikalık tarzıçekilmiş resminizi yüklüyorsunuz....sonraaa resim üzerinde ayarlamalar yapıyorsunuz(sayfa resimli anlatıyor zaten) sonra fontedeni, allık,far,rimel,ruj,pudra,göz altı kremi allah ne verdiyse yüzünüze makyaj yapıyorsunuz inanın çok gerçekci duruyor ve sonra 264 tane saç modelini istediğiniz tarzda seçip resminize eklyorsunuz..8-15 arası saç renginide seçiyorsunuz:))
sayfadaki amaç şu.. aslında kozmetik satan bi firma onlarca markalı ürünleri deneyipte almanı sağlıyor mesela ruj seçtin ilk önce resimden dudağına sürüyorsun eğer beeğenirsen satın al butonu var ona basıp ürünü alıyorsun :)) çok eğlenceliiii kendime bi saç modeli seçtim uyguladım oşuma gitti bayrama yakın zamanda kuaföre gidip aynısını yaptırıcam :))

yokh naber kusum senın daha bata varmısya ben senınde yakın dıe heyecan yapmıstım sen daha ayın 31 falam dıyosun neyse gec olsunda guc olmasın artıkın

yokh naber kusum senın daha bata varmısya ben senınde yakın dıe heyecan yapmıstım sen daha ayın 31 falam dıyosun neyse gec olsunda guc olmasın artıkın

Evet bitanem yaa sorma ben daha beklemelerdeyim,
En erken 30-31 tatlım valla 1 hafta daha bekleyeceğiz,
Gerçi benim bu ay yılan hikayesine döndü yumurtamın çatlama olayı pek umudum yok ama olsun,
Yinede sıfır değil :)

hoşgeldin canım nasılsın.aman o boya işini napıcaksak bende beyazda çok doğal boya ile boyasaydın ve dibinde çok tutmadığın süreece 3 aydan sonrasına izin var diyolar

iyim canım çok iyim sen nasılsın? doğal boya bulamadım loreal ile boyadım sonra da vicdan yaptım baktım hiç bişi olmaz yazıyordu doktorumada sordum ama ne bilim

oyy maşallahhhhh annesiii:)) hadi bakalım ismini düşündünüzmü? esmanınkide erkek galibaa bu sene erkek senesiii sanırımmmm

sağol canım darısı başına inş. Allah'ın iziniyle teoman toprqak olacak

zuzummmm valla döv beni , dayak at bana, hasta oldum zaten psikolojim iyi değil, kendimi toparlayamıyorum yaa....

doğal boya mı canım

valla dövücem seni kızıyorum ciddi ciddi yıpratma kendini bu kadar daha ne kadar olduki bak greenmoon hamile 2 sene beklemiş inş sen o kadar beklemezsin ama bunu allah ama yapma yazık sana da.. doğal boya bulamadım ;

kızlar kocam sayesınde cok guzel bır pazar gecırdım saolsun kac gunlerdır mıgdemden dolayı evdeydım koku duyunca cıkardıgım ıcın guzelcene gıyındım ayyy hamıle olmak cok guzel bı duygu sımdı altıma bol paca bı kot gıydım ustume gobusunde bebek resmı olan bı tsort ustunede hırka tabı onunu kapatmadım
bıara tabı carfura gıttık ben ogur ogur geberdım elımde poset ya cıkarırsam dıe sonra esım bana dedıkı usucen nıe onun acık gezıyorsunkı dedı bende kırkanın modelı bu kapanmıyor dedım adam sonra nedese begenırsınız senın bukadar gobegın varmıydıya yoksa bılerekmı sısırdın dedı o ara koptun gaz var gaz dedımde sanırım kendımı baya 5 aylık olmus gıbı kaptırmısım
bıde arabaya bıderken 9 aylık gebe gıbı oturuk kalktıgımı fark ettım

Zuhal'cim 4 aydan sonra sorun olmaz diyormuş doktorların çoğu

kılzar ben bunu yapmak istiyorum.. kapı süsü int. fiyatı çok pahalı yazık o kadar vermem ben kendim yaparım büyük büyük zevkle yeteneğimde var ama bu keçe gibi kumaşdan yapılmış nerden bulabilrim..

Kızzz sen yine hamileyken öylesin, gayet normal yani
Geçen ay ben ortada bişey yokken acabaaaaaaa yaaa hamileysem diye oturuşum bile değişmişti, yavaş yavaş
Düz ayakkabılar giyip tin tin dolanıyodum, hahaha
Bu ay daha iyiyim valla giydim çizmeleri koca topuklarla dolaşıyorum, aaaaa nereye kdr :)
Hem bu 14 gün bebeğin dış etkenlerden etkilenmediği süreymiş
Zaten ortada bebek bile yok daha noktaaaaaaa
Ay ne mantık ya
Bazen kendime çok gülüyorum

hahahayyyy senin de içine doğmuş bak hamişsin kızım sennnnnnn :):):)

yok canım yaa asla isyan etmiyorum , stresten kurtulmam lazım onu bi halledebilsem kendime sinirleniyorum , sürekli Rabbime yalvarıyorum , tevekkül ediyorum ama psikolojim bozuk herşeye sinirlenir oldum , stres çok fazla dua edin ne olur kurtulayım şu stresten

evet diyorum tatlımm :)) hatta yorumumuda yazdımmm inşallah okumuşsundur?

kumadım güzelim yaa bulamadım da

yokh çıkmayı beceremiyorum ki yaaa kurtulamıyorum şu stresten bağırsaklarım çoştu yine manyadım iyice ben....

haklısınnnnnnnnnnnnnn, kendimi dövmek istiyorum( çok tutmasaydın canım o zaman kafanda

Bu ay bebiş yoksa bende şöyle bir güzel saçımı boyayım bari,
Ohh rahat rahat :)
İşte hamile kalamamış olmanın en güzel tarafı da bu heralde :)

hala gıcıksa bayramda görüncektim kız
Hayırlısı olsun hayatım

hımm sen kendin boyadın kuaförlerde var canım.gitmeden bikaç gün önce söyle kuaföre getiriyorlar onunla boya ve dibinide az beklet

hala gıcıksa bayramda görüncektim kız
Hayırlısı olsun hayatım

torunu olcakya cenesını tutmaya basladı bıraz yada tasıncagımı bıldıgı ıcın sukunette dıyelım devamlı esıme soruyormus ev bakmaya basladınızmı dıe
ayy nekadar kotu nısanlıyken ve evlıyken delı gıbı yapıp borc odedıgım evı bırakıp kıralık eve cıkıcam hemde bu evden bes kurus gelmeden bırakıp gıdıcem ahhh ahhh ıcıme kokuyor da sabır selamet

bi kayboldum kaç sayfa atlamışsınız maşallah maşallah
favourite oğluşum iyidir inş. çoçum cmtesiden sonra çok yoruldu uyuyo sanırım
zuhal iyi olmana sevndm cnm arada ses ver.
rose ne yaptı acaba? iyi haberlerle gelir inş.
hatice biberonda tamam şimdik gelsin bebiş hayırlısıyla sennde içine doğmuş bak. biz yolu yarıladığımz halde biberon almadık daha
krital bebek hoşgeldin güle güle cnm yetişemedm sana. ewet benmde paşam geliyor. aden tuğra olcak ismi inş.
yokh sana bayılıyorum hep böle pozitif ol enerjime enerji katıyosun.

Canımmm, sizler iyiki varsınız daha pozitif oluyorum sayenizde,
Bebişlerinizin haberlerini alarak seviniyorum
Benim çatlak annem geçen pazara gitmiş tezgahta tulumları görünce dayanamayıp bi tane almış
Bi de saklıyo benden yakaladım odasında bu ne dedim,
Şey kem küm ..
Nasılsa olmıcakmı bi tane dayanamadım aldım işte dursun demezmi
Doğmamış çocuğa don biçmekse konu o konuda bir numarayızdır yani

iyi ozaman akıllındı desene biraz.evi düğünü herşeyi biz yaptık eşimle halada bitmedi yani ödüyoruz.evde doğalgaz bile yoktu odereceden.ama şimdi eşim başka eve çıksa gözüm hiçbişeyi görmez.huzurum olsunda sıfırdan çalışırız yaparız yine herşeyi ama ayrılmaz anasından.kaynanm yoktu bir aydır cumartesi geliyormuş Bende bayramda olmıycak diye sevinmiştim kursağımda kaldı

aılecek bır numarayız dıyosun yanı hmmm sanırım anasıda danasıda aynı oluyonuz bende okdar dusunmustum ayyy bızım bu yokh kıme benzıyor boyle dıye
meger hınk demıs anasının burnundan dusmus bakın hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…