- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.161
cnm kraftın bi modelini beğenmiş babamız bakmış beğenmiş onu alcaz inş. ama benm pek gönlüm yok çok güzel harika bişi ama çok pahalı.....
oda takımı için 1 ay daha bekliyim diyorum beğendik sipariş vercez sadece odaya göre yaptırcaz. ufak tefek kıyaftler zaten alınıyor. ama bnm şuandaki takıntım biberonlar onlara bakıyorum sanırım avent alcam cam şişelerinden ama kararsz kaldım. kimi cam iyi dio kimiler plastik.
sağol canım , sende başla bak stres atarız:)
hhaahay bizim babamızda kraftı begendi hatta tartıştık e-bebekde indirime girmiş alıcaktı ben dedim ki daha erken falan die :) ama bak kraft iyi değilmiş çabuk bozuluyormu birde çok hantal benim beğendiklerimde pahalı görümcem kendine almış 1,200 den 800TL ye almış saraçhaneden indirimyapıyorlarmış haberin olsun ben sadece beşik alıcam zaten 1 yaşına kadar benimle aynı yerde yatar o yüzden oda almıcam
çocuk odasına da boydan boya gömme dolap yaptırıcam hem onun için hem bizim için oda şimdilik istemiyorum zaten taşınıcaz yeni eve göre alırız
Yaa deliricem kızlar ateş tablosundan anlayan varmı, bişe sorucam???
cnm hiç anlamıyorum ki... aman boşver tabloyu falan takip etmeyn artık. hem bugnki hissin gerçektr belki:)
Evet yaa belli olmaz,
Yok doktorun dediğiyle tablom sanki çelişiyo ve bende bu yüzden batımı tam hesaplayamıyorum
Sana şöyle sorayım peki,
Diyelim dün yumurtan çatlamış, ovulasyon dün bitmiş, bugün girdiğin ilişkinin faydası olur mu sence?
ewet cnm olur.:) ymurta çatladıktan önce veya sonra ne zaman dölleneceği belli olmaz. önmli olan 32 saati geçirmemk.
Hah işte burda çelişiyor,
doktora 21 ekimde gittim, ateş tablosuna göre 20 ekimde çatlamış gözüküyor yumurtam
ama kadın bana bu artık geçmiş çatlamış dedi :S
cnm doktor n zaman çatladığını bilemezki. çatlamış bitmiş diyebilir ama ne kadr zaman geçtiğni bilmz. takılma sen oralara.
kızlar ofisin kapısının önünde yavru kedi buldum biraz önce.yeni doğmuş,minicik bişey.nasıl ağlıyor anlatamam.içim eridi.süt de verdim.annesi bırakıp gitmiş.ne anneler var görüyosunuz dimi! biz burda bebiş bebiş diye deliriyoruz!elalem bebişini aç susuz bırakıp gidiyor:)))
Günaydın Kızlarrr, günaydın Haticem,
nası yani kırmızılar mı geldi ?
ayy bekleyin benide anacım 5-6 gün sonra bende geliyorum yanınıza :)
evet canım.inşallah sen bize katılmazsın
kısmet tatlım, katılırsam da sağlık olsun, anca beraber kanca beraber,
üzülmek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?