Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hhaahay bizim babamızda kraftı begendi hatta tartıştık e-bebekde indirime girmiş alıcaktı ben dedim ki daha erken falan die :) ama bak kraft iyi değilmiş çabuk bozuluyormu birde çok hantal benim beğendiklerimde pahalı görümcem kendine almış 1,200 den 800TL ye almış saraçhaneden indirimyapıyorlarmış haberin olsun ben sadece beşik alıcam zaten 1 yaşına kadar benimle aynı yerde yatar o yüzden oda almıcam
çocuk odasına da boydan boya gömme dolap yaptırıcam hem onun için hem bizim için oda şimdilik istemiyorum zaten taşınıcaz yeni eve göre alırız

hee buarada bebek biboronu için 0-6 y cam kullan daha sağlıklı 7. aydan sonra plastik alırsın o aydan sonra kendide tutup içebiliyorlar ya cam ağır olur hem tutamaz ama ilk 6 ay cam al plastik ne kadar avent olsada plastik cam kadar sağlıklı değil bağışıklık sistemi daha zayıf oluyor ben ilk 6 ay cam alıcam

dee oralara gitmekte bnm gözümde büyüyo cnm ya:) artık ne yaparsa yapsın valla kendi haline bıraktım ben onu. hevesini kırmak istemiyom yapsın istediği herşeyi :)
herşey gönlüne göre olsun inş.

Yaa deliricem kızlar ateş tablosundan anlayan varmı, bişe sorucam???

cnm hiç anlamıyorum ki... aman boşver tabloyu falan takip etmeyn artık. hem bugnki hissin gerçektr belki:)

Evet yaa belli olmaz,
Yok doktorun dediğiyle tablom sanki çelişiyo ve bende bu yüzden batımı tam hesaplayamıyorum
Sana şöyle sorayım peki,
Diyelim dün yumurtan çatlamış, ovulasyon dün bitmiş, bugün girdiğin ilişkinin faydası olur mu sence?

ewet cnm olur.:) ymurta çatladıktan önce veya sonra ne zaman dölleneceği belli olmaz. önmli olan 32 saati geçirmemk.

bi cvp yazayım derken 2 kere yazmışım.
cnm işin özü yumurta çatladıktan sonra 32 saat içinde döllenir:)

Son düzenleme:
ewet cnm olur.:) ymurta çatladıktan önce veya sonra ne zaman dölleneceği belli olmaz. önmli olan 32 saati geçirmemk.

Hah işte burda çelişiyor,
doktora 21 ekimde gittim, ateş tablosuna göre 20 ekimde çatlamış gözüküyor yumurtam
ama kadın bana bu artık geçmiş çatlamış dedi :S

Hah işte burda çelişiyor,
doktora 21 ekimde gittim, ateş tablosuna göre 20 ekimde çatlamış gözüküyor yumurtam
ama kadın bana bu artık geçmiş çatlamış dedi :S

cnm doktor n zaman çatladığını bilemezki. çatlamış bitmiş diyebilir ama ne kadr zaman geçtiğni bilmz. takılma sen oralara.

cnm doktor n zaman çatladığını bilemezki. çatlamış bitmiş diyebilir ama ne kadr zaman geçtiğni bilmz. takılma sen oralara.

İyi o zmn bilemezse daha içim rahatladı :)
Çünkü öyle bi söylediki hani çok zmn geçmiş üstünden gibi,
Öyle olunca erken yumurtladım sandım :)
Gerçi bu tablonun gösterdiği tarihte ovulasyon testleri negatifti,
Ay hiçbişeye güvenemiyorum bu ay böyle saçmalıklarla geçti, test mest yalan
1 hafta daha bekleyip bi deneme yapıcam :)

dogru söze ne denir...

Günaydın Kızlarrr, günaydın Haticem,
nası yani kırmızılar mı geldi ?
ayy bekleyin benide anacım 5-6 gün sonra bende geliyorum yanınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…