Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayyy anasıda danasıda demısken aklıma serfık geldı yok kendı boylede danası ne olur bunun ben kestıremıyorum ZUHALLL emınmısın hala serfıkın danası ogluna alma konusunda

markofoniye baksana cam alın plastik almayın Tırnak makasları falan var. Hoşuma gitti kız napayım hamiş çok etrafımda kasımda yeğenim doğum yapcak ona götürürüm ilginç şeyler olunca alıyorum bazen ama çok güzeller nabimmm

ayyy anasıda danasıda demısken aklıma serfık geldı yok kendı boylede danası ne olur bunun ben kestıremıyorum ZUHALLL emınmısın hala serfıkın danası ogluna alma konusunda

hıhhhh alacak tabiki nerden bulacak benim kızım gibisini:)

kızlar ofisin kapısının önünde yavru kedi buldum biraz önce.yeni doğmuş,minicik bişey.nasıl ağlıyor anlatamam.içim eridi.süt de verdim.annesi bırakıp gitmiş.ne anneler var görüyosunuz dimi! biz burda bebiş bebiş diye deliriyoruz!elalem bebişini aç susuz bırakıp gidiyor:)))

Şu öğle yemeğinden dönüşleri hiç sevmiyorum, direk uyku modu yaaaa ..
Yataklar yastıklar üçüşuyo gözümün önünde şuanda.....

yemeğimizi yedik geldik....

pıtırcığımnda karnı doydu sanırım çok kuvettli bi tekme yedim sanki
büyüyo benm erkekim ayy çok mutlu oldum yaa allahım hepinize yaşatsın inş.

yemeğimizi yedik geldik....

pıtırcığımnda karnı doydu sanırım çok kuvettli bi tekme yedim sanki
büyüyo benm erkekim ayy çok mutlu oldum yaa allahım hepinize yaşatsın inş.

afiyet olsun benim tombişime.o yesin yesin büyüsün ki ben de şişko bücürüğümü yiyim:)

Ayyyy az önce içime sanki hamileyim gibi bi his doğdu
Ama nası bi his anlatamam böyle böğürdü kulağıma resmen

Şimdi geçti ama değilim kesin

afiyet olsun benim tombişime.o yesin yesin büyüsün ki ben de şişko bücürüğümü yiyim:)

ay yerim ben tekmesini amin canım aminnnnnnnnnnnnnn

Ayyyy az önce içime sanki hamileyim gibi bi his doğdu
Ama nası bi his anlatamam böyle böğürdü kulağıma resmen

Şimdi geçti ama değilim kesin

mutluluğu sizle paylaşmak daha bi mutlu ediyo beni iyiki burdayım ve burdasınız.
yokh o sese kulak ver cnm inş doğru söylüyodur.

mutluluğu sizle paylaşmak daha bi mutlu ediyo beni iyiki burdayım ve burdasınız.
yokh o sese kulak ver cnm inş doğru söylüyodur.

Evet canım, kesinlikle sizlerde iyiki varsınız,
Herşeyimi paylaşabildiğim dostlarım,
İnşallah gebelik haberimi de avaz avaz ilk size vereceğimmmmmmmmm

kızlar ben mantar olmuşum yaaa ctesi doktora gittim ilaç verdi hala geçmedi

Aaa hayırdır canım nerende var mantar

zuhal esmaaa kızlar 2li testteki serbest hcg ve papp-a değerlerinizi yazarmısınız benim sonuçlar çıkmış ama 1/xxx gibi değerleri doktora gösterip öğreneceğim o yüzden şimdi aklıma takıldı

zuhal esmaaa kızlar 2li testteki serbest hcg ve papp-a değerlerinizi yazarmısınız benim sonuçlar çıkmış ama 1/xxx gibi değerleri doktora gösterip öğreneceğim o yüzden şimdi aklıma takıldı

cnm test sonuçlarım evde hatırlamıyorum onları ama 1/300 üstündeyse değerlr korkma gayet normaldir demek o. 1/xxx değerler risk tahminiymiş. doktorum bana 300 altındakilerde şüphe var diyip 3 ve 4 lü yapıyoruz demişti. bnm değerler 1/ 17940 gbi çıkmıştı yanlış hatrlamıyorsam.

işte o 1/xxx değerlerimi doktora gidip öğrenecekmişim
o da ya yarın yada çarşamba gününe merak ettim de o yüzden sordum

kızlar canım sıkılıyor yaa, etamin yapmaya karar verdim kızlar yiğenime, battaniye işleyeceğim kafam dağılır en azından ama örnek bulamıyorum üfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…