Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar merhaba
öncelikle yeni hamileler gödüm gözünüz aydın allah tamamına erdirsin
sorunlu hamilelere allahım kucağına almayı nasip etsin
ve biz bekleyenlere tez zamanda nasip etsin

kaç gündür yokum 1 saattir geçmiş okudum

Merhabaa hoşgeldin

Aminn inşallah cnm beklemedeyiz inş hayırlı haberler alacağızz..

canım sıkılıyor çoook feciiiiiiii
hava zaten kapalı bide perdelerimi açamıyorum malesef offffffffffffffffffffffffffffff
ustalar camımın dibinde (ısı yalıtım yapıyolarda) sanki gece gibi ev çooooooooooook sıkıccıııııı

Olsun yaaa, en azından evdesin cnm tadını çıkar :)

hoşgeldin erenayefe:)

bizim yerimize şöyle koltuğa uzanıp battaniye altına girip uyur musun:)

kızlar yaa benim göğüsleri halen ağrıyor sizce neden?

Olsun yaaa, en azından evdesin cnm tadını çıkar :)

ben mütemadiyen evdeyim (ev hanımıyım )
gezmeye gitmediğim zamanda hep evdeyim
ama karanlık ruhum daraldı ben perde açmadan oturamam
sen çalışıyorsun sanırım çok az girebiliyorum daha yeni tanıyorum herkesi

özendirmeyeyim ama ;
şuanda evim sıcacık ve ben battaniyenin altındayım kucağımda bilgisayarım ooooo keyifteyim
dün yoruldum ama bugün yayılıyorum eşim uyuyor iş te yapamıyorum

özendirmeyeyim ama ;
şuanda evim sıcacık ve ben battaniyenin altındayım kucağımda bilgisayarım ooooo keyifteyim
dün yoruldum ama bugün yayılıyorum eşim uyuyor iş te yapamıyorum

ohh ne güzel valla tadını çıkar keşke bende evde olup uyusam gözlerimi açamıyorum

senib de başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiş be güzelim:)) hadi inşallah bu ayı sağ salim geçirirsin de bir an önce bebiş gelsin artık

senib de başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiş be güzelim:)) hadi inşallah bu ayı sağ salim geçirirsin de bir an önce bebiş gelsin artık

aynen öyle canım, doktor temmuzda akıntın çok iyi çalış dedi, bir grip olmuşum yumurtamın çatladığı gün acayip sancım oldu ama değerlendiremedim malesef bişeyler mutlaka oluyor bana yaaa Allahtan tabiki belki olsa hayırlısı olmayacak sağlıksız olacak ama bu ay kendime iyi bakmam lazım sanırım bünyem zayıf , nazar mı değdi ne:):):)

ayyyyyyy ıhlamur ve kek.keşke orda olsaydım.dinlenmeye öyle bir ihtiyacım varki!benim yerime de kekleri ye,ıhlamuru iç:))afiyet olsun canım benim:))

yok ben yemeyeyim zaten iri kıyım bi bayanım bide hormon ilacları yakında sumo güreşlerine giderim
ben sizi davet ediyorum buyrun gelin:13:

evet tatlım senin sıpa da o yüzden gelmiyo!!!bu annem hep hasta,daha kendine bakamıyo da bana nasıl bakacaaaaak diyo:)) hep söylüyorum sana!önce stressden uzak dur.bol bol vitamin al.kendine çok dikkat et.bak göreceksin bebiş koşa koşa gelecek ozaman!

Serpil kızz bak ben bu ay incir kürü falan denedim hoş düzenli çalışma yapamadık ama işe yaradı mı bilmiyorum
Eğer yaramadııysa önümüzdeki ay senle bal tarçın çörek otu yapalım pek methediyolar bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…