- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.281
rose ne yaptı acaba
kızlar merhaba
öncelikle yeni hamileler gödüm gözünüz aydın allah tamamına erdirsin
sorunlu hamilelere allahım kucağına almayı nasip etsin
ve biz bekleyenlere tez zamanda nasip etsin
kaç gündür yokum 1 saattir geçmiş okudum
canım sıkılıyor çoook feciiiiiiii
hava zaten kapalı bide perdelerimi açamıyorum malesef offffffffffffffffffffffffffffff
ustalar camımın dibinde (ısı yalıtım yapıyolarda) sanki gece gibi ev çooooooooooook sıkıccıııııı
kızlar merhaba
öncelikle yeni hamileler gödüm gözünüz aydın allah tamamına erdirsin
sorunlu hamilelere allahım kucağına almayı nasip etsin
ve biz bekleyenlere tez zamanda nasip etsin
kaç gündür yokum 1 saattir geçmiş okudum
canım sıkılıyor çoook feciiiiiiii
hava zaten kapalı bide perdelerimi açamıyorum malesef offffffffffffffffffffffffffffff
ustalar camımın dibinde (ısı yalıtım yapıyolarda) sanki gece gibi ev çooooooooooook sıkıccıııııı
Olsun yaaa, en azından evdesin cnm tadını çıkar :)
özendirmeyeyim ama ;
şuanda evim sıcacık ve ben battaniyenin altındayım kucağımda bilgisayarım ooooo keyifteyim
dün yoruldum ama bugün yayılıyorum eşim uyuyor iş te yapamıyorum
ohh ne güzel valla tadını çıkar keşke bende evde olup uyusam gözlerimi açamıyorum
stres yok , stres yok:):):) sanırım bende grip olacağım offf yaaa her ay bişey çıkıyor bebekte bu yüzden gelmiyor,
haziranda başladık çalışmalara tatile gittik sıcaktan doğru düzgün çalışamadık sinirlendim stres yaptım olmadı.....
temmuzda tam yumurtlama zamanım aşırı grip oldum yine olmadı..........
ağustos , mübarek ramazan çalıştık yine aşırı yorguluk stres iki kere adet oldum düzen bozuldu yine olmadı.........
eylül , bağırsak sendromu yaşadım yine olmadı..........
ekim de devam etti bağırsaklar yine olmadı.............
bu ay bari bişey olmasın bir tek bebek olsun yaaaaaaaaa..............
buyrun beraber yayılalım ıhlamur demledim kek yaparım hizmet ederim sizde dinlenirsinizzz
senib de başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiş be güzelim:)) hadi inşallah bu ayı sağ salim geçirirsin de bir an önce bebiş gelsin artık
buyrun beraber yayılalım ıhlamur demledim kek yaparım hizmet ederim sizde dinlenirsinizzz
ayyyyyyy ıhlamur ve kek.keşke orda olsaydım.dinlenmeye öyle bir ihtiyacım varki!benim yerime de kekleri ye,ıhlamuru iç:))afiyet olsun canım benim:))
aynen öyle canım, doktor temmuzda akıntın çok iyi çalış dedi, bir grip olmuşum yumurtamın çatladığı gün acayip sancım oldu ama değerlendiremedim malesef bişeyler mutlaka oluyor bana yaaa Allahtan tabiki belki olsa hayırlısı olmayacak sağlıksız olacak ama bu ay kendime iyi bakmam lazım sanırım bünyem zayıf , nazar mı değdi ne:):):)
yok ben yemeyeyim zaten iri kıyım bi bayanım bide hormon ilacları yakında sumo güreşlerine giderim
ben sizi davet ediyorum buyrun gelin:13:
çok sağol canım.inşallah geliriz birgün:)1 dilim ye bari.yoksa burda benim biyerlerim düşecek:))
sizimi kırayım tamam ha 1 kilo eksik ha1 kilo fazla kalanını da ustalara vereyim bariiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?