- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.301
ver ver,mideleri bayram düğün yapsın bari:)) bu arada ellerine sağlık canımcım:)
evet tatlım senin sıpa da o yüzden gelmiyo!!!bu annem hep hasta,daha kendine bakamıyo da bana nasıl bakacaaaaak diyo:)) hep söylüyorum sana!önce stressden uzak dur.bol bol vitamin al.kendine çok dikkat et.bak göreceksin bebiş koşa koşa gelecek ozaman!
Serpil kızz bak ben bu ay incir kürü falan denedim hoş düzenli çalışma yapamadık ama işe yaradı mı bilmiyorum
Eğer yaramadııysa önümüzdeki ay senle bal tarçın çörek otu yapalım pek methediyolar bunu
sen bebiş bekleyenlerdenmisin yoksa hamilelerdenmi daha tamamen tanıyamadım kusura bakma
Bende kek ve ıhlamur istiyorum
Bende kek ve ıhlamur istiyorum
rica ederim canım.ben bebiş bekleyenlerdenim şimdilik.inşallah allahım nasip eder de en kısa zamanda hamilelerden olurum:)sen?
inşallah allahım çabalarımızın sonuçlarını hemen göstersin sağlıklı bebeklerimiz olsun
inşallah canım.allahım her zaman hayırlısını versin,bebişlerimize kavuştursun bizleri!bu arada aklım kekte kaldı gerçekten.aşeriyomuyum neyim:)))
Kızlar ben geldim... Az önce haberlere göz attım van'daki enkazlardan birinde 47 saat sonra 14 günlük bebek çıkarılmış canlı olarak şok oldum...Rabbim sen çok büyüksün
Kendimi çok kötü hissediyorum salak gibi kendimi umutlandırdım bayram geliyor bu sefr kaçmıcam kimseden diyodum yine olmadı.nefret ediyorum
amiiiiiiiiiiiiin inşallah aşeriyorsundur ya bu kadar seviyorsanız buyrun ne çeşit istiyorsanız (kakaolu,cevizli,tarçınlı,üzümlü cevizli vsvs)
hııııııııııııııııı ay hepsi hepsi.hangi şehirdesin sorması ayıp
evet canım yaa içecek suyu varmış öldürmeyen Allah öldürmüyor işte en büyük kanıtı....
haticemmm takma bitanem kafana yaaa bana da srarlar kesin görümcem hamile yaaa sende yok mu diye , dün zaten sinir oldum eşimin yengesine kombi mi yakıyorunuz akşamları ne gerek var çocuk yok ki sizde dedi, atlayacaktım üstüne gıcık şey
kocaeli etrafımdan çok iyi kek yaptığım söyleniriddialıyım haaaaa
ya kızlar bırakın milleti artık!o ne dedi,bu ne diycek!ne derlerse desinler!sizin yaşadığınız sıkıntıları onlar da yaşıyomu sanki!!üzülüyosunuz,olan size oluyor,kimseye değil!!!
anaaaam çok uzaksın güzelim!ben taaaaaaaaa samsundayım((
Kendimi çok kötü hissediyorum salak gibi kendimi umutlandırdım bayram geliyor bu sefr kaçmıcam kimseden diyodum yine olmadı.nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?