Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayyy inşallah öyledir bu ay kendime iyi bakacağım ama şifayı kaptım sanrım burnum akıyor hapşuruyorum ve uyumak istiyorum

canım ben onu okudum da kiminde adet düzensizliği yapmış, erken adet olmuş kimisi korktum bende vazgeçtim dengem bozulur falan , koyver gitsin olacağına varsın yokh

Kızlar ben geldim... Az önce haberlere göz attım van'daki enkazlardan birinde 47 saat sonra 14 günlük bebek çıkarılmış canlı olarak şok oldum... Rabbim sen çok büyüksün

Kendimi çok kötü hissediyorum salak gibi kendimi umutlandırdım bayram geliyor bu sefr kaçmıcam kimseden diyodum yine olmadı.nefret ediyorum

inşallah canım.allahım her zaman hayırlısını versin,bebişlerimize kavuştursun bizleri!bu arada aklım kekte kaldı gerçekten.aşeriyomuyum neyim:)))

amiiiiiiiiiiiiin inşallah aşeriyorsundur ya bu kadar seviyorsanız buyrun ne çeşit istiyorsanız (kakaolu,cevizli,tarçınlı,üzümlü cevizli vsvs)

Kızlar ben geldim... Az önce haberlere göz attım van'daki enkazlardan birinde 47 saat sonra 14 günlük bebek çıkarılmış canlı olarak şok oldum... Rabbim sen çok büyüksün

evet canım yaa içecek suyu varmış öldürmeyen Allah öldürmüyor işte en büyük kanıtı....

Kendimi çok kötü hissediyorum salak gibi kendimi umutlandırdım bayram geliyor bu sefr kaçmıcam kimseden diyodum yine olmadı.nefret ediyorum

haticemmm takma bitanem kafana yaaa bana da srarlar kesin görümcem hamile yaaa sende yok mu diye , dün zaten sinir oldum eşimin yengesine kombi mi yakıyorunuz akşamları ne gerek var çocuk yok ki sizde dedi, atlayacaktım üstüne gıcık şey

ya kızlar bırakın milleti artık!o ne dedi,bu ne diycek!ne derlerse desinler!sizin yaşadığınız sıkıntıları onlar da yaşıyomu sanki!!üzülüyosunuz,olan size oluyor,kimseye değil!!!

ya kızlar bırakın milleti artık!o ne dedi,bu ne diycek!ne derlerse desinler!sizin yaşadığınız sıkıntıları onlar da yaşıyomu sanki!!üzülüyosunuz,olan size oluyor,kimseye değil!!!

aynen öyle canım onların tuzları kuru tabi, olmuyorsa Allah tan ötesi berisi var mı, tabi ben şuan bişeyim var mı yok mu bilmiyorum o da ayrı bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…