- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.321
Yaa ne çok kek dedinizz nasıl canım çekti çok kötüsünüzzzzz
aynen öyle canım onların tuzları kuru tabi, olmuyorsa Allah tan ötesi berisi var mı, tabi ben şuan bişeyim var mı yok mu bilmiyorum o da ayrı bi konu
ya kızlar bırakın milleti artık!o ne dedi,bu ne diycek!ne derlerse desinler!sizin yaşadığınız sıkıntıları onlar da yaşıyomu sanki!!üzülüyosunuz,olan size oluyor,kimseye değil!!!
canı veren de alan da Allah.herşeyin yerini,zamanını bilir elbet.bundan ötesi yok.biz elimizden geleni yapıcaz,moralimizi bozmıycaz,gerisini de ona bırakıcaz.Allahım bizi geri çevirmez.moralini bozma canım benim.kimseye laf düşmez.konuşanlara söyle gelip başınızı....töbe töbeeeeeeeee
tüüüh yaaaa neyse şu yan taraflarda kek resmi çıkıyo ordan idare etçen o zaman
yakınsan sen buyurrrrr
çokkk sıkıldımmm kızlar.... afakanlar bastı bni.
hatice sende bağlamışsın karalrı cnm yapma ama yaaa... bu konuda en tecrübeli sensin şimdi sen böle olursan diğerleri nasıl olmasın...
serpil o yengene sölee omu ödüyomuşda karışıyo ayy sinr oldum heee çatmaya adam arıyom zaten
erenayefe yernde olmak için neler vermezdm ahh ahhh...
favourite hayırdır kız bu ne istek acaba acabaa
zuhal bnde okudum haberi allahım büyük yaşatacağını yaşatıyo....
eveee gitmekkk istiyorummmmmmmmmm
keşke herşey seninde benimde söylediğim gibi olsa.geçen biri sende evlatlık alırsın alırsın dedi hemde beni bildiği halde. Kimse yarın ne olucağını veya evladının nasıl bi hayat yaşayacağını bilmiyor.bayadır böyle değildim ama bu ay bende kendimi ümitlendirdim neden bilmiyorum.sorun birilerinin bişey söylemesi değil benim içindekinin bişeyler söylemesi
canı veren de alan da Allah.herşeyin yerini,zamanını bilir elbet.bundan ötesi yok.biz elimizden geleni yapıcaz,moralimizi bozmıycaz,gerisini de ona bırakıcaz.Allahım bizi geri çevirmez.moralini bozma canım benim.kimseye laf düşmez.konuşanlara söyle gelip başınızı....töbe töbeeeeeeeee
çokkk sıkıldımmm kızlar.... afakanlar bastı bni.
hatice sende bağlamışsın karalrı cnm yapma ama yaaa... bu konuda en tecrübeli sensin şimdi sen böle olursan diğerleri nasıl olmasın...
serpil o yengene sölee omu ödüyomuşda karışıyo ayy sinr oldum heee çatmaya adam arıyom zaten
erenayefe yernde olmak için neler vermezdm ahh ahhh...
favourite hayırdır kız bu ne istek acaba acabaa
zuhal bnde okudum haberi allahım büyük yaşatacağını yaşatıyo....
eveee gitmekkk istiyorummmmmmmmmm
keşke herşey seninde benimde söylediğim gibi olsa.geçen biri sende evlatlık alırsın alırsın dedi hemde beni bildiği halde. Kimse yarın ne olucağını veya evladının nasıl bi hayat yaşayacağını bilmiyor.bayadır böyle değildim ama bu ay bende kendimi ümitlendirdim neden bilmiyorum.sorun birilerinin bişey söylemesi değil benim içindekinin bişeyler söylemesi
sen hem kekleri yap bisürü.canımı çektir burda.sonra da dalga geç haaaaaaaa((alacağın olsun.eve giderken çeşit çeşit kekler alıcam.:))))
olabiler nereye gelicem onu söyle yeterrrrrrrrr koşarım ben
bende bende bende,
çok ama çok sıkıldım resmen ruhum daraldı,
rabbim hayır etsin...
haticem, boş konuşan insan o kadar çok ki, torba değiller büzemiyosun...
Ne kadar can yakarlar onuda anlayabiliyorum,
rabbime dua etmekten başka çaremiz yok...
Gel kız bugün çok moralim bozuk zaten aylardır uğraştığım iş iptal olmuş
içesim var çok pis açalım bi küçük dağ yoluna çekeriz hayde atla gel
küçükmü :) bugün küçük kesmez beni misi yoluna arap şükrü açılmış oraya götür beni
misi yoluna
keşke imkanım olsa çeşit çeşit yapıp sizleri ağırlasam yada evlerinize yollasamama doğru söölüyosun ben biraz bencilim ben böööle yayılırken kimbilir sizler oooooooo nelerle uğraşıyonuz valla bilmem bence eniyi meslek ev hanımlığı ye yat gerisi boş zate 2 kişiyizzzz iş te az allah kocamdan razı olsun sen evimizde otur bensana bakarım aşkım dedi bende kabul ettim akılllı kadınım valla
tamam büyük açarız, ayıpsın,
evet balıklı bahçe, hergün fasıl oluyomuş orda, verdinmi damardan zuuum oluruz zummmmmm
keşke imkanım olsa çeşit çeşit yapıp sizleri ağırlasam yada evlerinize yollasamama doğru söölüyosun ben biraz bencilim ben böööle yayılırken kimbilir sizler oooooooo nelerle uğraşıyonuz valla bilmem bence eniyi meslek ev hanımlığı ye yat gerisi boş zate 2 kişiyizzzz iş te az allah kocamdan razı olsun sen evimizde otur bensana bakarım aşkım dedi bende kabul ettim akılllı kadınım valla
keşke imkanım olsa çeşit çeşit yapıp sizleri ağırlasam yada evlerinize yollasamama doğru söölüyosun ben biraz bencilim Ben böööle yayılırken kimbilir sizler oooooooo nelerle uğraşıyonuz valla bilmem bence eniyi meslek ev hanımlığı ye yat gerisi boş zate 2 kişiyizzzz iş te az allah kocamdan razı olsun sen evimizde otur bensana bakarım aşkım Dedi bende kabul ettim Akılllı kadınım valla
selam hanimlar nasilsiniz.insallah iyisinizdir,yeni guzel bir haber varmi.ben bugun dr.gidecem kilolarimdqan baska sikayetim yok sukur.
Haticemavi seni okuduktan sonra bir sey yazamadim elim ayagim dondu.ne bicim insanlar var allahim ioslah etsin.ne olur canini sikma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?