Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

slmn alykm diyeyim dedim gitmeden önce kızlar 1 hafta yokum özlicem sizi allaha emnet olun hayırlı bayramlar geçirmenz dilegyle allahın iznyle tabi çok öpüyrm hepinizi duanızı eksik etmeyin

günaydınnnnnn.....

slmn alykm diyeyim dedim gitmeden önce kızlar 1 hafta yokum özlicem sizi allaha emnet olun hayırlı bayramlar geçirmenz dilegyle allahın iznyle tabi çok öpüyrm hepinizi duanızı eksik etmeyin

melekcim güle güle git dikkat et kendine. yorulma fazla çokda gezinme. allaha emanet ol. hoşkal. tüm büyüklere bizden slmlar ilet.

zuhalll günaydınnn

melek doya doya tadını çıkar zaman cabucak geciyo tatillerde.

dün gevezelik yapmaktan yoruldu herhalde bizim hatunlar saat 9,15 oldu hala yoklar

günaydın canım.. evet bizim hatunlar hala yok ortada benim boş olduğum saatlerde kımse olmuo benim iş başlıo herkez gelıo sınır oluorum

günaydınnnnnn.....

melekcim güle güle git dikkat et kendine. yorulma fazla çokda gezinme. allaha emanet ol. hoşkal. tüm büyüklere bizden slmlar ilet.

günaydın canım.. bayramın mübarek olsun dikkat et kendine

günaydın güzellerimmmmmm nasılsınız.....

melekcim güle güle git güle güle gel canım, hayırlı bayramlar

Canlarım günaydınnnnnnn,

Sabah sabah ofiste kriz var gelircem birazdan :)))))

Melekçim hayırlı yolculuklar herkese selam iyi bayramlarrrrr

Heeh geldim eee anlatın baakalım gacılar ne var ne yok
Sebepsiz bi sevinç var içimde hayır olsun :)
Ayrıca çok uykum varrrr bugün cuma olmasa hiç çekilmezzzzzz amaaaa yarın tatillllll oley

Heeh geldim eee anlatın baakalım gacılar ne var ne yok
Sebepsiz bi sevinç var içimde hayır olsun :)
Ayrıca çok uykum varrrr bugün cuma olmasa hiç çekilmezzzzzz amaaaa yarın tatillllll oley

yokhh günaydın canımcımm , aynı tas aynı hamam yaaa bugün mide bulantısı var bende böhhhh
bide kasığım ağrıyorr ama iyiyim şükür halen pozitifim ben yarın çalışacak mıyım acaba belli değil

Senin çatlamalar sürüyoooor anlaşılan, aman pozitif ol bak bende öyleyimmmmm
İnş bu durum öğleden sonra da devam eder

Senin çatlamalar sürüyoooor anlaşılan, aman pozitif ol bak bende öyleyimmmmm
İnş bu durum öğleden sonra da devam eder

evet canım devam ediyor herhalde , neyse dün akşam dinlendim bu akşma bomba gibi olmam lazım son rövanşlar
eder canım sen pozitif ben pozitif alacağız bebeleri kucağımıza:):)

CANLARIM BEBELER GELCEK YAKIN ZAMANDA. böle pozitif olmya devam edin :)

bn dün oğluma laışveriş yaptım kızlar. adidasa girdim eşofman alcaktım kendime ooo fiyatlar felaketti. şimdi alsam ilerde ne olcağım belli deil okadr paray yazık dedim kendime almaktan vazgeçtim tosunuma aldım bi eşofman takımı bide şapka harikalar :)
küçük montumuzuda aldık dün az bi eksiğimiz kaldı toparlandı sayılır. artık bişi almıcam diyorum ama görünce dayanamıyorum ki.

günaydın yawru kuşlarım benim nasılsınız melekçim şimdiden bayramın mubarek olsun hayırlı yolculuklar öpüldün

esma yerim ben onun küçücük montunu yarabbim küçük adam :)
kızlar bende çok mutluyum yarın iş yokmuş ohhhh ama perşembe burdayım

evet canım devam ediyor herhalde , neyse dün akşam dinlendim bu akşma bomba gibi olmam lazım son rövanşlar
eder canım sen pozitif ben pozitif alacağız bebeleri kucağımıza:):)

İnşallaaaaaaaaah canımmmmm

Ayy insan dayanamaz ki canım haklısın çok tatlılar ne yapalımmmmmmm aldıkça alası gelir insanın
Ben bile şimdiden görünce dayanamıyorum

Günaydın canım,
Oh ne güzl hepimizzz çok mutluyuzz allah bozmasın ağzımızın tadını,
Hadi iyiyizzz haticeeeeeee bitiriyoruzzz cumayı tatil geldi hoşgeldi

oyyyy güle güle kullansın tosunum iyi günlerde, minnacık minnacık ne güzeldir yaaa,zaten bebelerin şeyleri çok pahalı oluyor :) ben de hamiş kalıp deli giib alışveriş yapmak istiyorum:):):):)

günaydın hatçemmm sevindim bak yarın tatil olduğuna inş bende gelmem yaaa , perşembe başbaşa sohbet ederiz artıkın:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…