Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

senin de misafirin bitmiyorbe güzelim yoruyorsun kendini acısını da çekiyorsun ahh ahh

anammm çok güzel buu güle güle kullansın tosuncuk yirim onu ben

sorma güzelim yaa misafirim hiç bitmiyo çok şükür. allah geleni gideni eksik etmesin ama bzende çekilmiyo hani:)

çok çok geçmiş olsun cnm. önmli bişi olmamasına sevndim dikkat et kendine inş tekrarlamaz bidaha.

derya belirti arama be kuzum sende boşver hayırlısı olsun inş. bu ay bereketli ay peşpeşe gelceniz inş hamiş var diye

Öncelikle tebrik ederim 577 olan kan değeriniz kaç günlük adet gecikmesi sonucu çıktı.
benimde adetim gecikti kan testi verdim öğleden sonra alacağım çok heyecanlıyımda :)

teşekkür ederim bugün 5.günüm gecikmede , inş güzel haberler alırsın

amin ama göbüşün büyüdükçe de yazık sana anlayışlı olmak lazım

teşekkür ederim bugün 5.günüm gecikmede , inş güzel haberler alırsın

amin ama göbüşün büyüdükçe de yazık sana anlayışlı olmak lazım

anlayışlılar cnm sofrayı kuruyolar topluyolar çayı demliyolar falan geri kalan işlerde benm
artık ayaklarımı göremiyorum göbeğimden görenlerin kimileri normal diyo kimileri büyük olcak göbeğin diyo normal boyutlardamıyım çözemedm :)

göbüşlü seniii, normalsindir canım yeni resmini koyda face görelim azcık göbüşün daha minnacık orda:)

mfalcon canım çok geçmiş olsun
naber toprağım yaw ben iyyim sadece pazartesiyi sevmim oda beni sevmi gerçi

toprağımmm iyiyim bende nolsun, aynen pzt sendromundayım işte
çok sıkıcı bi gün hava da çok kapalııııııııııııııııı
akşam olsunda miskinleşelim :)

toprağımmm iyiyim bende nolsun, aynen pzt sendromundayım işte
çok sıkıcı bi gün hava da çok kapalııııııııııııııııı
akşam olsunda miskinleşelim :)

akşam haberlerde bursayı gösteriyordu rüzgardan bi yer kalmamış dağı gösterdi içim gitti heryer bembeyaz dedim bursada olsaydım evdemi otururdum direk dağda alırdım soluğu

Esma'cım aynen bu ay bende hiç kendimi dinlemedim belirtiymiş şuymuş buymuş saldım resmen çayıra o yüzden belkide hiçbirşeyyy hissetmedim :)

akşam haberlerde bursayı gösteriyordu rüzgardan bi yer kalmamış dağı gösterdi içim gitti heryer bembeyaz dedim bursada olsaydım evdemi otururdum direk dağda alırdım soluğu

Ahh haticemmm
şuan görünürde kar yok dağda ama zirve kesin doludur,
tam mevsimi geldi artıkınnnnnnnnnnnn gitmek lazım

zirve harika 40 cm olmuş geçen haftasonu arkadaşlar zirveye çıktılar beni arıyorlar bide nerdesin diyolar uyuzlarr

pazartesi sendromuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Aynen yaaaaaaa patlıycam serpilim ama o derece poff
haftasonu hiç dinlenemedim zati başıma vurdu iyice biran önce ctesi gelsin istiyorum
ama bgn daha pzt bühüüühhhhhhhüüüüüüüüüüüüü

Aynen yaaaaaaa patlıycam serpilim ama o derece poff
haftasonu hiç dinlenemedim zati başıma vurdu iyice biran önce ctesi gelsin istiyorum
ama bgn daha pzt bühüüühhhhhhhüüüüüüüüüüüüü

düzelirsin yaaa kendi kendini bunalıma sokma cumartesiye daha çok var ,
farklı şeyler düşünnn kuzummmmmmmmmmm

SERPILLLLL KUZUCUM BENIM BITANEM TAZE ANNECIK SENIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AY COK SEVINDIM CANIM YA ANLATAMAM TEBRIK EDERIM BITANEMM
INANMIYORUM YA BIR BIR BEBISLERIMIZ GELIYO SIZI GORUP DUYDUKCA UMUDUM ARTIYO DEMEK KI HERSEYIN BIR ZAMANI OLDUGU DOGRUYMUS DMI HAYIRLI UGURLU OLSUN INSALLAH BEZELYEN MINIK PITIRCIGINNNNNNN BAK GELDI ISTE SONUNDA GORDUN MU
BUTUN O EVHAMIN BOSUNAYMIS BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN SENDEN BU HABERI DUYDUM YA ILAC GIBI GELDI INAN KI
RABBIM NAZARDAN SAKLASIN SIZI HIC BISE TAKMAK YOK ARTIK TADINI CIKAR HAMISLIGIN KUZUM COKTAN HAK ETTIN SEN BU ANI YASAMAYI
BU NE UGURLU TOPICMIS YAAA KIZLAR HAKKETEN
DARISI BIZE OLSUN INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…