Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

roseeeeeeeeeeeeee canım benim hoşgeldin , nasılsınnn:):)
hep aklımdaydın rose gelsede sevincimi paylaşsam diye Rabbime bin şükür olsun rose
bu duyguyu yaşattı bana hiç olmayacakmış gibi geliyordu demek zamanı varmış boşuna yıpratmışım
kendimi , Rabbim görmeyi de nasip eder inşallah o zaman tamamen rahatlayacağım şuan minnacığız:):)
bizim topiğimiz uğurlu Rabbim sizlerede en kısa sürede nasip edecek biliyorum çok dua ediyorum size ,
canım yaaa sen nasılsın evini toparladın mı

düzelirsin yaaa kendi kendini bunalıma sokma cumartesiye daha çok var ,
farklı şeyler düşünnn kuzummmmmmmmmmm

serpilim seni böl pozitif görmek çok güzell beee:) hep böle ol emi...

Slm kızlar ben geldımmmmmmm

rose hoşgeldin nasılsın. yerleştinmi bittimi işler?
topickimizin uğuruna hep inandım ben peşpeşe geliyo pıtırcıklar. maşallah hepsine. tez zamanda sizlerinde gelcek....

yokhhh pazartesilerden nefret ediyorum bnde
iş yok oturuyom boşboş netn başında yapcak bişide bulamıyom....

hoşgeldin canım nasılsın evini toparlayabildinmi bari topiğimi bismillah diyerek açtım şekerim bereketli maşallah bi kendime hayrım yok :)))))

bebeğim iyi oldukça bende iyi olacağım teyzesi, şuan kendimi iyi hissediyorum çok şükür rabbime:)

hosbuldum bebegimmmm senin bu guzel haberinle oyle bi hosbuldum ki hem sormaa
yanimda kizkardesim var ona bile soledim arkadasim hamileymis dye inan ki yazarken bile ellerim titriyo heycanda keske yakininda olsaydim da sarilsaydim sana sikica cok sevindim serpil yaaa harikasin sen yeni yil hediyem senden geldi yerim ben o minnacik sipacgi:))
hic endiselenme bitanem gorecegin gunlerde gelicek inan bana profil resmini cekip yollican daha bize tosuncugun:)
tosuncuk dedim bak senin de oglun olcakmis gibi hissettim birden haberin olsun topige gelin lazim bu kadar damada hatice,derya ve benim bi an once calismalari hizlandirmamz lazimm:))
cok ozledim seni diger kizlari hepinizi..........
evimi yerlestrdim bitanem ama 2011 beni zorlamay devam ediyo tam yerlestim yeni bi ev yeni bi yil yeni bi baslangc olucak benim icin derken esimin is yerinden gelen tayin haberi bizi tepetaklak etti tayinimz cikabilir mis... napcam bilmiyorum kac gundur icim cok sklyo mutsuzum cok senin haberini okuyunca dikkatim tamamen dagildi uzgun oldugumu bile unuttum...tefriciye okuyorum bi yandan esimin is probleri hayrli haberle sonuclansin Allahim diye... bakalim nolcak bu hafta beklemedeyiz bir hafta sonra belli olcak hersey iste boleeee uzun yazdim cok ama o kadar ara verince bole oldu canim

selam kızlar nasılsınız serpilll kız ne güzel artmış değerlerin..

beni sorarsanız gecemizi hastanede geçirdik.. boğazlarım şişti, kulaklarım, eklem yerlerim en son dayanamadım gittim dr.. meğerse ateşim varmış hemen yatırdılar serum taktılar
soğuk buzlu bezler koydular heryerime amann felaketti o ağrılar.. eşimden bulaştı banada oda gripti onunki geçti bende başladı..

neyse sonra oğluşumu gördümm o an gitti ateş falan kocaman olmuş paşam artık ekrana tam sığmıyo oğluşum

sonra eve geldik elim göbeimdeydi parmaklarımla tık tık yapıyodum belki hissederim diye amannn allahım oda ne annesine bi tepik attı çok netti
oğluşum annesine hissettirdi kendini sonunda..ÇOK ŞÜKÜR RABBİME

şimdi biraz daha iyiyim hala ağrılarım var gerçi ama olsun.. bizden havadisler bunlar

Bu saat bugüün niye geçmiiiiiiiiiiiiiii

Hatice kız baaak zati kötüyümmmmmm iyice gaza getiriyosun beniiiiiiiii
geçmiyo hakkaten çatlıycam :)

Ah canım yaa hem yeni yerleştin hem de tayin miiiiiiiiiiiiiiii
Ay inş hallolur yoksa yandın güzelim yaaa allah yardımcın olsun,
sırada üçümüz varızzz şekerim güzel haberleri vereceğiz peşpeşe inş
Bizde seni özledik daha sık gel tatlım

hiç beklemiyordum rose ocakta doktora gitmeye karar vermiştim bu ayda hiç umursamadım ama geldi işte hepimize hediye oldu, duygularımı nasıl anlatayım ki cuma günü bu topic yıkıldı kızlardan allah razı olsun benim kadar sevindiler ağladılar gözyaşı döktüler seninde olmanı çok isterdim, kan değerimi görünce şoka girdim adetim 2 gün gecikmişti daha fazla strese dayanamadım ilk idrar testi yaptım 3 kere silik çıktı cumada kan verdim ve güzel haberi aldım , Rabbim tamamını erdirir inşllah , benimde içimden erkek geçiyor teyzesi ama herkesin gönlünde bişey yatar yaa pıtırcık bir kızım olsun istiyorum şuan etrafımdakiler de kızın olacak diyor hayırlısı tabiki rabbim sağlıklısını versin , ama bu topice kız lazım sizlerden gelecek inş en kısa sürede çalışmalara devam yani....
tayin konusunda da kafana takma her şer de bir hayır vardır güzelim ama gönlüne göre olsun herşey sıkıntı yapma şimdiden ev taşımak çok zordur ama napacaksın belki bebeğinle gideceksin başka yerlere uğur getirecek sana , sıkma kendini sen nereye gidersen git biz burdayız bak:):)

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM BOL BOL IHLAMUR İÇ BOĞAZIN İÇİNDE ELMA KABUĞU SAR RAHATLATIR
MAŞALLAH TOSUNA NE KADAR GÜZEL ŞEYLER

evet canım çok şükür...
çok geçmiş olsun yaaa ne olmuş sana öyle Allah bir daha göstermesin dikkat et kendine , oğluşuna da maşallah kocaman olmuş artık hareketlenmeye başladı tepki de veriyor çok şükür
rabbim bana da gösterir inş o günleri

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM BOL BOL IHLAMUR İÇ BOĞAZIN İÇİNDE ELMA KABUĞU SAR RAHATLATIR
MAŞALLAH TOSUNA NE KADAR GÜZEL ŞEYLER

sağol canım. ıhlamur baya işe yaradı dünden beri içiyorum gerçi dr içme fazla dedi antibiyotik verdi ama ne zararı olcak ıhlamurun:44:

hoşgeldin canım nasılsın evini toparlayabildinmi bari topiğimi bismillah diyerek açtım şekerim bereketli maşallah bi kendime hayrım yok :)))))
hb bitanemmm senin bereketin bence bu zaten bizlere yansiyan bi gun seni de beni de insallah hepimizi bulucak bu bereket ben inaniyorum...benim iyi oldugum solenemez pek canim yukarda yazdim ya eksin hic bitmiyo hayatimda
Canımmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnn, nasılsın?
hosbuldum sirinem sorma nasilim ya bak sna bi sarkiya cevap vereym: yorgunummm dostlarimmm yorgunumm yorgunnn...

hosbuldum annelerin en cicisi .... sende anlamissindir nasil oldugumu lugesma hayat tarafindan ailece sinanmaya devam ediyoruz iste..

ah sorma canım hamilelikte vücut direnci düşük oluyo zaten daha çabuk hastalanıyoruz... aman sakın gripli kişilere yaklaşma kimseyle tokalaşma canım

girip neysede ateş çok riskliymiş hamilelikte bebeği etkiliyomuş allah korusun..ilk defa hissettim bende canım ama en güzel hiis bu
rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları

bundan sonra daha da dikkatli olmak gerek desene herkeslerden uzak duracağım ,
amin inşallah canım hamile kalmakla bitmiyor valla Rabbim tamamını erdirir inş kucağımızda da görürüz

saoln canlarim sizlerin varligini bilmek bana resmen guc veriyo binlerce km otede bile olsak size yazinca nasil rahatliyorum anlatamam haklisin serpilcim her ser de bi hayir vardir ama zor olcak be guzelim useniyorum artik bi daha topla bdaha yerlestr onu gectim nereye yollicaklar bakalim iyice nefret ettim su bankaciliktan ya hic stresi bitmiyo..... evlemeden once hic bole bilmezdim ben bu isi... nyse basa gelen cekilcek artik napalim..
kirk yilda bi net bagldi kizlar ama uzgunum tel geldi acil cikmam gerek hepnizi opuyorum simdilik bnden haberler boyle hepinize dkendnize dikkat edin giremezsem anlayin ki baglantim bozuk hepnizi opuyorum fistiklar bana dua edin bye byeee

rose herşeyde bi hayır vardır tatlım sıkma canını tayin işleriyle. sizin için herşeyin en güzeli olur inş.

hülya çok geçmiş olsun cnm. aman bidaha gelmesin o grip denen lanet bnde neler çektim ya hamileliğimin başından beri 4kere grip oldum. bişide yapamıyosun. ıhlamur kasları gevşettiği için fazla içme demiştir doktor. ılık ballı su iç cnm oda rahatlatıyo insanı. bn öksürükten ve burun tıkanıklığından viks sayesnde kurtuldum. yatmadan önce ayaklarımın altına viks sürdüm çorap giyip yattım rahatlattı beni. bu arada tosunumuza maşllhhh. hep güzel haberlerini alırız inş

az önce kuzenimle görüştüm kızlar bebeğimzin değeri yine yükselmiş tekrar ışına koymuşlar bugnde çıkartmıcaklarmış 3 gndür hastanede paşamız ya. allah şifa versn. çok zor bir anne için.

sağol canım. ıhlamur baya işe yaradı dünden beri içiyorum gerçi dr içme fazla dedi antibiyotik verdi ama ne zararı olcak ıhlamurun:44:

hülyacım çok geçmiş olsun, bir daha göstermesin allah inş öyle hastalıklar fln
paşanı görünce bahaneyleee ilaç gibi gemiştir o sana tabi :)

Ahh yavrum ya minicik şey kıyamam
acil şifalar versin rabbim Esma'cım inş tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…