- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.401
SERPILLLLL KUZUCUM BENIM BITANEM TAZE ANNECIK SENIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AY COK SEVINDIM CANIM YA ANLATAMAM TEBRIK EDERIM BITANEMM
INANMIYORUM YA BIR BIR BEBISLERIMIZ GELIYO SIZI GORUP DUYDUKCA UMUDUM ARTIYO DEMEK KI HERSEYIN BIR ZAMANI OLDUGU DOGRUYMUS DMI HAYIRLI UGURLU OLSUN INSALLAH BEZELYEN MINIK PITIRCIGINNNNNNN BAK GELDI ISTE SONUNDA GORDUN MU
BUTUN O EVHAMIN BOSUNAYMIS BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN SENDEN BU HABERI DUYDUM YA ILAC GIBI GELDI INAN KI
RABBIM NAZARDAN SAKLASIN SIZI HIC BISE TAKMAK YOK ARTIK TADINI CIKAR HAMISLIGIN KUZUM COKTAN HAK ETTIN SEN BU ANI YASAMAYI
BU NE UGURLU TOPICMIS YAAA KIZLAR HAKKETEN
DARISI BIZE OLSUN INSALLAH
düzelirsin yaaa kendi kendini bunalıma sokma cumartesiye daha çok var ,
farklı şeyler düşünnn kuzummmmmmmmmmm
Slm kızlar ben geldımmmmmmm
Slm kızlar ben geldımmmmmmm
serpılllll kuzucum benım bıtanem taze annecık senıııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ay cok sevındım canım ya anlatamam tebrık ederım bıtanemm
ınanmıyorum ya bır bır bebıslerımız gelıyo sızı gorup duydukca umudum artıyo demek kı herseyın bır zamanı oldugu dogruymus dmı hayırlı ugurlu olsun ınsallah bezelyen mınık pıtırcıgınnnnnnn bak geldı ıste sonunda gordun mu
butun o evhamın bosunaymıs bınlerce kez sukurler olsun senden bu haberı duydum ya ılac gıbı geldı ınan kı
rabbım nazardan saklasın sızı hıc bıse takmak yok artık tadını cıkar hamıslıgın kuzum coktan hak ettın sen bu anı yasamayı
bu ne ugurlu topıcmıs yaaa kızlar hakketen
Darısı bıze olsun ınsallah
serpilim seni böl pozitif görmek çok güzell beee:) hep böle ol emi...
rose hoşgeldin nasılsın. yerleştinmi bittimi işler?
topickimizin uğuruna hep inandım ben peşpeşe geliyo pıtırcıklar. maşallah hepsine.tez zamanda sizlerinde gelcek....
yokhhh pazartesilerden nefret ediyorum bnde
iş yok oturuyom boşboş netn başında yapcak bişide bulamıyom....
roseeeeeeeeeeeeee canım benim hoşgeldin , nasılsınnn:):)
hep aklımdaydın rose gelsede sevincimi paylaşsam diye Rabbime bin şükür olsun rose
bu duyguyu yaşattı bana hiç olmayacakmış gibi geliyordu demek zamanı varmış boşuna yıpratmışım
kendimi , Rabbim görmeyi de nasip eder inşallah o zaman tamamen rahatlayacağım şuan minnacığız:):)
bizim topiğimiz uğurlu Rabbim sizlerede en kısa sürede nasip edecek biliyorum çok dua ediyorum size ,
canım yaaa sen nasılsın evini toparladın mı
Bu saat bugüün niye geçmiiiiiiiiiiiiiii
hosbuldum bebegimmmm senin bu guzel haberinle oyle bi hosbuldum ki hem sormaa
yanimda kizkardesim var ona bile soledim arkadasim hamileymis dye inan ki yazarken bile ellerim titriyo heycanda keske yakininda olsaydim da sarilsaydim sana sikica cok sevindim serpil yaaa harikasin sen yeni yil hediyem senden geldi yerim ben o minnacik sipacgi:))
hic endiselenme bitanem gorecegin gunlerde gelicek inan bana profil resmini cekip yollican daha bize tosuncugun:)
tosuncuk dedim bak senin de oglun olcakmis gibi hissettim birden haberin olsun topige gelin lazim bu kadar damada hatice,derya ve benim bi an once calismalari hizlandirmamz lazimm:))
cok ozledim seni diger kizlari hepinizi..........
evimi yerlestrdim bitanem ama 2011 beni zorlamay devam ediyo tam yerlestim yeni bi ev yeni bi yil yeni bi baslangc olucak benim icin derken esimin is yerinden gelen tayin haberi bizi tepetaklak etti tayinimz cikabilir mis... napcam bilmiyorum kac gundur icim cok sklyo mutsuzum cok senin haberini okuyunca dikkatim tamamen dagildi uzgun oldugumu bile unuttum...tefriciye okuyorum bi yandan esimin is probleri hayrli haberle sonuclansin Allahim diye... bakalim nolcak bu hafta beklemedeyiz bir hafta sonra belli olcak hersey iste boleeee uzun yazdim cok ama o kadar ara verince bole oldu canim
hosbuldum bebegimmmm senin bu guzel haberinle oyle bi hosbuldum ki hem sormaa
yanimda kizkardesim var ona bile soledim arkadasim hamileymis dye inan ki yazarken bile ellerim titriyo heycanda keske yakininda olsaydim da sarilsaydim sana sikica cok sevindim serpil yaaa harikasin sen yeni yil hediyem senden geldi yerim ben o minnacik sipacgi:))
hic endiselenme bitanem gorecegin gunlerde gelicek inan bana profil resmini cekip yollican daha bize tosuncugun:)
tosuncuk dedim bak senin de oglun olcakmis gibi hissettim birden haberin olsun topige gelin lazim bu kadar damada hatice,derya ve benim bi an once calismalari hizlandirmamz lazimm:))
cok ozledim seni diger kizlari hepinizi..........
evimi yerlestrdim bitanem ama 2011 beni zorlamay devam ediyo tam yerlestim yeni bi ev yeni bi yil yeni bi baslangc olucak benim icin derken esimin is yerinden gelen tayin haberi bizi tepetaklak etti tayinimz cikabilir mis... napcam bilmiyorum kac gundur icim cok sklyo mutsuzum cok senin haberini okuyunca dikkatim tamamen dagildi uzgun oldugumu bile unuttum...tefriciye okuyorum bi yandan esimin is probleri hayrli haberle sonuclansin Allahim diye... bakalim nolcak bu hafta beklemedeyiz bir hafta sonra belli olcak hersey iste boleeee uzun yazdim cok ama o kadar ara verince bole oldu canim
selam kızlar nasılsınız serpilll kız ne güzel artmış değerlerin..
beni sorarsanız gecemizi hastanede geçirdik.. boğazlarım şişti, kulaklarım, eklem yerlerim en son dayanamadım gittim dr.. meğerse ateşim varmış hemen yatırdılar serum taktılar
soğuk buzlu bezler koydular heryerime amann felaketti o ağrılar.. eşimden bulaştı banada oda gripti onunki geçti bende başladı..
neyse sonra oğluşumu gördümm o an gitti ateş falan kocaman olmuş paşam artık ekrana tam sığmıyo oğluşum
sonra eve geldik elim göbeimdeydi parmaklarımla tık tık yapıyodum belki hissederim diye amannn allahım oda ne annesine bi tepik attı çok netti
oğluşum annesine hissettirdi kendini sonunda..ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
şimdi biraz daha iyiyim hala ağrılarım var gerçi ama olsun.. bizden havadisler bunlar
selam kızlar nasılsınız serpilll kız ne güzel artmış değerlerin..
beni sorarsanız gecemizi hastanede geçirdik.. boğazlarım şişti, kulaklarım, eklem yerlerim en son dayanamadım gittim dr.. meğerse ateşim varmış hemen yatırdılar serum taktılar
soğuk buzlu bezler koydular heryerime amann felaketti o ağrılar.. eşimden bulaştı banada oda gripti onunki geçti bende başladı..
neyse sonra oğluşumu gördümm o an gitti ateş falan kocaman olmuş paşam artık ekrana tam sığmıyo oğluşum
sonra eve geldik elim göbeimdeydi parmaklarımla tık tık yapıyodum belki hissederim diye amannn allahım oda ne annesine bi tepik attı çok netti
oğluşum annesine hissettirdi kendini sonunda..ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
şimdi biraz daha iyiyim hala ağrılarım var gerçi ama olsun.. bizden havadisler bunlar
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM BOL BOL IHLAMUR İÇ BOĞAZIN İÇİNDE ELMA KABUĞU SAR RAHATLATIR
MAŞALLAH TOSUNA NE KADAR GÜZEL ŞEYLER
hb bitanemmm senin bereketin bence bu zaten bizlere yansiyan bi gun seni de beni de insallah hepimizi bulucak bu bereket ben inaniyorum...benim iyi oldugum solenemez pek canim yukarda yazdim ya eksin hic bitmiyo hayatimdahoşgeldin canım nasılsın evini toparlayabildinmi bari topiğimi bismillah diyerek açtım şekerim bereketli maşallah bi kendime hayrım yok :)))))
hosbuldum sirinem sorma nasilim ya bak sna bi sarkiya cevap vereym: yorgunummm dostlarimmm yorgunumm yorgunnn...Canımmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnn, nasılsın?
serpilim seni böl pozitif görmek çok güzell beee:) hep böle ol emi...
rose hoşgeldin nasılsın. yerleştinmi bittimi işler?
topickimizin uğuruna hep inandım ben peşpeşe geliyo pıtırcıklar. maşallah hepsine.tez zamanda sizlerinde gelcek....
yokhhh pazartesilerden nefret ediyorum bnde
iş yok oturuyom boşboş netn başında yapcak bişide bulamıyom....
evet canım çok şükür...
çok geçmiş olsun yaaa ne olmuş sana öyle Allah bir daha göstermesin dikkat et kendine , oğluşuna da maşallah kocaman olmuş artık hareketlenmeye başladı tepki de veriyor çok şükür
rabbim bana da gösterir inş o günleri
ah sorma canım hamilelikte vücut direnci düşük oluyo zaten daha çabuk hastalanıyoruz... aman sakın gripli kişilere yaklaşma kimseyle tokalaşma canım
girip neysede ateş çok riskliymiş hamilelikte bebeği etkiliyomuş allah korusun..ilk defa hissettim bende canım ama en güzel hiis bu
rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları
sağol canım. ıhlamur baya işe yaradı dünden beri içiyorum gerçi dr içme fazla dedi antibiyotik verdi ama ne zararı olcak ıhlamurun:44:
rose herşeyde bi hayır vardır tatlım sıkma canını tayin işleriyle. sizin için herşeyin en güzeli olur inş.
hülya çok geçmiş olsun cnm. aman bidaha gelmesin o grip denen lanet bnde neler çektim ya hamileliğimin başından beri 4kere grip oldum. bişide yapamıyosun. ıhlamur kasları gevşettiği için fazla içme demiştir doktor. ılık ballı su iç cnm oda rahatlatıyo insanı. bn öksürükten ve burun tıkanıklığından viks sayesnde kurtuldum. yatmadan önce ayaklarımın altına viks sürdüm çorap giyip yattım rahatlattı beni. bu arada tosunumuza maşllhhh. hep güzel haberlerini alırız inş
az önce kuzenimle görüştüm kızlar bebeğimzin değeri yine yükselmiş tekrar ışına koymuşlar bugnde çıkartmıcaklarmış3 gndür hastanede paşamız ya. allah şifa versn. çok zor bir anne için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?