Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım iyi bak kendine üzme kendini herşeyin hayırlısı bekliyoruz seni özletme öpüyorum çok dualarım seninle

ayyy allah şifa versin canım yaa minnacık daha birn önce iyileşir inş.

Ayy haftasonu bi rüya gördüm varya anlatayımda gülün
zaten benim bata bikaç gün kala geleneksel rüyalarım bunlar kronikleşti artık
neyse evde test yapıyomuşum yanımda birileri daha var ama 3-5 kişi yapıyoruz hahaha
benimkinde bariz ikinci çizgi çıkıyor bi süre sonra testleri karıştırıyoz hangisi benimdi fln arıyorum deli gibi
sonra başka veriyolar bana bu seferde enine boyuna bi sürü çizgi çıkıyo
diyorum ki hayırrrrrrrrrrrrr benim demin testimde çift çizgi çıkmıştı o doğruydu diyorum !!!
testimiii geri verin banaaaaaaaaaa diye anıra anıra bi hal oldum
pouhahahhaaa
.ötüm başım açıkta kalmış DDD

:))))))))))))))))) hadi inşallah çarşamba günü çift çizgi görecez hep beraber

:))))))))))))))))) hadi inşallah çarşamba günü çift çizgi görecez hep beraber

İnşallah Haticem bakalım gelmezse bizim meşhur kırmızılarrrrrrr
Şimdi biz her ay serpil sen ben kırmıızları giyip oturuyoduk ya kenara sırayıda bozmuyoduk hani
E serpil bu ay giymedi dolayısıyla bu zincirin önce sende çift çizgi sonrada benden çift çizgi olarak devam etmesi
ve yinee serpilin yanına geçmemiz lazım değil mi
allah ayırmasın inş bizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

anamm çift çizgimi görcez ne. rüyayı nasıl yorumlarsan öle olurmuş kız. :)böle rüyalarıda ancak bizim gibiler görür zaten bide bu var

anamm çift çizgimi görcez ne. rüyayı nasıl yorumlarsan öle olurmuş kız. :)böle rüyalarıda ancak bizim gibiler görür zaten bide bu var

Yaaa işte ondan Esmacım hayra yorayım diyorum amaaaaaaa,
Zaten başka rüya gördüğüm yokki 2 aydır bata yakın hep bu salak rüyalarla uğraşıyorum

evet serpil zinciri bozdu bu ay önce sensin canım sende bozarsan takip edecem sizi
sen bana takılmada amann

evet serpil zinciri bozdu bu ay önce sensin canım sende bozarsan takip edecem sizi
sen bana takılmada amann

bizim batlar yer değiştirmiş serpil sen ben diye gidiyoduk şimdi ben arada kalmışım
hadi bakalım hayırlısı pek bi cacık olacağını sanmıyorum ben ama

zinciri bozmadan gelin peşpeşeeee :)

bu aralar bnde çok rüya görmeye başladım yaa derya allah hayra çıkarsın inş. para görüyom dişim ağrıdığını görüyom, kavga ediyom hemde ne kavga acayip stres attım bide haftasonu bilim kurgu filim izldik rüyamda filmin aynısını yakın çevremle çevirdim yönettm falan:)

derya serpilde bişi olmaz bu ay diyodu bak meleğimz geldi. sennde öle olur inş. hemen peşinden haticennde haberini alırız

aminnnnnnnnnnnnnn......gelin peşimden kısçelerim bekliyorumm ama şunu söyliyim hamile kalınca iş bitmiyor tedirginlikler daha da artıyor ne zormuş yaaa

kızlar dua edin yengeme yine bebek koydular inşallah bu sefer olucak bu 3.denememiz.telefonda konuştuk şimdi hem kendi ağladı hem beni ağlattı 12 gün sonra belli olucak

napalım bizde beraber çiğköfte yeriz zaten yılbaşıda geliyor

Pouhahahahaaa benim yılbaşı için motivasyonum tam canım sarhoş olup tepinicem
üzülcek bişi yok yani dee bu aydan sonra neyle geciştiricez şmdi ona yeni bişiler arıyorum
şaka bi yana ctesş başıma geleni bilseniz, arkadaşlarla oturuyoduk evde hadi dürüm isteyelim dediler
e iyi güzel ordan biri bende çiğ köfte söylicem demezmi
bak dedim yapma etme bi hafta daha bekle yokkkkkkkkkkk dinlemedi
gözümün önünde yedi adi pislikkkkkkkkkkkk çok fenayımn o yüzden kızlar biran önce hastalanıp dalacam Sırrı Ustaya

Ay cnm allah hayırlara çıkarsın valla bu rüyaları, o ekşınlı rüyalar çok komik oluyo ztn
geçen ay ben çok gördüydüm öyle korku filmi gibiydi,
bu arada bu öğlen 5 boyutlu sinemaya girdik kısa film yani
abi süperdi yaaaaaaaa uzay yoluna girdik süper hızlıydı yaa tam adrenalin resmen uzayda uçtuk yaaa çok hoşuma gitti

kızlar dua edin yengeme yine bebek koydular inşallah bu sefer olucak bu 3.denememiz.telefonda konuştuk şimdi hem kendi ağladı hem beni ağlattı 12 gün sonra belli olucak

Canım dualarımız sizinle inşş son denemesi olur rabbim meleğini gönderir,
sende bize 12 gün sonra güzel haberi verirsin inş

aynen kızım nevaleleri aldım mezeleride yapıcam ohhhhh

ayy çatlak senii bende bi kere bindim indiğimde kollarımı sıkmaktan kas yapmıştım

beklemek okadar zorki ümitlenip hayal kırıkğına uğrmak o kadar zorki rabbim kimseyi evlatla sınamasın düşmanımı bile.abimin olmuyor ablam ben

off haticem yaaa inşallah olacak bekletmeyecek bu sefer çok dua edeceğim

ay oleeeeeeeey akşam mı oldu neeeeeeee
hava karardııııııııııııııııııı
40 dk kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…