- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.461
çoktan gitmiştir hatcem yaa gün bitsin diye bekledi kızcağız saati gelnce dururmu hiç:)
sıkı sıkı kapat topici sızma yapmasın cnm:) topiğimiz emin ellerde.:)
ya aklıma geldide hatice ne drumdasın varmı belirtin neym? geçen aydan sonra temkinli olmak lazım kuzum ya nedense bilmiyom ama içimde olumlu şeyler var senn için. rabbm hayırlısını vrsn inş.
kaç oldu bunu söylüyorsun bak.5-6 gün var nerdeyse erken başladı belirtiler sağ kasığım batıyor ve içimde kazı çalışması var :) bide ilk kez kanama oldu ya bende off bilmiyom.aman ne bilmicem be akşam giderken açıp içecem zaten olmuyor boşverrrrr napayım
ewet yaa neden bilmiyom ama söylüyom inş boş söylemiyorumdur amacım seni üzmek umutlandırmak değil. inş sennde serpil gibi olur onunda belrtiler erken başladı:) onunda kazı çalışması vardı
umutsz olma bakım bz daha burdayız bekleriz veletimizi geldiğindede totosunu ısırırız oda üstümüze işer.:)
günaydınnnn canlarrr...
uykusuz yorgun bi güne başladım yaa. artık uyku düzenim iyice bozuldu. uyurken nasıl yatıyosam kasıklarıın acısıyla uyanıyom. geriliyorum sanırım o zamnda kasıklarıma baskı yapıyor. çok huzursuzlaştım. biran önce alışırım inş bu düzensizliğe.
arkadaşlar merhaba günaydın bayadır giremiyorum topiğe belkide unutmussunuzdur:) nasılsınız iyimisinz geçmişe cok göz atamadım ne var ne yok kaç hamileniz var??
Fıstıklarrrrrrrr günaydınnnnn, naber
ben bugün çok zor uyandım yine her zmnki halim gerçi oda resmen karanlıktı yaaaaaaaaaaaa
gece gibi hiç çıkmak istemiyorum yataktan((
günaydın kuzu ne uykucusun kızım,
ben kurulmuş saat gibi 6 da uyanıyorum bu velet benim bağırsaklarımı bozdu yaaa zaten başkada belirti vermiyor kızıyorum ona,
insan azcık kasık ağrısı yapar unutturuyor bana kendini
bu arada teyzeleri haftaya salı ilk kontrole gidiyoruz inşallah kesemizi görürüz:)
arkadaşlar ben bişey soracaktım ama acaba bi bilginiz varmı..
benim bat tarihim 14kasımdı ancak hala adet olmadım..
ayın 13ünde bthcg bakıldı 0,90 cıktı yani yok ama hala adet olmadım sizce bi kaç gün daha bekleyip test yapsammı
bide dünden beri sol kasığımda sanki kelebekler ucusur ya öyle bişeyler hissediyorum adetmi olacagım acaba diyorum ama tam bilemiyorum ne dersiniz ne yapmalıyım
arkadaşlar ben bişey soracaktım ama acaba bi bilginiz varmı..
benim bat tarihim 14kasımdı ancak hala adet olmadım..
ayın 13ünde bthcg bakıldı 0,90 cıktı yani yok ama hala adet olmadım sizce bi kaç gün daha bekleyip test yapsammı
bide dünden beri sol kasığımda sanki kelebekler ucusur ya öyle bişeyler hissediyorum adetmi olacagım acaba diyorum ama tam bilemiyorum ne dersiniz ne yapmalıyım
Uykucuyum bennnnnnnnnnnnn tabiiiiiiiiii, neeeeeeeeee 6 da mı !
ben bugün saat 8 de sürünerek çıktım yataktan, halime şükrettim birden
sennn veletini unutcan heeeee duyda inanma insan unuturmu kız ağrı mı lazım illa
bak azıcık kalmışş keseyi görmeye 1 haftacık, sonrada pıt pıtları duyucaksın cnm allahın izniyle
zaman nasılda akıp geçiyor, rabbim bugünmüzden ayırmasın inş
14 aralık diyecektim canım yaa:) yanlışlık olmus:)
perşembeden beri 6 da kalkıyorum ve bağırsaklarım bozuk yaa nette yazıyor doktorlar bile yazmış ,
kasık ağrısı olması daha iyi bebeğin büyüdüğünü göstermekte ee benim bebeğim büyümüyor mu şimdi ,
salı gelse de görsem de kuzumu rahatlasam offfff
canım ben bu ay hiç idrar testi bakmadım ayım 13ünde biraz rahatsizlanınca acile gitmistim orda kanda bakıldı onunda üzerinden bugün 1 hafta geçti ve ben hala adet olmadım
gebelik olsaydı o gün belli lurdu diyorum ama sonrada ya geç döllenme olduysa diyorum yanii kafam karışık baska testte yapmadım
ay ne meraksızsın biz olsak 1 haftada dokuz doğurmuştuk, test yaparken de helak olmuştuk
gerçi normal olan sensin galiba, beklemek en güzeli
canım sen bi test al yap sonrada emin olmak için tekrar kana git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?