Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

annemmmm zorla beni ama midemi bulandırma kasığımı ağrıtabilirsin
çok akıllı teyzesi sessiz sessiz geliyor sonradan patlama yaratacak:):):)

nafiye git test al yap güzelim idrarda zaten hemen çıkmaz geç döllenmedir o, güzel haberlerini bekliyoruz

akıllıdırrr benim tiyzemmmm ne sandın sen

nafiye hoşgeldin? yoksun bayadır kaçak seni nerelerde gittin bizi bırakıpta. topiğimizin maşallahı var her ay bi bebiş var burda:)
sat tarihin 14 kasım ve hala olmadınmı? yada aralıkmı belkide geç döllenmedir.ondan çıkmamıştır hemen. bnce bugn bi idrar tahlili yap sonrada kan ver.

serpilcim gözün aydın canım. belkide haftaya hem keseyi hemde pıtpıtları görürsün:) 6 haftalık olcaksın. bn 5+5 de duymuştum sanki öle hatırlıyom bi notlarıma bakmam lazım ama:)
cnm inş sonunuda görcez bu sürenin bakalım ozamn nasıl olcak. hergeçen gün dahada bi büyüyom son zamanlar çok zorlu olcak anlaşılan. ana olmak hiç kolay değilmiş. yinede çok şükür halime rabbm bu günlerimi aratmasın. sıkıntılı bi hamiş olmadım binlercee şükür.

deryaa uykucu şirine seni. sen neden bukadr uykuya düştün ya hayra yormak lazım:)

offf en iyisi icimi ferah tutup 2.3gün sonra yine bakmak:)
kızlar herkesten bebek haberi alınca o kadar seviniyorumki anlatamam
eltimin bi arkadaşının 6 sebedir cocuğu olmuyodu Allah nasip ederse onunda olacak o kadar sevindimki anlatamam aynı şekilde sizler içinde cok seviniyorum:)

dilek çizelge yapsana sende takip edelim bizde nekadr büyüdüğünüzü. bnce okadr beklemene gerek yok en geç 7 haftada pıt pıtlarını duyuyosun bazen 8 haftaya sarkıyor ama. uyku haln çokk normal. yemek yiyememen üzmesn seni ama kendn için halsizliğin önüne geçmek için yemeye çalış. bebek direk senn yediklernle beslenmiyor senn depoladıklarından besleniyo panikleme bnce.

nafiye git bi test al yaaa

tiyzesiii sen onun totosunu yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yimem miiiiiiiiiiiiii ttotosuna da vurcam ama azcıkk yavaşçaa beklettiler bizi :)

deryaa uykucu şirine seni. sen neden bukadr uykuya düştün ya hayra yormak lazım:)

Canım benim her zmnki halimmm kendimi bildim bileli uykucuydum zaten başka bi sebebi olduğunu sanmıyorum :)

kuzum yaa ben sata göre tam 5 haftalığım bugün ama dün ki kan tahlilimde 4 haftanın içindeyim anladım yaww:):)
dğn doktoruma mesaj attım değerleri tepkisi şöyle oleyyyyy :):) canım yaa nasıl sevindi seviyorum bu kadını
inş teyzesi ahh pıtpıtlarını duysam uçarım o gün herhalde göbek atarım sevinçten

dilek bende boğa gibi yiyyorum yaaa
iki -üç gün uyuklama oldu şimdi bişey yok bende bi sorun var sanırsam
sen ne kadarlık oldun canım

ne yalan söyleyeyim adet tarihimden 1gün önce kanda bthcg baktırdıgım için benm hiç ümidim yok.. ama 1 haftadır hala adet olmayınca bugün biraz biraz ümitleniyorum ama hadi bakalım hayırlısı inşallah... herkesin birbirine dua etmesi daha iyiymiş müslümanın müslümana duası gecermiş birbirimiz için dua edelim

nafiye rabbim gönlüne göre versin, hayırlısını versin canım krımızı gelmedikçe umudunu yitirme güzelim yarın sabah yap bi test güzel haberler ver bize tamam

arkadaşlar siz bi kür uyguladınızmı veya bişeyler denedinizmi hamile kalmak için

nafiye rabbim gönlüne göre versin, hayırlısını versin canım krımızı gelmedikçe umudunu yitirme güzelim yarın sabah yap bi test güzel haberler ver bize tamam

saol canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.. tamam sizin desteğinizle bugün test alıp sabah yapacagım ama nete yarın giremeyebilirim cumada girebilrim ona göre size haber veririm..
umarım bu hayırlı bi haber olur

tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz , hayırlısı ile inşallah içini ferah tut:)

tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz , hayırlısı ile inşallah içini ferah tut:)

yanlış hatırlamıyosam sen hamile oldugunu cuma günü öğrendim dedin dimi canım idrar testi kan testi ne zaman yaptırdın bide sonuc filan kac cıktı canım zahmet olmazsa söylermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…