- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.481
canım geç döllenme olma ihtimali var hala olmadıysan tekrar bi test yap bence.
e olur daha kasık ağrısı durr destur 3 gün oldu,
hem daha bebek büyümeye başlamaz sadece kesesi vardır yavrum
haftaya fln bence iyice zorlamaya başlar :)
canım ben bu ay hiç idrar testi bakmadım ayım 13ünde biraz rahatsizlanınca acile gitmistim orda kanda bakıldı onunda üzerinden bugün 1 hafta geçti ve ben hala adet olmadım
gebelik olsaydı o gün belli lurdu diyorum ama sonrada ya geç döllenme olduysa diyorum yanii kafam karışık baska testte yapmadım
annemmmm zorla beni ama midemi bulandırma kasığımı ağrıtabilirsin
çok akıllı teyzesi sessiz sessiz geliyor sonradan patlama yaratacak:):):)
nafiye git test al yap güzelim idrarda zaten hemen çıkmaz geç döllenmedir o, güzel haberlerini bekliyoruz
akıllıdırrr benim tiyzemmmm ne sandın sen
günaydın kızlar...
ya ben aşırı uyuyorum işe zor geliyorum yaa
bir de iştahım yok yiyemiyorum...
resmen aç dolanıyorum ama içim almıyor yaaa...
kese ne zaman görülür ki ?
ben geçen cuma değil önceki cuma gitmiştim burda küçücük bir şey var net değil dedi doktor bende ay sonunu bekleyim dedim..
canım yaaa merak etmez olurmuyum her ay en az 5 test yapıyorum.. bu ay hani adetten 1gün önce kanda baktırınca olmaz diye düşünüyorum benim test yapmamı engelleyen bu yani
Allah nasip ederde adet olmazsam cuma günü test bakayım diyorum
tiyzesiii sen onun totosunu yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
deryaa uykucu şirine seni. sen neden bukadr uykuya düştün ya hayra yormak lazım:)
nafiye hoşgeldin? yoksun bayadır kaçak seni nerelerde gittin bizi bırakıpta. topiğimizin maşallahı var her ay bi bebiş var burda:)
sat tarihin 14 kasım ve hala olmadınmı? yada aralıkmı belkide geç döllenmedir.ondan çıkmamıştır hemen. bnce bugn bi idrar tahlili yap sonrada kan ver.
serpilcim gözün aydın canım. belkide haftaya hem keseyi hemde pıtpıtları görürsün:) 6 haftalık olcaksın. bn 5+5 de duymuştum sanki öle hatırlıyom bi notlarıma bakmam lazım ama:)
cnm inş sonunuda görcez bu sürenin bakalım ozamn nasıl olcak. hergeçen gün dahada bi büyüyom son zamanlar çok zorlu olcak anlaşılan. ana olmak hiç kolay değilmiş. yinede çok şükür halime rabbm bu günlerimi aratmasın. sıkıntılı bi hamiş olmadım binlercee şükür.
deryaa uykucu şirine seni. sen neden bukadr uykuya düştün ya hayra yormak lazım:)
günaydın kızlar...
ya ben aşırı uyuyorum işe zor geliyorum yaa
bir de iştahım yok yiyemiyorum...
resmen aç dolanıyorum ama içim almıyor yaaa...
kese ne zaman görülür ki ?
ben geçen cuma değil önceki cuma gitmiştim burda küçücük bir şey var net değil dedi doktor bende ay sonunu bekleyim dedim..
yimem miiiiiiiiiiiiii ttotosuna da vurcam ama azcıkk yavaşçaa beklettiler bizi :)
Canım benim her zmnki halimmm kendimi bildim bileli uykucuydum zaten başka bi sebebi olduğunu sanmıyorum :)
hunili tiyzeeee hunili tiyzeeeeeeeeeeeeeeeeee
nafiye hoşgeldin? yoksun bayadır kaçak seni nerelerde gittin bizi bırakıpta. topiğimizin maşallahı var her ay bi bebiş var burda:)
sat tarihin 14 kasım ve hala olmadınmı? yada aralıkmı belkide geç döllenmedir.ondan çıkmamıştır hemen. bnce bugn bi idrar tahlili yap sonrada kan ver.
lugesmacım valla yeni işe girdim babam biraz rahatszlandı öyle böyle derken giremedim topic e bazende bişey yazmadan girip okuyup çıkıyodum
şu an işteyim akşama bi test alıp yarın sabah ilk idrarla bakayım bari canım olmazsada adet olmayı bekleyecegim napayım...
bu arada bat 14 aralık dicektim yanlış yazmısım
lugesmacım valla yeni işe girdim babam biraz rahatszlandı öyle böyle derken giremedim topic e bazende bişey yazmadan girip okuyup çıkıyodum
şu an işteyim akşama bi test alıp yarın sabah ilk idrarla bakayım bari canım olmazsada adet olmayı bekleyecegim napayım...
bu arada bat 14 aralık dicektim yanlış yazmısım
aaa nafiye aynıyız benimde 14 aralıktı hadi inşallah yaaa heyecanlandım şimdi:)
ne yalan söyleyeyim adet tarihimden 1gün önce kanda bthcg baktırdıgım için benm hiç ümidim yok.. ama 1 haftadır hala adet olmayınca bugün biraz biraz ümitleniyorum ama hadi bakalım hayırlısı inşallah... herkesin birbirine dua etmesi daha iyiymiş müslümanın müslümana duası gecermiş birbirimiz için dua edelim
nafiye rabbim gönlüne göre versin, hayırlısını versin canım krımızı gelmedikçe umudunu yitirme güzelim yarın sabah yap bi test güzel haberler ver bize tamam
saolcanım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.. tamam sizin desteğinizle bugün test alıp sabah yapacagım ama nete yarın giremeyebilirim cumada girebilrim ona göre size haber veririm..
umarım bu hayırlı bi haber olur
tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz , hayırlısı ile inşallah içini ferah tut:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?