Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

slm canlarım bebesımle gezmeye gıttık eve yenı geldım hemen topıke daldım
kız serfık gordunmu degerın tavan yapmıs kendı kendını uzdun bosuna bırdaha sakın sacmalayıp zırvalama olurmu
hatıcem ıns yengenın tutar bu sefer benımde yengemın kız kardesının 3de tuttu ve sımdı cok tatlı 1 yasında kızı var
yokh cum yeseydın ya kız sımdıden bısı olmaz hamıle oldugunu ogrenene kadar ılac bıle ıcsen bısı olmazmıs bende ısmılazım deıl o meretı cok severım bol lımonlu
27 sıne gun aldım kızlar kalbım hop hop ıns bebesım bu sefer gostercek eger gene gostermezse hemen baska dr
ınsan cok merak edıyormuysa bana kalsa bugun gıdıcem ama esım dr sozu dınle dıyor
hamıle olmak coooookkk guzel kızlar bulantılarım bıtınce farkına varmaya baslada gobusumm kocaman oldu
hatıcem deryam tez zamanda ıns darısı basınıza kızlar

bende bol bol çığlık attım, normalde hayatta kimse beni öyle bişeye bindireemz
sanal da olsa zevkini yaşamak güzeldi :)))))))

çok feci yaaa hayatta bi daha binmem :)

sustum tatlım tamam bende sabırsızlıkları bebeğimi görmeyi bekliyorum baalım doktorum ne zaman çağıracak hayırlsı ile görmek nasip olur inş.
şimdi şimdi başladın anlamaya dimi ne sıkıntılar çektin çok şükür geçti şimdi keyfini çıkar inş 27 sinde de gösterir kendini velette ona göre severiz:)

ah tanselim inş gösterir artıkkkkkkk bizde çatladık meraktannnnn
bakalım hissetiğim gibi kısçemi geliyor sanaaa yoksa yine tosun paşa mı :)
İnş cnm tez zmnda isteyen herkes yaşasın bu duyguları hayırlısıyla..

inşallah canım bu sefer tutarda bende hala olurum :)
ohh maşallah size keyfini çıkar artık sende inşalah bu sefer kendini gösterir kıza ihtiyacımız var yaww

inşallah canım bu sefer tutarda bende hala olurum :)
ohh maşallah size keyfini çıkar artık sende inşalah bu sefer kendini gösterir kıza ihtiyacımız var yaww

İnşallaaaaaaaaaah canım
önce hayırlısıyla anne olacağını öğrende bu hafta, sonra da inş hala olursun :)

İnşallaaaaaaaaaah canım
önce hayırlısıyla anne olacağını öğrende bu hafta, sonra da inş hala olursun :)

inşallah canım inşallah rabbim nerede varsa herkese nasip etsin en kısa zamanda çok aratmadan.abimi yengemi öyle gördükçe çok üzülüyordum.kuzeniminde bursada kızı oldu geçen hafta zeynep sude hanım onu görmeye gitmişlerdi cumartesi akşamı sırf 10 dk onu anlattı bana şöyle ellleri var şöyle suratı var küçücük diye.hepimizin aramızda 6 ay arayla evlendik bizden sonra evlenmişlerdi bizi geçti diye kızıyorduk :)

canlarım sizi seviyorum , ben çıkyıorum dualarım sizinle, sizinde dualarınız bebeğimle olsun
öpüyoruz sizi teyzeleri yarın görüşürüz kendinize iyi bakın

Amin canım inş...
Sırayla olmuyor ki bu işler işte, ben şimdi bakıyorum çevremde benden çokça yaş küçük tanııdklarım var
ya hamile ya doğurmuş...
erken kalkar yol alır heralde ne bileyim ilk aylarda daha çabukmu gebe kalınıyor nedir,
evlendiği gibi kalanlar maşallah ne çok var biz deli gibi korunduk bide millete gülüyoduk :)

canlarım sizi seviyorum , ben çıkyıorum dualarım sizinle, sizinde dualarınız bebeğimle olsun
öpüyoruz sizi teyzeleri yarın görüşürüz kendinize iyi bakın

canımmmmm bende öpüyorum sizi kkocamannnnnn hemdee
dualarımız seninle görüşürzzzzzzzzz yarınnnnnn

ben hala gülüyorum ne acelesi varmışta hemen yapmış diye daha yaşı başı ne diye söyleniyorum

dün akşam yolda bi komşuya denk geldim hadi kız daha bebek yokmu dedi. yok dedim çalışıyoruz geziyoruz daha biz acelemiz yok dedim kadına. ah bi bilse dışı seni içi beni yakar ama napayım

haticem inş bu ay senn içinde yengen içinde bebeklerinizin göbişinizde olduğu ay olur.
derya dediğin gibi sırayla değil paraylada değil bu işlerin düzeni nedir çözemedm bn. abbm isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
serpill yavaş yavaş git kuzum...
6,30 olsada gitsem bnde artık. tosunum dayadı ayaklarını yine sol tarafıma nefes aldıkca batıyo ayakları olduğunu hissediyom ya sizlerde yaşayın inş en kısa zamanda bu duygıları.
selmaa çok sevndm cnm senn adına inş bidaha gelmez o bulantılar keyfini sür hamişliğin

dün akşam yolda bi komşuya denk geldim hadi kız daha bebek yokmu dedi. yok dedim çalışıyoruz geziyoruz daha biz acelemiz yok dedim kadına. ah bi bilse dışı seni içi beni yakar ama napayım

Bende öyle valla kayınvaldeye söylüyorum özellkle deli oluyo
ay diyorum delirdim mi çocuk zırıltısı çekçem daha gencim diyorum doymadınız gezzmeye bee torun istiyorum diye sızlanıyo
zaten millette sormasa ölcek yolda görmüşüün ya sanane alalalaaaaaaaaaaaaa

bizimki geçti artık onları sormuyor

güle güleee deryaaaa...

bu arada en güzelini yapıyonuz kızlar millete öle demek lazım yoksa ceneleri durmuyo:)
bnm kayınvalidemde aradı bugn beni kadın torunundan çok beni düşünüyo:) çok seviyorum bana böle ilgili davranmasını allah bozmasın ağzımızın tadını:)
haticm herkesler gitti biz kaldık. bnmde son 25 dk kaldı haydi zaman geçsede eve gtsek:)

ne güzel öyle kaynana yaw allah bozmasın aranızı maşallah valla.bizimki ölsek bakmaz
ben alıştım canım her akşam en son ben kapatıyorum topiği

çoktan gitmiştir hatcem yaa gün bitsin diye bekledi kızcağız saati gelnce dururmu hiç:)
sıkı sıkı kapat topici sızma yapmasın cnm:) topiğimiz emin ellerde.:)
ya aklıma geldide hatice ne drumdasın varmı belirtin neym? geçen aydan sonra temkinli olmak lazım kuzum ya nedense bilmiyom ama içimde olumlu şeyler var senn için. rabbm hayırlısını vrsn inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…