- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.121
hep böle güzel şeyler yaşatsın mevlam bize.
cmtesi gece 2ye kadr badana yaptık evde:) haşatım çıktı toparla et gece 4 gibi yattım. sabah yeni kalmıştım haticenin aradığında direk bana güzel haberi ver diye açtım telefonu :) cnm bnm sesi okadr güzel geliyoduki. sonrada testin sonucunu almış arıyo bni napcam ben esma diyo sadeceo ağladı bn ağladım. eşimde suratıma bakıyo. dün akşama kadr biliyomusun bi bebiş daha geliyo dedim durdum. çok şükür bugünleride gördük.
iyiki basmamıssın ütüyü bi yerlerinebn çayı döktüm elimdeki sarsıntıdan
sonrada sırasıyla kucağımızda görmekte nasip olur inş.
Yavrumlarımmmmmmmmmmmmmm Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
serpil kıızzzzzzzzzzzzzzz tut bakim küççük parmaaağmı
çok mutluyuzz çokkkkkkkkkkkkk
rabbim nazarlardan saklasın
günaydınnn canlarım benim bütün gece hiç uyuyamadım.sabah kalktım eşime diyorum ben bi rüya gördüm ama çok güzel diye ne rüyası gerçek kızımmmmmmmmm gerçek diye sabah sabah bi bağırdı :))))))))))))
günaydınnn canlarım benim bütün gece hiç uyuyamadım.sabah kalktım eşime diyorum ben bi rüya gördüm ama çok güzel diye ne rüyası gerçek kızımmmmmmmmm gerçek diye sabah sabah bi bağırdı :))))))))))))
allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inş. rüya değil gerçek kuzum ya baksana full enerji ile başladık güne sayende
dün fatihi aradım.bülenti aradım ama bülentin tepki çok komikti hadi bee oh beee diye sen hamilesin şükürler olsun diye adam bi bağırdı :))))))))))))
salı günü kanı tekrarla dedi.folibol al eczaneden günde bir tane iç dedi akşam aldım ilacı. cuma akşamıda gel görürüz dedi.
dün fatihi aradım.bülenti aradım ama bülentin tepki çok komikti hadi bee oh beee diye sen hamilesin şükürler olsun diye adam bi bağırdı :))))))))))))
salı günü kanı tekrarla dedi.folibol al eczaneden günde bir tane iç dedi akşam aldım ilacı. cuma akşamıda gel görürüz dedi.
haticemmmmmmmmmm canımmmmm benimmmmmmm güzel anneeeeeeeeeeee hayal değil gerçekk hepsi
çok mutluyum çok peşi gelecek dedim yok dedin ben gelecek dedim sana çok şükür yaaa çok şükürrr
ikiz olmasından şüpheleniyorum söyleyeyimmm:):) esmaaaa bi çizelge yap yavrummm haticeme haydennn:):)
haticeeeee sat neydi kuzum...
hemen hazırlım tickerı
çok şükür serpil çok şükür allahım duarımızı kabul etti.ikizmi ne diyon kızım sennnnnnnn
sonuca göre ben nekadarlığım hadi bakalım tecrubeliler yardım edin bana ben napıcam şimdi
amanın yandan yandan
haticee serpil ikiz demiş nedense bnmiçimdende kız geçti. zilli çok bekletti ama geldi sonunda diyesiim geldi birden
bebemm yaklaşık 5 haftalık demiştim ya sana dün :)
napcana gelince o sigaralar artık çöpe gidecek. şarap vs gbi şeyler yerine daha sağlıklı meyve suları vs. içilecek. hop zıp yapılmayacak uslu uslu oturup kalkacaksın aklıma geldikce yazarım sana.
çok şükür serpil çok şükür allahım duarımızı kabul etti.ikizmi ne diyon kızım sennnnnnnn
sonuca göre ben nekadarlığım hadi bakalım tecrubeliler yardım edin bana ben napıcam şimdi
26 kasım. ben dedim bu ay ilk kez bende kanama oldu ayın 7 sinde olmuştu demekki buymuş :))))))))))
bir günlük gecikme ile maşşallah değerin süper haticem neden olmasın yani ikiz ne zaman kan vereceksin bi daha :)
tahmini 4 haftanın içindesin kuzum sat kaç, sen şimdi çok dikkat edeceksin annesi hareketlerine yumurta yemeye başla süt iç peynir yee
ayyy halen şaşkınım yaa haticem hamile ve ben haticeme şunu yap bunu yap diyorum göbek atacağım yaa tutmayın benii
haticemmm 11 gün var aramızda yaaaaa ağustos annesi olacaksın sende yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
salı ver dedi 2 ye katlaması lazım 1100-1200 arası çıkması gerek dedi.ayy serpillll ben hala deli gibi gülüyorummmmm durup durup
ağustosmuuuuuuuuu sıcaklarda evet dün bülentte öylke dedi yılbaşı sürprizi bayram şekeri gelicek dedi :))))))
bir günlük gecikme ile maşşallah değerin süper haticem neden olmasın yani ikiz ne zaman kan vereceksin bi daha :)
tahmini 4 haftanın içindesin kuzum sat kaç, sen şimdi çok dikkat edeceksin annesi hareketlerine yumurta yemeye başla süt iç peynir yee
ayyy halen şaşkınım yaa haticem hamile ve ben haticeme şunu yap bunu yap diyorum göbek atacağım yaa tutmayın benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?