Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

nasıl bir mutluluk yaaaa valla o an ütüyü basabilirdim bi yerlere de kocam sağolsun elimden aldı offff bebişlerimizle dolaşacağız hep beraber derya da hamile kalıp gelecek ist. hep birlikte gebiş gebiş gezeceğiz :):)

Yavrumlarımmmmmmmmmmmmmm Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
serpil kıızzzzzzzzzzzzzzz tut bakim küççük parmaaağmı
çok mutluyuzz çokkkkkkkkkkkkk
rabbim nazarlardan saklasın

tuttum deryaaaaaaaaa haydeee teyteyteyyy

günaydınnn canlarım benim bütün gece hiç uyuyamadım.sabah kalktım eşime diyorum ben bi rüya gördüm ama çok güzel diye ne rüyası gerçek kızımmmmmmmmm gerçek diye sabah sabah bi bağırdı :))))))))))))

allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inş. rüya değil gerçek kuzum ya baksana full enerji ile başladık güne sayende

haticemmmmmmmmmm canımmmmm benimmmmmmm güzel anneeeeeeeeeeee hayal değil gerçekk hepsi
çok mutluyum çok peşi gelecek dedim yok dedin ben gelecek dedim sana çok şükür yaaa çok şükürrr
ikiz olmasından şüpheleniyorum söyleyeyimmm:):) esmaaaa bi çizelge yap yavrummm haticeme haydennn:):)

allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inş. rüya değil gerçek kuzum ya baksana full enerji ile başladık güne sayende

dün fatihi aradım.bülenti aradım ama bülentin tepki çok komikti hadi bee oh beee diye sen hamilesin şükürler olsun diye adam bi bağırdı :))))))))))))
salı günü kanı tekrarla dedi.folibol al eczaneden günde bir tane iç dedi akşam aldım ilacı. cuma akşamıda gel görürüz dedi.

minnacık bir kesecik göreceksin annesi belki de iki tane neden olmasın:)

amanın yandan yandan
haticee serpil ikiz demiş nedense bnmiçimdende kız geçti. zilli çok bekletti ama geldi sonunda diyesiim geldi birden

çok şükür serpil çok şükür allahım duarımızı kabul etti.ikizmi ne diyon kızım sennnnnnnn
sonuca göre ben nekadarlığım hadi bakalım tecrubeliler yardım edin bana ben napıcam şimdi

çok şükür serpil çok şükür allahım duarımızı kabul etti.ikizmi ne diyon kızım sennnnnnnn
sonuca göre ben nekadarlığım hadi bakalım tecrubeliler yardım edin bana ben napıcam şimdi

bebemm yaklaşık 5 haftalık demiştim ya sana dün :)
napcana gelince o sigaralar artık çöpe gidecek. şarap vs gbi şeyler yerine daha sağlıklı meyve suları vs. içilecek. hop zıp yapılmayacak uslu uslu oturup kalkacaksın aklıma geldikce yazarım sana.

amanın yandan yandan
haticee serpil ikiz demiş nedense bnmiçimdende kız geçti. zilli çok bekletti ama geldi sonunda diyesiim geldi birden

ablam amanda pipilimi geliyomuş dedi :)))))))))))))))
onun dışında herkes kız dedi eşimde benim içime kız doğuyor dedi.off ne kızı ne erkeği ya ben hamileyim kızım boşver gerisini :)))))))))))))

:))))))))))))) dün ne konuştuğumu hatırlamıyorum :))))

5 haftamı offfffff

sigaraya gelince öğrendikten sonra 1 tane içtim okadar yasak daha dünden başladı paketimi kırdı attı zaten uslu oturup kalkmakmı dün zıp zıpladım :))))))))))))

bir günlük gecikme ile maşşallah değerin süper haticem neden olmasın yani ikiz ne zaman kan vereceksin bi daha :)
tahmini 4 haftanın içindesin kuzum sat kaç, sen şimdi çok dikkat edeceksin annesi hareketlerine yumurta yemeye başla süt iç peynir yee
ayyy halen şaşkınım yaa haticem hamile ve ben haticeme şunu yap bunu yap diyorum göbek atacağım yaa tutmayın benii

http://lbdf.lilypie.com/4etXp2.png

buyrun çizelgeniz hazır:) ayak izi yaptım ayaklarını sürte sürte gelsinde deryaya ve diğer bekleyen arkadaşlara bulaşsın diye:) 1 eylül doğum tarihiniz inş o günleride görürüz:)
taze hamişler oturun yerinize alkışlarla tempo tutun:)
hamişsin ya sağlıklı olunda ne olduğu önmli değil kuzum haklısın valla. içimden geçti öle diyiverdm:)

salı ver dedi 2 ye katlaması lazım 1100-1200 arası çıkması gerek dedi.ayy serpillll ben hala deli gibi gülüyorummmmm durup durup

salı ver dedi 2 ye katlaması lazım 1100-1200 arası çıkması gerek dedi.ayy serpillll ben hala deli gibi gülüyorummmmm durup durup

ohhh ne güzel bak gör ikiye değil 3 e katlayacak o ikizse beşe bile katlar gül haticem gül sen hakediyorsun bunca senenin acısını çıkar yık ortalığı

ağustosmuuuuuuuuu sıcaklarda evet dün bülentte öylke dedi yılbaşı sürprizi bayram şekeri gelicek dedi :))))))

evettt kıçımız başımız yana yana doğurcaz haticemmm ramazan bebekleri olacak bizimkiler :):):):)

hani belirti olarak arıyoduk oaram şişti o geldi bu gitti diye yalan kızım bunların hiç biri bende olmadı sadece rüyamda gördüm okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…