Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben bunu nereye yapıştırcam ayyy içim coşuyoooo

hani belirti olarak arıyoduk oaram şişti o geldi bu gitti diye yalan kızım bunların hiç biri bende olmadı sadece rüyamda gördüm okadar

kızımmm senin bebişin üzmeyecek annesini o kadar bekletti bide belriti mi yapacaktı sessiz sessiz geldi uslu olacak üzmeyecek annesini o yirim onu bennnnnnnnn

ben bunu nereye yapıştırcam ayyy içim coşuyoooo

profilden çizelgeye canım hadi yap heyecanlıyım:)

Bu arada ikiz olma konusunda serpile katılıyorum 1-2 günlük gecikmeye 500 küsür biraz ikizi çağrıştıyooooooooooooooooooooo sanki

Anaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm
tickerin kopsun seninnnnnnnnnnnnnnn
naber kız gebe insan
sbh toplantıda müdürün suratına sırıtıyom salak salak demiştir bunda bi haller var
pouhahahaaaaaaaaa

sırıtık seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sana hunili tıcker yapacağım ben yokh sana özel yavru kuşum:):):)

Bu arada ikiz olma konusunda serpile katılıyorum 1-2 günlük gecikmeye 500 küsür biraz ikizi çağrıştıyooooooooooooooooooooo sanki

bencede bencede:):):

sırıtık seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sana hunili tıcker yapacağım ben yokh sana özel yavru kuşum:):):)

bencede bencede:):):

İsterem isterem hunili ticker isteremmmmmmmmmmmmm :)
Ay bu hatice hamile olcağına da inanmıyodu zaten şimdi ikize de inanmıyo
kızım kesin ikiz geliyo haberin olsun
durdun durdun bak çifter çifter vurdun veletleri

:))))))) ayın 24-25 olmam gerekti. aslında geçmedi gün hiç :))))))))))))))
test çantamda geziyorum :))

gelen tüm maillere gülücük yapıp atasım vaar ama kendime hakim olup öle bişi yapmadım tabikide. ilerleyen zamanda yapabilirim belkim:))))
hamiş hatice....

kızlar rüyamda doğum yapmıştım. ama okadr güzelleşmiştimki. göbek falan kalmamıştı eski halime dönmüştüm birden. diyorum ki bukadr çabuk beklemiyodum bn nasıl gitti kilolar diyom:) pazara gidiyom alışveriş için falan ark oğlun nerde hemen ayağa kalmışsın diyolar. evde uyuyo diyorum falan... sonra evde deprem oluyo yemek hazırlıyom onları dışarı çıkarıyom milleti doyurmaya. kayın validem baklava yapıyo bana bayrammış sözde gidiyom öpüyuom elini sana tatlı yapıyom seviyosun diyo falan. rüyalarda sınır tanımıyom artık okadr çok ve karışıkki hiç bi bağlantısı yok birbiriyle ama hepsi peşpeşe.:)

Kızım bens ana söyliyim eğer o değer bu düzende artarsa kesin ikiz geliyo
ama ikisi tutunut ama teki tutunur bilememmmmmmmmmmm
ama benden söylemeisiii
hazırlıklı ol bacım
ay ne güzel olur yaaaaaaaa tek celsede 2 tane çıkar rahatlarsın işte kuzum ya ben bayılırım ikizlere

sana tıckerlar feda olsunn yavrımmm ocakta yeni bir sıpa daha gelecek inşallah
peşpeşe büyücekler:):)

sen kırmızların hayalini kur bundan sonra bekle canım daha çok beklersinnnnnnnnnnnnnnnnn:):):)
erken mi döllendin ne yaptın hatcem maşallah gün geçmeden patlattın değerleri:):)

allah hayırlara çıkarsın şirkette kimseye söylemedim gören senin neyin var noldu niye gülüyosun diye soruyorlar :)))))))

ağzına hayıra aç kızımmmmmm

bilmiyorum serpil ama değer burda duyduklarımdan yüksek eşim aldı kağıdı eline 5 ten yüksek bi rakamsa hamileyim dedim aşağısıysa yok bişi.kağıdı açtı ne 5i kızım burda büssürür 5 var elime alıp bakmayla zaten ama görmeniz lazım nasıl bağırıyorum herkes bize bakıyor yanımda yaşlı amca vardı nasıl gülüyor adam bana amca amca ben hamileyim biliyomusun dedim bide :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…