Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haticeciğim çok sevindim adına valla içim kıpır kıpır oldu ben yeniyim aranızda ...hamişin duası kabul olur bizede dua et artık bizimde olsun ya

Off hiç iştahım yok zorla bişiler yedim vee geldimmmmmmmmmmm
kızlaaaaaarrrrrrrrrr eve gidip uyuyasım var iyice miskin kedi oldum yavs :)
Haticem yeter ağlama artık kızzzzzzz güllllllll hep sen

Tanselim düğünümüz var bayramımızz varrrrrrr bebişimiz geliyorrrrrr
ne uğurlu aymış şu aralık be, bana doğum günü hediyesi çiftlendi
allahım daha ne isterimmmmmmmmmm

bişiler yazım diye açıyom sayfayı ama aklıma bişiler gelmiyo hep hatice hamiş bebeğinle mutlu ol yazasım geliyo:) cümle kuramıyom toparlanamadm hala sevncten...
haticem aklıma geldikce oğluşum kıpır kıpır oynuyo maşallah. o oynadıkca daha çok aklıma geliyosun....

miskin kedi hanım postalarınızı temizleyin litfen

maşallah topiğinize bayağı hamiş çıktı bu ay gözünaydın hatice bilmem beni hatırlarmısın
görünce bu mutlu haberi tebrik etmek istedim
allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin....

Haydirilliririririlrilirlirlirilliiilliyaaaaaaaa

hoşgeldin yaaaaaaaaaaaa gobeğimeeeeeeeee boşver beeeeeeeeee ela lem ne der se desiin
hadi hadi hadi hadi haddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yüzümm güldü sayende içim huzurlaa dolduuuuuuuuuuu
kaderimdee yazan bebekkkkk sonunda beni bulduuuuuuuuuuuuuuu

lülülülüüüüüüüüüüü

haticem sana yabtım kızzz besteyi bebeğine söyle şarkıyı :)))))

ewet cnm topiğimiz çoştu bu ay maşallah...
nerelerdesn sen gelmiyosun bayadır. uğurumuz bulaşsın herkeslere çok şükür birsürü meleğimiz var.

aralık ayı geçen sene bu ay bu zamanlarda yumurtalıklarım rahmim alınıyordu canımdan oluyordum bu sene bu ay okadar mutluyumki rabbim çok büyüksün.
Okadar yemek yedimki abarttım çok
Hey miskin kediiii canlan hadiii

ewet cnm topiğimiz çoştu bu ay maşallah...
nerelerdesn sen gelmiyosun bayadır. uğurumuz bulaşsın herkeslere çok şükür birsürü meleğimiz var.

başka topiklerde geziyom ama burayıda takip ediyom maşallahınız var valla
inşallah bizlerede bulaşırrr
serpilide gördüğümde çok sevinmiştimm haticede hamileymiş onaada sevindimmm hadi yokh sende bu ay hamiş olda 3 silaşörler 9 ay sonra son atışını yapsınn

ay ben ona kurban olurum kıpırdanıyomuş bide teyzesinin sevincine paşamda ortak oluyor :))))) esmaaa esmaaaaa aynı bu fare gibi bi sağa bi sola zıplamak istiorum bende

Son düzenleme:
kızlar kızlar ne guzel bır gun dımı hava mıs yaz gunesı gıbı parlıyor gunes
hatıcem gebıs
ben yarın kısmetse cınsıyet ogrenecegııımmmm
ayyy en kotu gunlerımız boyle guzel olsun kıııızzzzllllaaaaarrrrr

dün ve bugn yüz kaslaarım çok çalıştı doğumdan sonrada göbek kaslarım iyi çalışır inş

deryaaa besteye bayıldım ve kıskandım bizde isteriz o müthiş klavyenden bize yazılmış birkaç satır

ayy kızlarrr okadr yorgunumki ama tınlamıyorum. cumartesi günü tosunumun odasını boyadık boşalttık eşyaları bekliyoruz şimdi. kolidor ve oturma odamda boyandı temiz eve gelsin bebeğim diye. öle ypruldumki anlatamam bacakalrım sızlıyo ama umrumda değil ya iyiki varsınız beni bnden alıyosunuz....

hatice bunu çoooooooooookkkkkkkkkkk beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…