- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.221
haticem ayın 5de ordayım:) ararım sni gideriz civille:d bnmde son eksiklerim var onları alırım ufak tefek:)
çok şükür büyük bi yükten kurtulduk yılbaşından sonraki hafta gelecek mobilyalarda çok heycanlıyım yerleştircm falan içim kıpır kıpır. Kullandığı günleride görürüm inş.
Diğr tosunlarımızıda görcez inş böle. çok tatlı teyzesi bakasana yumuk yumuk nasıl mis gibi kokuyo bi görsen. Seneye bu zamanlar bnm tosunumla didişmeye başlarlar :) ay hayal ediyorumda şimdi içim bi hoş oluyo.
rabbim tez vakitte yüzünü güldürür inşallah
yarın melekcın dr ıcım kıpır kıpır kalbım yerınden cıkıcak annanesıde gelıcek bebegımın bu sefer daha bı heyecanlıyım ıns gosterırır bızım muzur
benımde bı kac gundur bel agrım basladı zormus cnm allah yardım etsın sanada ıns daha ıyısındır
hafta sonu esımın akrabalarıyla beraberdık hamıle oda 12 haftalık dr erkek demıs artk senınde bellı olur heee
kızlar ma kırgınım size aşkolsun hepberaber ögrenemyrz bunu bilseydim bende nete girerdm dün bi işimde yoktu ama haber vermek yok siz araşmışsınız olmazki böyle dışarıda kaldım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçenlerde gittgmde dr çok erken dedi ama çok meraktayım sennde eminim heyecan göklerdedr inş gönlündekini versn rabbim hayırlıysa tabi ay hiç sorma tanselcm ya belim mahfetti beni gece yine berbattı uyku yok sabaha kadar dödüm durdum gündüzde yok tabi başım agrıyr uykusuzluktan çok kötüymş ya bel agrısı kimse yaşamasın
a.s canım miniğim yavaş yavaş batmalara başladı sanırım büyüyor ayakkabı bağlarken bile batıyor artık sağ tarafıma yatınca da iyiyiz sanırım bende iyiyim çok şükür son gaz yemeye devam ediyorum::)
tamam gelirim gezeriz beyaz bi yatak vardı tülden her yeri okadar güzel görünüyorduki.üzerinde kimbilir ne kadar güzel durucak küçük adamın.öpme beni diye önlükler var onlardanda alırız :)))
bulantılardan ıyıdır cnm
elhamdülillah canım allahım korusun o zaman kuzumu bende bile hala var canım ilk aylar normal benmde batmalarım sıkışmalarım oluyo benmkide solumda bakalım cinsiyete az kaldı çok meraktayım allahım hayırlısını nasip etsn cümlemize aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
inan hangisi daha iyi bilmyrm ama ben tam batmış durumdayım yatsam agrıyr dursam agrıyr dösem agrıyr bu kadarmı olur yaa çok zormş senn bebiş ne tarafında sıkışma yapıyomu
meleğimmmmmmmmmmm:))))))))) haha ne geldi aklıma şimdi topiğin en küçük annesi benmi oldum yalnız dikkat edin en küçük diyorum :))))))))))))
amin canımmm inşallah , artık gösterse de cinsiyetini sevsek ismiyle , isim düşündün m canım
ivetttttttttttttttttttttttttttttttttttttt çüçük anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben sıramı serpile verdm oda sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çüçük anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaşasın çüçük anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnm benım bebem sagımda ve artık sagıma yarım saatten fazla yatamıyorum
aslında var ama eşimle anlaşamıyrz oda biraz zaman geçsin bende düşüneym diyr etraftanda fikir alırız diyr ama ben çok istyrm istedgm olsun diye tabi rabbim erkek nasip ederse
ayyyy artık hepımızde bı cızelge vaaarrrryaaa ne guzel duruyor
en büyk anneeee bizim anneeeee
en büyük anneee bizim annneeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?