Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tamam gelirim gezeriz beyaz bi yatak vardı tülden her yeri okadar güzel görünüyorduki.üzerinde kimbilir ne kadar güzel durucak küçük adamın.öpme beni diye önlükler var onlardanda alırız :)))

geçenlerde gittgmde dr çok erken dedi ama çok meraktayım sennde eminim heyecan göklerdedr inş gönlündekini versn rabbim hayırlıysa tabi ay hiç sorma tanselcm ya belim mahfetti beni gece yine berbattı uyku yok sabaha kadar dödüm durdum gündüzde yok tabi başım agrıyr uykusuzluktan çok kötüymş ya bel agrısı kimse yaşamasın

meleğimmmmmmmmmmm :))))))))) haha ne geldi aklıma şimdi topiğin en küçük annesi benmi oldum yalnız dikkat edin en küçük diyorum :))))))))))))

bulantılardan ıyıdır cnm

elhamdülillah canım allahım korusun o zaman kuzumu bende bile hala var canım ilk aylar normal benmde batmalarım sıkışmalarım oluyo benmkide solumda bakalım cinsiyete az kaldı çok meraktayım allahım hayırlısını nasip etsn cümlemize aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

HATİCEEEEE canım ya çok sevindim ya tebrik ederim allahım mutluluğunu daim etsin, yüzünü görmayide nasip etsin

kızlar bakıyorum birden atağa geçtiniz

bugünün en güzel heberi tey tey tey

amin canımmm inşallah , artık gösterse de cinsiyetini sevsek ismiyle , isim düşündün m canım

inan hangisi daha iyi bilmyrm ama ben tam batmış durumdayım yatsam agrıyr dursam agrıyr dösem agrıyr bu kadarmı olur yaa çok zormş senn bebiş ne tarafında sıkışma yapıyomu

cnm benım bebem sagımda ve artık sagıma yarım saatten fazla yatamıyorum

meleğimmmmmmmmmmm :))))))))) haha ne geldi aklıma şimdi topiğin en küçük annesi benmi oldum yalnız dikkat edin en küçük diyorum :))))))))))))

ivetttttttttttttttttttttttttttttttttttttt çüçük anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben sıramı serpile verdm oda sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çüçük anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaşasın çüçük anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

en büyk anneeee bizim anneeeee
en büyük anneee bizim annneeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…