Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar kuzeniminn bebeği.... EDiz paşamız 17 gün oldu dünyaya geleli sarılığıda atlattık çok şükür koca adam oldu....
maşallahhhhh

sıra bnm tosunumda inş resmini ekliceimiz günleride görmek nasip olur.

melekkkk ben hamileyim ay salak salak gülüyorum rabbim bu ay hepimiz hemiş olalım olmayan kimse kalmasın yeryüzünde

oyyy maşallah yaa çok şükür atlatmış edizcik canım yaaa :):)

güle gle kirletsin paşacık büyüsün duvarları kalemle çizsinnnn yirim onu ben:)

ayy ne güzel bi tek mobilyanın yerleşmesi kaldı yani süpermiş.cumartesi günü civile gittim kendimede patik almıştım evde bulunsun eşime söylerken lazım olur diye ama işe yaramadı Dikkat et kendine bi akşam gelde civile gidelim

anemmm verene kurban olduğum ay mis gibiii allah nazarlardan korusun seni ediz paşa rabbim diğer tosun paşalarımızıda böyle görmeyi nasip etsin

kızlar bana çok dua edin beklemedeyim inş tutunmuştur klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldum ve doktorum yumurta rahmin içine kendini atmış bundan sonrası mevlanın elinde inş tutunur dedi anlayacağınız kafayı yemek üzereyim beklemek ne kadar zor ama ben hiç bişey hissetmiyorum galiba bu ayda yok gerçi adet günüme daha var ama olsun umutsuzum bıktım artık bu tedavilerden ...

anemmm verene kurban olduğum ay mis gibiii allah nazarlardan korusun seni ediz paşa rabbim diğer tosun paşalarımızıda böyle görmeyi nasip etsin

haticem ayın 5de ordayım:) ararım sni gideriz civille bnmde son eksiklerim var onları alırım ufak tefek:)
çok şükür büyük bi yükten kurtulduk yılbaşından sonraki hafta gelecek mobilyalarda çok heycanlıyım yerleştircm falan içim kıpır kıpır. kullandığı günleride görürüm inş.

diğr tosunlarımızıda görcez inş böle. çok tatlı teyzesi bakasana yumuk yumuk nasıl mis gibi kokuyo bi görsen. seneye bu zamanlar bnm tosunumla didişmeye başlarlar :) ay hayal ediyorumda şimdi içim bi hoş oluyo.

Canım allah yüzünü güldürsün inş, boşa çıkmasın emekler
inş bebeğin seninledir..

bu arada herkeslere s.a kızlar haticeyle coştuk bugün ama içime dogdu hayırlı haber alacagım çok şükür siz nasılsınız deryacım allah şifa versn canım korkma ya korkulcak bişi yoktr inş esmacım ediz çok tatlı maşallah ailesine bagışlasın rabbim serpilcim minik nasıl tanselcim dr a gittnmi

rabbim tez vakitte yüzünü güldürür inşallah

yarın melekcın dr ıcım kıpır kıpır kalbım yerınden cıkıcak annanesıde gelıcek bebegımın bu sefer daha bı heyecanlıyım ıns gosterırır bızım muzur
benımde bı kac gundur bel agrım basladı zormus cnm allah yardım etsın sanada ıns daha ıyısındır
hafta sonu esımın akrabalarıyla beraberdık hamıle oda 12 haftalık dr erkek demıs artk senınde bellı olur heee

kızlar ma kırgınım size aşkolsun hepberaber ögrenemyrz bunu bilseydim bende nete girerdm dün bi işimde yoktu ama haber vermek yok siz araşmışsınız olmazki böyle dışarıda kaldım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a.s canım miniğim yavaş yavaş batmalara başladı sanırım büyüyor ayakkabı bağlarken bile batıyor artık sağ tarafıma yatınca da iyiyiz sanırım bende iyiyim çok şükür son gaz yemeye devam ediyorum::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…