- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.201
nerelerdesin sen uğramaz oldun buraya.çok teşekkür ederim allah razı olsun canım
allahım bu çok güzel bişi yaaaaa ama içimden geçti tahmin ettm ya düşük sonrası daha kolay tutyr rabbim bu ne güzel bi haber bel agrımı unuttum ya ayyyyy topigimiz süper oluyo ya deryamda rose ve melekte muratlarına ericekler inş
kızlar kızlar ne guzel bır gun dımı hava mıs yaz gunesı gıbı parlıyor gunes
hatıcem gebıs
ben yarın kısmetse cınsıyet ogrenecegııımmmm
ayyy en kotu gunlerımız boyle guzel olsun kıııızzzzllllaaaaarrrrr
Haydirilliririririlrilirlirlirilliiilliyaaaaaaaa
hoşgeldin yaaaaaaaaaaaa gobeğimeeeeeeeee boşver beeeeeeeeee ela lem ne der se desiin
hadi hadi hadi hadi haddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yüzümm güldü sayende içim huzurlaa dolduuuuuuuuuuu
kaderimdee yazan bebekkkkk sonunda beni bulduuuuuuuuuuuuuuu
lülülülüüüüüüüüüüü
haticem sana yabtım kızzz besteyi bebeğine söyle şarkıyı :)))))
dün ve bugn yüz kaslaarım çok çalıştı doğumdan sonrada göbek kaslarım iyi çalışır inş
deryaaa besteye bayıldım ve kıskandım bizde isteriz o müthiş klavyenden bize yazılmış birkaç satır
ayy kızlarrr okadr yorgunumki ama tınlamıyorum. cumartesi günü tosunumun odasını boyadık boşalttık eşyaları bekliyoruz şimdi. kolidor ve oturma odamda boyandı temiz eve gelsin bebeğim diye. öle ypruldumki anlatamam bacakalrım sızlıyo ama umrumda değil ya iyiki varsınız beni bnden alıyosunuz....
kızlar kuzeniminn bebeği.... EDiz paşamız 17 gün oldu dünyaya geleli sarılığıda atlattık çok şükür koca adam oldu....
maşallahhhhh
Eki Görüntüle 314239
sıra bnm tosunumda inş resmini ekliceimiz günleride görmek nasip olur.
kızlar kuzeniminn bebeği.... EDiz paşamız 17 gün oldu dünyaya geleli sarılığıda atlattık çok şükür koca adam oldu....
maşallahhhhh
Eki Görüntüle 314239
Dün ve bugn yüz kaslaarım çok çalıştı doğumdan sonrada göbek kaslarım iyi çalışır inş
Deryaaa besteye bayıldım ve kıskandım bizde isteriz o müthiş klavyenden bize yazılmış birkaç satır
Ayy kızlarrr okadr yorgunumki ama tınlamıyorum. Cumartesi günü tosunumun odasını boyadık boşalttık eşyaları bekliyoruz şimdi. Kolidor ve oturma odamda boyandı temiz eve gelsin bebeğim diye. öle ypruldumki anlatamam bacakalrım sızlıyo ama umrumda değil ya iyiki varsınız beni bnden alıyosunuz....
kızlar kuzeniminn bebeği.... Ediz paşamız 17 gün oldu dünyaya geleli sarılığıda atlattık çok şükür koca adam oldu....
Maşallahhhhh
Eki Görüntüle 314239
melekkkk ben hamileyim ay salak salak gülüyorum rabbim bu ay hepimiz hemiş olalım olmayan kimse kalmasın yeryüzünde
ayy ne güzel bi tek mobilyanın yerleşmesi kaldı yani süpermiş.cumartesi günü civile gittim kendimede patik almıştım evde bulunsun eşime söylerken lazım olur diye ama işe yaramadıDikkat et kendine bi akşam gelde civile gidelim
anemmm verene kurban olduğum ay mis gibiii allah nazarlardan korusun seni ediz paşa rabbim diğer tosun paşalarımızıda böyle görmeyi nasip etsin
kızlar bana çok dua edin beklemedeyim inş tutunmuştur klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldum ve doktorum yumurta rahmin içine kendini atmış bundan sonrası mevlanın elinde inş tutunur dedi anlayacağınız kafayı yemek üzereyimbeklemek ne kadar zor ama ben hiç bişey hissetmiyorum galiba bu ayda yok gerçi adet günüme daha var ama olsun umutsuzum bıktım artık bu tedavilerden ...
kızlar bana çok dua edin beklemedeyim inş tutunmuştur klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldum ve doktorum yumurta rahmin içine kendini atmış bundan sonrası mevlanın elinde inş tutunur dedi anlayacağınız kafayı yemek üzereyim :d beklemek ne kadar zor ama ben hiç bişey hissetmiyorum galiba bu ayda yok gerçi adet günüme daha var ama olsun umutsuzumbıktım artık bu tedavilerden ...
serpıl kusmuyuz hıc pas vermıyorsun uzun zamandır
bu arada herkeslere s.a kızlar haticeyle coştuk bugün ama içime dogdu hayırlı haber alacagım çok şükür siz nasılsınız deryacım allah şifa versn canım korkma ya korkulcak bişi yoktr inş esmacım ediz çok tatlı maşallah ailesine bagışlasın rabbim serpilcim minik nasıl tanselcim dr a gittnmi
Canım allah yüzünü güldürsün inş, boşa çıkmasın emekler
inş bebeğin seninledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?